Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 452
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Николина е доста подмолна. Говори пред едните, отиде и снесе на другите, с Катя са ми на кантар, т.е. не мога да кажа, коя от тях е по-кофти като характер. Яд ме е, че Катя е такава, на визия ми допадаше, но тя е Цецо в женско тяло.
Приятно изненадана останах от Никита и Анита. Очаквах издънки от тях, но засега правят най-нормални коментари.
Когато пияната жена вътре спомена и детето на циганката на мене ми идеше да вляза вътре и да й зашия един, а тя как издържа тогава - не знам. Направи ми впечатление, че вътре всички други са сеирджии - един не се обади да се намеси преди хвърлянето на столовете и да ги усмири!

А тази, новата, на която мъжа й починал ту седи в единия лагер и изглежда сякаш не е съгласна с това, което говорят, ту в другия..и пак така изглежда - никакъв характер!

А, има си характер! ПодлЕе...  Rolling Eyes

# 1 741
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

злобичката и циганията лъсна в пълния и блясък

Joy В такъв случай на Силвия и лъсна българи-ята....  Joy Joy Joy
Точно. И нейната българи-я е много по страшна от "циганията" на Ирена.

# 1 742
България наистина се оказва много нетолерантна страна ако съдим по този биг брадър. Единственият човек с различна сексуална ориентация изгонен пръв, единствената представителка на малцинството тормозена почти през целия си предстой заради произхода си Rolling Eyes, чак и до саморазправа се стигна. Жените мега унижавани от мъжете  ooooh! Просто ужас. Цецо и Силвия са типичните представители на мутренската култура заляла страната.
А къде забравяш Катя, която им е фен-група?

Не го разбирам и това у Киро - сякаш за по-интелигентен го мислех в началото, а така долко да се изказва за външния вид на жената - ами като не ти харесва - да не я взимаш у дома си, просто ограничи общуването, какво си я затормозил и заобиждал заради външния й вид.

# 1 743
Бела, изгубих ти цитата. Simple Smile Това , което написах го мисля, гледайки от моята камбанария. Аз лично не бих отвърнала, за някого може да съм слабохарактерна или страхлива, но особено гледайки я в какво състояние е Силвия щях да търся друга алтернатива.
А, намесата на Брадъра е ясна защо закъсня, гонят си рейтингите.

Богито добре ще си запомни бройката, защото след шоуто няма да мръдне и с единица нагоре. Бива ли да се търкаля по диваните като мишка, добре че беше поне Киро.
От целия епизод най-противна ми беше Николина. Такава интригантка и нагаждачка излезе.

# 1 744
Скрит текст:
България наистина се оказва много нетолерантна страна ако съдим по този биг брадър. Единственият човек с различна сексуална ориентация изгонен пръв, единствената представителка на малцинството тормозена почти през целия си предстой заради произхода си Rolling Eyes, чак и до саморазправа се стигна. Жените мега унижавани от мъжете  ooooh! Просто ужас. Цецо и Силвия са типичните представители на мутренската култура заляла страната.
О моля ти се. Ирена сама си втълпяваше и говореше "Вие не ме харесвате защото съм циганка", "Съквартирантите са избрали еди-кой-си, защото аз съм циганка" и т.н.
А не е ли точно така Rolling Eyes. Нали затова поканиха хора които във визитките си говорят колко мразят цигани и обратни. Както винаги се случва в живота се обвинява жертвата, а не тези които извършват психически тормоз. Няколко страници по-назад четох как някаква потребителка се възмущава от нещо дребно което Никита била казала на Цецо след всички помии които той изръси срещу нея. Е това не е нормално  Confused
Съвсем не е така. Никой не беше казал нищо за етноса ѝ. Още от началото Ирена почна така да говори. Ясно си спомни в мисията с Богданов как каза "сигурно са избрали Богданов, защото аз съм циганка"  Naughty

# 1 745
Валия, аз те разбрах. Просто ми е приятно да си хортуваме  Hug

# 1 746
между другото някой спомня ли си какво стана с първия ром в ББ - бат Сали май се казваше?  newsm78

Не стана ли депутат от листата на ДПС newsm78
Ша умра от смех,даже нямаше образование,нали обеща,като излезе да учи.Ама надали....

# 1 747
  • София
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

Честно казано, повече се срамувам да нарека сънароднички трите женски ПотнЯка, отколкото Ирена... smile3521

# 1 748
между другото някой спомня ли си какво стана с първия ром в ББ - бат Сали май се казваше?  newsm78

Не стана ли депутат от листата на ДПС newsm78
Ша умра от смех,даже нямаше образование,нали обеща,като излезе да учи.Ама надали....

http://www.frognews.bg/news_89115/Bat%E2%80%98-Sali-TSiganin-sam … lkoholna-napitka/

има депутат Бай Сали ама май е друг

# 1 749
  • София
Друг е. Оня май го съдиха, дали не беше и в затвора.

# 1 750
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.
Голяма хвалба! Rolling Eyes

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

Речта не, идеята опитах да разбера Grinning

Била е явно по-оборотна на 18, сега вече очевидно не е - осъзнава го, паникьосва се, защото не става за нищо друго и затова е озверяла така, търси за кой боклук да се пришие, но май няма много кандидати - даже и Цецо, оказа се не е толкова луд ... и си "лекува" мъката като се налива и търси на кой да си го изкара. Нещастница.  Confused

Скрит текст:
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее

Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

Става, става ... ако е по-тежък  Laughing
Скрит текст:
вместо табуретка  Mr. Green

# 1 751
Друг е, ама този от ББ беше голям майтап "Лове ме, тендер, лове ме ту" - караокето, което пяха..
Ще потърся клип
http://vbox7.com/play:410295db

# 1 752

Честно казано, повече се срамувам да нарека сънароднички трите женски ПотнЯка, отколкото Ирена... smile3521
+1

# 1 753
Друг е Бат Сали.  Laughing Този от брадъра се казва Стефан Кемалов, а от ДПС е Александър Методиев.

# 1 754
Някой знае ли нещо за Пламен? Нищо не казват от ББ. Три дни вече минаха.

Общи условия

Активация на акаунт