Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 479
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 725
България наистина се оказва много нетолерантна страна ако съдим по този биг брадър. Единственият човек с различна сексуална ориентация изгонен пръв, единствената представителка на малцинството тормозена почти през целия си предстой заради произхода си Rolling Eyes, чак и до саморазправа се стигна. Жените мега унижавани от мъжете  ooooh! Просто ужас. Цецо и Силвия са типичните представители на мутренската култура заляла страната.
О моля ти се. Ирена сама си втълпяваше и говореше "Вие не ме харесвате защото съм циганка", "Съквартирантите са избрали еди-кой-си, защото аз съм циганка" и т.н.

# 1 726
  • София
Това че Ирена, въпреки произхода си е стигнала дори това ниво, е все едно Силвия да е завършила Харвард.... а тя не Е !  Whistling
До кое ниво? Да се поддава на евтини провокации и да отвръща на удара с два?  Mr. Green

Ако не разбра, явно и твоето не е високо...  Whistling

# 1 727
  • Варна
Е защо й е на Ирена да си измисля за Бен? Не мисля. Тя показа снимки с него по пътешествия из целия свят. Аз я харесвам. Може би защото много ми прилича на Дженифър Лопес  bouquet

# 1 728
  • София
Скрит текст:
И аз бих я запукала Сиса пък нека после всички Бг мами ме съдят.

А тази Катя, дали може да стане още по-тъпа?  Thinking

Е, колко по тъпа от това? Накъде повече? smile3555
Много, ми беше смешно като каза за Ирена, че не е представителана извадка за циганите!!! #Crazy
Как,и  го роди главата това? #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 729
На коя дата ще е финалът?
Като гледам участниците, Анита май е най-малкото зло Crazy

май не са казали
но вероятно преди да почне Вип-а на 13-ти

Логото на VIP Brother отляво е диаманти, ала бала, а от дясно е мотичката и пръста.
Ще ги сливат ли, какво ще ги правят не знам, ама май Биг Брадъра няма да свърши до 13-ти. Няма как. Трябва да махнат 8 човека до вторник  Grinning

# 1 730
между другото някой спомня ли си какво стана с първия ром в ББ - бат Сали май се казваше?  newsm78

# 1 731
Това че Ирена, въпреки произхода си е стигнала дори това ниво, е все едно Силвия да е завършила Харвард.... а тя не Е !  Whistling
До кое ниво? Да се поддава на евтини провокации и да отвръща на удара с два?  Mr. Green

Ако не разбра, явно и твоето не е високо...  Whistling
Явно ти не разбра. Въпросът беше риторичен. Нивото на Ирена е доста под морското равнище и не заради етническия й произход. Простотията, злобата, лицемерието и липсата на самочувствие, компенсирана с изтъкването на псевдопостижения не могат да се заличат с диплом за ПНУП. Колкото и да им се иска на някои хора.

# 1 732
между другото някой спомня ли си какво стана с първия ром в ББ - бат Сали май се казваше?  newsm78

Не стана ли депутат от листата на ДПС newsm78

# 1 733
Николина е доста подмолна. Говори пред едните, отиде и снесе на другите, с Катя са ми на кантар, т.е. не мога да кажа, коя от тях е по-кофти като характер. Яд ме е, че Катя е такава, на визия ми допадаше, но тя е Цецо в женско тяло.

Приятно изненадана останах от Никита и Анита. Очаквах издънки от тях, но засега правят най-нормални коментари.
Когато пияната жена вътре спомена и детето на циганката на мене ми идеше да вляза вътре и да й зашия един, а тя как издържа тогава - не знам. Направи ми впечатление, че вътре всички други са сеирджии - един не се обади да се намеси преди хвърлянето на столовете и да ги усмири!

А тази, новата, на която мъжа й починал ту седи в единия лагер и изглежда сякаш не е съгласна с това, което говорят, ту в другия..и пак така изглежда - никакъв характер!

# 1 734
Предпочитам псевдопостиженията на някой с диплом, отколкото реалните такива в еротичните фотосесии.

# 1 735
  • София
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

злобичката и циганията лъсна в пълния и блясък

Joy В такъв случай на Силвия и лъсна българи-ята....  Joy Joy Joy

# 1 736
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

за съжаление на всички бг си права!

# 1 737
България наистина се оказва много нетолерантна страна ако съдим по този биг брадър. Единственият човек с различна сексуална ориентация изгонен пръв, единствената представителка на малцинството тормозена почти през целия си предстой заради произхода си Rolling Eyes, чак и до саморазправа се стигна. Жените мега унижавани от мъжете  ooooh! Просто ужас. Цецо и Силвия са типичните представители на мутренската култура заляла страната.
О моля ти се. Ирена сама си втълпяваше и говореше "Вие не ме харесвате защото съм циганка", "Съквартирантите са избрали еди-кой-си, защото аз съм циганка" и т.н.
А не е ли точно така Rolling Eyes. Нали затова поканиха хора които във визитките си говорят колко мразят цигани и обратни. Както винаги се случва в живота се обвинява жертвата, а не тези които извършват психически тормоз. Няколко страници по-назад четох как някаква потребителка се възмущава от нещо дребно което Никита била казала на Цецо след всички помии които той изръси срещу нея. Е това не е нормално  Confused

# 1 738

[/quote] Е, колко по тъпа от това? Накъде повече? smile3555
Много, ми беше смешно като каза за Ирена, че не е представителана извадка за циганите!!! #Crazy
Как,и  го роди главата това? #Crazy #Crazy #Crazy
[/quote]

Аз па като българка се разграничавам от Катя,  Николина и изобщо всички там. Не ща те да ме представляват представително   Naughty

Оф извинявам се за цитата  Cry

# 1 739
Според мен Николина и Катя нямат шанс да спечелят,най-малкото заради безличието и простотата си. Барманът загуби битката в момента,в който си извади рамото,просто вече не е наравно с другите. Богданов никога не е и имал шанс заради един куп изцепки,които се постара да сътвори още от 2ия ден. Аделина не мисля,че ще спечели. Фактът за познанството и с Кънчев я дърпа назад,пък и реално сама по себе си с нищо не заслужава. Отявлена позиция не заема,мъчи се по допирателната да играе и с фини реплики да отстранява един по един участниците от пътя си. Киро не знам като какъв успял човек го представиха,но реално не е по-различен от Цецо. Да не дава Господ всички преуспели хора да са като тях.
Ми те останаха само Анита и Никита. Коя от тях ще бъде победител е все тая

Общи условия

Активация на акаунт