Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 421
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 815
Хубаво де, аз пък друго не разбирам newsm78
Когато в "Къртицата" Ивайла Бакалова пострада по време на мисия, после водещите й ходиха на посещение в болницата, показваха разговора с нея, обясниха как се чувства, какво следва като възстановяване.
Сега в ББ толкова ли е трудно три думи за момчето да обелят? Ясно, че от скандали и бой има повее заинтересовани, ама все пак Crossing Arms
Сърчаджиева вместо да говори глупости може да каже 2-3 думи за лечението му.  Crossing Arms

# 1 816
според мен 'има нещо' щом си траят

# 1 817
Аз още възприемам видяното. И все пак...не може да е толкова куха тая Катя! Не може, не вярвам някой да е толкова проЗ! Та тя се разрева за Цуцо  ooooh!

# 1 818
Стилистката на Алекс да не би да е Кремена Халваджиян? Mr. Green

# 1 819
  • София
Аз още възприемам видяното. И все пак...не може да е толкова куха тая Катя! Не може, не вярвам някой да е толкова проЗ! Та тя се разрева за Цуцо  ooooh!

Ами, ако вече се е виждала като г-жа Цуцова... редно е да пострада малко, та Цуцо да види... Впрочем, напълно си се заслужават...  Mr. Green

# 1 820
  • IT
Ами, ако вече се е виждала като г-жа Цуцова...

Joy Joy Joy
Аз още възприемам видяното. И все пак...не може да е толкова куха тая Катя! Не може, не вярвам някой да е толкова проЗ! Та тя се разрева за Цуцо  ooooh!
Тази живее в някакъв филм.

# 1 821
Поклонението на arhbarzashka.
 smile3501

това се равнява на орден Стара Планина минимум
Преклонение е думичката, която ви убягва. Wink
Поклонението е церемония с предимно траурен характер  Mr. Green

Иренка се самопогреба за формата Биг Брадър, така че думичката е точна  Peace
[/quote]

Joy Току-що си те представих като Силвия викаща злото.... Отива ти, да ти призная...  Joy
[/quote]
Няма смисъл - все едно да обясняваш нещо на радиото. То все си прелива от пусто в празно.

# 1 822
Заради Кико и Цуцко, Никита все повече ми се издига в очите. Никога не съм я съдила за операциите или начина по който изглежда, даже ми ставаше гузно, когато близките ми я коментираха с грозни думи и епитети. А накрая на епизода Ани, като каза на Ирена да не съди хората, заради физическите им недъзи.  smile3501 bowuu
Радостта на Ирена за спасяването на Никита от елиминации ми се стори толкова изкуствено и престорено  Sick Sick

# 1 823
Г-жа Цуцова  Joy

# 1 824

Ти пък. Нали знаеш, че любовта е сляпа  Grinning

# 1 825
Та Цецко може и без дюнерите да остане на стари години.

Вижте, че той ще я съди пръв:

http://bigbrother.novatv.bg/videos/view/256/Драмата-продължава-и-извън-къщата-на-Big-Brother-Цветелин-ще-съди-Ирена/

Заради това, което Ирена каза за дюнерите ли ? Мисля си, че с това просто го занасяше...

Той да внимава да не го осъди Никита, тя вече има всички основания. Беше напсувана и наплюта и няма да е никак трудно да докаже вината му.

# 1 826

Ти пък. Нали знаеш, че любовта е сляпа  Grinning
Но зрителите не са  Mr. Green

# 1 827
Всеки уважаващ себе си човек се грижи за зъбите си и ги поддържа. Чак пък физически недъг Rolling Eyes

# 1 828
  • Варна
Добре, че пияната Силвия не попадна на старата Анита. Имаше да яде бой като маче у дирек Mr. Green

# 1 829
  • IT
Всеки уважаващ себе си човек се грижи за зъбите си и ги поддържа. Чак пък физически недъг Rolling Eyes
Не разбираш ти, нееее. Те са естествени! Цуцо плаща вечеря за 6000 лв , има бизнес и не знам какво още, но зъбите му са жълти. Силвия изкарва за няколко часа 2000 лв, разписвала се по бензиностанции и зъбите и са зле.

И да поздравя Цуцо, г-жа Цуцова, Силвия и Ирена с песента "О, колко си прост" .

Общи условия

Активация на акаунт