Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 471
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 965
Да не би да искат да правят конкуренция на Слави  Grinning Grinning и затова извънредно да са решили да направят живо двучасово предаване довечера .
Няма да е зле  Grinning .
Ако е живо ще е добре. Тези елиминации вмъкнати в дейлито ми изкарваха душичката  Mr. Green

# 1 966
номинациите ще са лице в лице, но няма да има гости в студиото
вероятно Сашка ще коментира

# 1 967
Ето малко от блиц и от коментарите под статията:
...

Това даже ме е срам да го чета.
Аман от злоба...

# 1 968
Скрит текст:

http://www.blitz.bg/news/article/358918

Цитат
Абе тази я знам! Живее в едно село на 200км от Лондон! Изобщо няма нищо общо с това което говори! Преди беше сама, а от 2 години някъде започна да живее с един пропаднал англичанин, който кара камион за боклук в няколко села! Веднъж я заприказвах и тя като разбра че съм от България и избяга веднага без нищо дакаже. Сигурно се притесни че ще се разчуе как се ебе със селския боклугджия! А този не е стока, има няколко ареста за нападение с нож и пинско поведение, никой не му дава работа и е започнал да кара камион с боклук към една община! Изобщо тази не е стока! ЦИгански лъжи са това! Ако беше токова добре уредена и имаше всички, щеше ли да влезе в този цирк! Лъжи са само и това е !

Цитат
Ако сте гледали вчера, вероятно сте чули как се изказва за България. Вчера си показа всичката пошлост! Евро гея от англия я бил харесал и не бил като "тия българите" Бащата на детето не иска да му дава името. Но тя ще го откупи, защото така искала. За 4-5 хиляди лева, той щял да продаде името! Цигансата пошлост се прояви доста грозно и не преценено! Изостанал евро английски педал я бучка в трутката а тя продава врели не кипели! Къде е хубавият и мъж да го видим и защо тя е тук а него го няма! Тази пошла изсценировка е много разводнена.

Joy Изчезнали били. Те сигурно продължили да се трепят. Или пък са седнали в някоя кръчма да си лафят.
Наистина това за детето беше... ooooh!

А за първия коментар - интересен коментар, може да е истина, а може и да  е измислица. На такива коментари да се вярва не е много хубаво.

# 1 969
то блиц е един източник....  ooooh!

# 1 970
  • София
Катето милото,не се реализира до Дон Цеци и сега е тъжна.Кооооолко  ли е глупава една жена като се влюбва??!!
Ще ми е интересно навън как ще се развие това,то вярно,че за всеки влак си има пътници....разбирам го,но как реши че поведението му е на мъж и се курдиса зад него....пък и останалите.....
Дали различното мнение за тях и ,,мъжкарството им,, ще ги промени навън?
Дали момичетата ще разберат,че най-вече достойнството им липсва.....според мен,толерирайки поведението на ,,мъжете,,?
Спомняте ли си скандала със Евгени Минчев,когато беше обидил детето на....ъъъъъъ.....не се сещам,зло да я забрави....детето беше инвалид,това не го гледах,но ми разказаха за него.....Пфффф...беше отврат гнусно.....такава злоба не намирам думи.....

# 1 971
Евгени обиди на Вочето детето на "инвалид", а то всъщност се оказа, че синът й не е "инвалид", не беше ли така?!
Тогава беше голям панаир пак.

Въобще, засягането на деца е сигурен старт на разпра.
В първите сезони ББ не си спомням толкова да е експлоатирана тази линия с децата-повод-за-скандал.

# 1 972
Правилно ли съм разбрала. Ще се номинират лице в лице  newsm78

Има ли промо?

# 1 973
  • София
Не съм гледала не зная,запомнила съм го,защото ако посегнат дори вербално на децата ми ще ги,,изям,,....буквално....

# 1 974
Значи аз отначало много хареса Катя, визитката й, външния вид, особено до другите тунинговани и странни за мен личности. Склонна бях да й простя някои неща, помислих си, че има нещо неизлъчено, нещо скрито и затова не можем да я разберем защо тя така яростно напада Никита. Склонна бях и да разбера симпатията й към Цеци, вярно че си подхождат, може да е избухнала любов там. Дотук добре Обаче на снощната гнусна постъпка на Силвия тя да се подсмихва, пък после да казва как харесвала "такива жени като Силвето", това вече няма как да е манипулация на ББ, там Катенцето удари дъното за мен. И най-вероятно напада Никита, защото е против потнЯка Цецо, защото го победи на номинации и защото е най-добре да пее в хора на любимия си, за да му се хареса още повече. Прави ли ви впечатление как хората в къщата коментират "България и българите" всеки път като излезе някой. Като излезе Цецко - "ма тия българи как можаха". Първо всички българи не гласуват с СМС-и, например аз не си давам парите за подобни простотии, второ точно пък те нямат никакво право да разсъждават назидателнокакви са или какви не са българите, ами да си погледнат собствените си кирливи ризи и комплекси.

# 1 975
Правилно ли съм разбрала. Ще се номинират лице в лице  newsm78

Има ли промо?
http://vbox7.com/play:dcdb82b891
Заповядай Simple Smile

# 1 976
Правилно ли съм разбрала. Ще се номинират лице в лице  newsm78

Има ли промо?
http://vbox7.com/play:dcdb82b891
Заповядай Simple Smile

bouquet

Joy Пак ще е весело.
Те мислеха, че агресията ще спре, но явно няма.

# 1 977
  • София
Сега като видях промото за довечера, се сетих и за снощи. newsm78  Богданка, от както излезе дон Цеци Плюнката,глас не му се чува.По-нисък е, и от тревата. Снощи, се беше снишил на миндерчето и като някоя шушумига, си трае и се оглежда. Много мъжко поведение, показа мъжкаря. newsm47

# 1 978
http://www.blitz.bg/news/article/358918
Обмисляли дали да ги върнат. Хе-хе Wink  - мнее - не обмислят това.
Ще ги върнат, а обмислят с колко още да намалят наградата -  та в тази връзка скандалът им е добре дошъл - аз казвах, че до финала може да станат длъжници. Laughing
Никооо, бе дайте им там поне по 50 лв на калпак и  после айде - кой - откъде е  Mr. Green   

Аз харесвам Никита, Анита и бармана. Искам някой от тях да спечели. Не знам дали ще се върне Пламен в къщата, дано се възстанови бързо момчето.
Никита ми е фаворит. Разгледах профила й във ФБ, от което ми стана още по-симпатична, защото пише грамотно. Умее да се изразява правилно. Външншят й вид си е лично неин проблем.
На същото мнение съм, но с едно уточнение Wink  - аз не харесвам никого Mr. Green, но тези тримата не са ми толкова противни, колкото останалите. От Пламен даже нямам  почти никакви впечатления, ама айде  - и той минава.  Laughing
Скрит текст:
Ама на Брадлито не трябваше да даваш линка – да се мъчи там и да си търси.  Laughing
Щото е Цецовист(ка) и нещо 'нооо  отворена се праи. Mr. Green Laughing  Peace

и малко цитати от дир-а:

Скрит текст:
Цитат
Мислите, че са изгонили вече лошите? Чакайте още малко да видите, че най-лошите са още вътре - това са Аделина, Катерина и Кирил. Такива лицемерни неземни са, че няма на къде повече
Цитат
Направо да го гонят целия биг бардак ,замърсява националния ефир
Цитат
За едно друго предаване, Алекс Сърчаджиева беше написала: Дъното, дъното, дънотооо, ужас!!!  А това какво е, мила Алекс?! Че даже си му и водеща.
Цитат
Каква мила ти е тази ве приятел?! И това, като и Кънчов за пари са готови да си отворят дюкян на задниците, само келепир да пада. Нямат никакви ценности в тези хора, всички са за изтребление.
Цитат
Чини ми се от хапчетата на Силвия пие и водещата на предаването - толкова жизнерадостна и щастлива беше от този скандал и селски бой...
Цитат
Нова Телевизия, какви са вашите разбирания за социалната отговорност на медиите? Нима не разбирате каква огромна роля играете за тоталната поквара на това наше изстрадало общество? Естествено, че рейтингите са важни - няма спор - но щетите които нанасяте са огромни. Смело мога да твърдя, че предаване като това имат пряк, положителен и силен ефект върху нескончаемия поток от напускащи страната ни младежи.
Цитат
имаше едно чудо СЕМ, то работи ли?
И ако работи как точно работи и кво прави?
Цитат
"Еротичен модел" - компаньонка, едно ниво по-високо от магистралка
"Бизнесмен" - местен дребен тарикат, бандит-кокошкар.
"Имам доста добър живот в чужбина" - получавам помощи без да работя т.е. и там съм си отрепка но за пари.
"Бивш спортист" - ходил съм няколко пъти на стадиона, но не е за мен
"Оправил съм ги всичките наред" - на думи, те не подозират какви щастливки са.
"Купонджийка" - под литър алкохол на вечер е за лигльовци.
"Видял съм всичко в тоя живот" - не излизам от фейсбук.

# 1 979
Валия, благодаря за промото  Hug !
Катето е хубаво момиче, но много тъпо излезе ooooh! ..
Тя и Николина е хубавка, не е и тъпа като Катя, ама много мръсно играе, уф...
Разбира се, че Никита ще е номинирана, тя си е черната овца в къщата, колкото и банално да звучи Party   . Киро, Киро е мнооого по-прост, отколкото си мислех. Все си въобразявах, че е "интелектуалецът" на потниците, ама съм била в дълбока заблуда.

Общи условия

Активация на акаунт