Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 462
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 995
Още не съм гледала епизода, но ви изчетох- както винаги сте супер с коментарите.
 Като прочетох за Силва и бензиностанциите и щом шофира май трябва да се молим да не е в радиус от 1 км тая пияница.

И аз си мисля, че са зле финансово. Истински заможните хора не се хвалят (непрекъснато) колко пари дават за вечеря или дали минават с подпис на касата. Прости комплексари.  
Кои са зле финансово,и ти като една форумка си наясно с финансите на непознати хора.Да не би да имаш
достъп до лични сметки.

Нямам достъп до лични сметки. И не се опитвам да убедя никой друг в това. За това написах "и аз си мисля..." и си пиша мнението. Ако някой ми навира в лицето как вечеря за 6 бона и се изтъква по този начин, за мен става съмнително. Както с мъжкарството. Само за това говори, пък накрая..

# 1 996
А какво трябваше да направи,да се свие кротко в някой ъгъл,за да не се дразни нейно Величество и да чака главата й да изветрее. Че тая къща да не е бащиния на Силвия,че да се съобразяват с пиянските й изцепки и с това къде да седят
Точно така. Да провокираш пиян човек, особено, когато пиянството му е лошо е повече от глупаво. Не може ти да си трезвен и да се връзваш на акъла на пияница  ooooh! Нека те обижда, нека се опитва да хвърля предмети по теб разумно е да се разбереш с него на трезво.

Трябвало  да изтрезнее, за да си комуникирате значи - а междувременно то може и да те заколи, докато чакаш newsm78  ... Срещала ли си такива агресивни пияници  изобщо? Знаеш ли, че дори и да не го поглеждаш и провокираш по никакъв начин, ако му влезеш в полезрението само, то няма да те остави на мира, а ще върви след теб и няма да спре . Каквото и да направиш, или да не направиш - все тая - нямаш полезен ход просто. Затова е измислено изтрезвителното - те там си имат методи за справяне с подобни екземпляри.
Единствено организаторите можеха да се намесят адекватно и да спрат скандала още в  зародиш.

# 1 997
Никита го направи,но Цецо реално не я замери нито с чаша,нито с табуретка. Не мисля,че Ирена я провокираше. Силвия сама почна да си го проси. Каквото повикало,таковасе обадило. Хич не е оправдание това,че Силвия е била пияна
Сиса започна да хвърля по Ирена, когато ѝ каза "да си оправи кирливите зъби"  Naughty

# 1 998
Сега гледам снощният епизод....Катя носела 200 тоалета, но нямала да ни ги покаже.... въх каква драма, каква мъка за нас зрителите.............. Joy
 Joy JoyМмного се смях на това! Казано през сълзи и сополи

# 1 999
Скрит текст:
А какво трябваше да направи,да се свие кротко в някой ъгъл,за да не се дразни нейно Величество и да чака главата й да изветрее. Че тая къща да не е бащиния на Силвия,че да се съобразяват с пиянските й изцепки и с това къде да седят
Точно така. Да провокираш пиян човек, особено, когато пиянството му е лошо е повече от глупаво. Не може ти да си трезвен и да се връзваш на акъла на пияница  ooooh! Нека те обижда, нека се опитва да хвърля предмети по теб разумно е да се разбереш с него на трезво.
Трябвало  да изтрезнее, за да си комуникирате значи - а междувременно то може и да те заколи, докато чакаш newsm78  ... Срещала ли си такива агресивни пияници  изобщо? Знаеш ли, че дори и да не го поглеждаш и провокираш по никакъв начин, ако му влезеш в полезрението само, то няма да те остави на мира, а ще върви след теб и няма да спре . Каквото и да направиш, или да не направиш - все тая - нямаш полезен ход просто. Затова е измислено изтрезвителното - те там си имат методи за справяне с подобни екземпляри.
Единствено организаторите можеха да се намесят адекватно и да спрат скандала още в  зародиш.
Тя не може да те види къде си, ама ще те заколи.  ooooh!

# 2 000

Да, права си, но Ирена се облече и излезе Пак да се разправя с пияндето. Това можеше да си го спести. Все пак другите съквартиранти правеха опити да ги разтърват, по-право - да спрат Сиса Wink . И да, трябваше да се намесят от ББ, но няма сеир да има Whistling ... А и Сиса едва се държеше на крака, не представлява голяма заплаха, не че съм сигурна в последното Mr. Green ...
Никита го направи,но Цецо реално не я замери нито с чаша,нито с табуретка. Не мисля,че Ирена я провокираше. Силвия сама почна да си го проси. Каквото повикало,таковасе обадило. Хич не е оправдание това,че Силвия е била пияна
Сиса започна да хвърля по Ирена, когато ѝ каза "да си оправи кирливите зъби"  Naughty
Ми то такава фукня от Сиса, че има мноого пари, а зъбите й са грозни Close ...То само зъбите да й бяха грозни Whistling ...

# 2 001
 А Силвия колко помия избълва до тогава? Значи тя я обижда как ли не,обаче видиш ли на нея като й казаха нещо на криво ,се почна с мятането на чаши и табуретки. Айде моля ви се стига с тия глупости да си мълчиш и да не отвръщаш,щото някой си бил пиян,бил афектиран,бил депресиран,бил не знам си какъв. Безпардонността и простотията трябва да бъдат наказвани,не подминавани с наведена глава

# 2 002
Сега гледам снощният епизод....Катя носела 200 тоалета, но нямала да ни ги покаже.... въх каква драма, каква мъка за нас зрителите.............. Joy
 Joy JoyМмного се смях на това! Казано през сълзи и сополи

Считай колко е куха лейка-  то и тя беше кьоркютук, ама щом това  точно се е сетила да каже , няма нищо между ушите ...  "култово"  ще стане като  "дека са ти пръстеньете ма" Laughing

# 2 003
Мисля си дали Силвията не и стана ясно,че няма никакъв шанс за финал и затова да вдигна тоя цирк да я изгонят,а тя да хване първа Цецко(нали и беше голям мерак Sick)преди Катето.А пък на големия "мъжкар" какво му пречи да ги мине и двете подред... Wink Все пак бройки му трябват на човека,така и  не го чух да се похвали с точна бройка пред Богданов Laughing
А за да му се хареса още повече-завлече и Ирена навън.

Истинските мъже не се хвалят с такива неща. Той е мъж на място  Sunglasses

Сиса започна да хвърля по Ирена, когато ѝ каза "да си оправи кирливите зъби"  Naughty

А спомняш ли си преди това Силвия какви ги приказваше?  Laughing Даже това за зъбите беше малко.

Точно така. Да провокираш пиян човек, особено, когато пиянството му е лошо е повече от глупаво. Не може ти да си трезвен и да се връзваш на акъла на пияница  ooooh! Нека те обижда, нека се опитва да хвърля предмети по теб разумно е да се разбереш с него на трезво.

Като се замисля е така. Пияница не се провокира, а се бяга от него. Ама в тая къща къде да избягаш. Тя може да я последва. Не знам, но ако малко се поставите на мястото на Ирена, не мисля че някой спокойно ще седне да я слуша.
С пияница съм си имала работа. И като ме нападна ей така не съм седяла. Който може да се защитава  го прави, който не - бяга, ако има къде.

# 2 004
  • Варна
А Силвия колко помия избълва до тогава? Значи тя я обижда как ли не,обаче видиш ли на нея като й казаха нещо на криво ,се почна с мятането на чаши и табуретки. Айде моля ви се стига с тия глупости да си мълчиш и да не отвръщаш,щото някой си бил пиян,бил афектиран,бил депресиран,бил не знам си какъв. Безпардонността и простотията трябва да бъдат наказвани,не подминавани с наведена глава

И как точно бяха наказани?

Не гледах вчерашния епизод и няма да го гледам. както Цецо казва -  продължаваме напред. Crazy

# 2 005
  • София
Някой, одеве беше цитирал мнения от "blitz",та като се разрових малко, из това сайтче, попаднах на интервю с Сиса, направено миналата година. Наред с пикантериите за любовният и живот, и кариера, в края на интервюто прочетох това:

Скрит текст:
- Миналата седмица пиарът ти те е предложил на главния редактор на „Биг брадър” Радо Тушев за участие в новото издание пред септември. Първо, защо искаш да участваш в шоу, от което е вероятно да имаш повече негативи, отколкото позитиви, за какво ти е?
- За шоуто! Както си вечеряхме в Ловния парк с моя пиар, идеята дойде от негова страна на втора бутилка вино.

- Разбирам, че Тушев ти е отказал с аргумента, че не си достатъчно известна, а то си е така! Защо си му обидена всъщност?
- Явно не съм момче, за да се котирам в списъка на Радо Тушев за известни личности. Не съм му обидена, но смятам, че мога да покажа много повече от не по-известните Мариян Кюрпанов и Пламен Медаров от предишния сезон. Радо Тушев е много досаден с хилядите си въпроси и ме изкара извън равновесие. Сега разбирам защо във „ВИП брадър” всички полудяват! (смее се – б. а.) Стана ми много забавно, когато разказвах за почивката си в Баден-Баден, Германия, и една дама от екипа не знаеше, че дори съществува!

http://www.blitz.bg/article/39236

Значи нашата, е драпала още от миналата година за ББ. А ние, се чудехме кой я намери.  newsm78 Просто сама се е предложила,след втората бутилка! Mr. Green

# 2 006
В днешния брой на 24 часа има интервю с Братухчев. Направи ми впечатление, че и той определя Никита като двулична манипулаторка. Според него ББ доста поорязва и тенденциозно представя нещата.
В предишни издания имаше много игри и мисии, сега нищо.  
Подкрепям !
Спомням си един сезон на VIP brother с Мира Радева и Пламен как тук яростно ги защитаваха  Simple Smile И дума не можеше да се издума против тях, плюеше се по Станка Златева защото си е позволила да си комуникира с Червенкова вместо с Мира Simple Smile И тук виждам нещо подобно, но Никита е минала страшен инструктаж. Казано й е да не мълчи, защото това беше стратегията на приятеля й. За щастие неуспешна. Надявям се на същото. Защото какво натурално има в човек който месец се държи както трябва само и само да спечели?

# 2 007
# 2 008
Не и в предаването,то е ясно,че за тях беше добре дошъл сеирът,който двете спретнаха. Ако са искали да го предотвратят и да има адекватно наказание,Силвия трябваше да я изгонят още на хвърлената чаша. Говоря по принцип,че не трябва да се подминават

# 2 009

Пияница не се провокира, а се бяга от него. Ама в тая къща къде да избягаш. Тя може да я последва. Не знам, но ако малко се поставите на мястото на Ирена, не мисля че някой спокойно ще седне да я слуша.
С пияница съм си имала работа. И като ме нападна ей така не съм седяла. Който може да се защитава  го прави, който не - бяга, ако има къде.
Е, да беше се оплакала на ББ, по примера на Богданов Mr. Green , като влезе мишката в къщата Laughing . Може да потърси защита, не да отвръща.

Общи условия

Активация на акаунт