Лакове за нокти- 101

• 97 764
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Къде се продават тези разредители? Не по нета, на живо.

# 16
Дотук съм го пробвала само на топ лак и не е твърде задоволителен резултат. newsm78 Някой път ще пробвам на друг лак.

# 17
Ами предполагам, че почти навсякъде можеш да намериш това, което аз съм си взела.

Ето това е: http://beautycosmetic.biz/perfect-razreditel-lak-nokti-p-2198.html
Там където зареждат Perfect би трябвало да го има  Peace
По няколко капки вътре в лака. Оправи мои любими лакове, които бяха станали на конци. Доволна съм пък и не е скъпо  Simple Smile

# 18
  • Варна
 Елитис има сума видове,във всеки един магазин от сорта на ДМ и Лили би следвало също да се намира,но не съм сигурна.

# 19
Дотук съм го пробвала само на топ лак и не е твърде задоволителен резултат. newsm78 Някой път ще пробвам на друг лак.
Според мен, ако лака наистина е твърде стар нищо не може да му помогне. Ама на мен ми е жал да хвърлям лакове на 1,2 години за това реших да видя какво ще стане и стана. Пробвай повече капки може би  Peace

# 20
Благодаря! Ще разгледам, никога не съм виждала, затова питам  Blush

# 21
  • Пловдив
Ами предполагам, че почти навсякъде можеш да намериш това, което аз съм си взела.

Ето това е: http://beautycosmetic.biz/perfect-razreditel-lak-nokti-p-2198.html
Там където зареждат Perfect би трябвало да го има  Peace
По няколко капки вътре в лака. Оправи мои любими лакове, които бяха станали на конци. Доволна съм пък и не е скъпо  Simple Smile

Миналата седмица си го взех от Лили, 2 лв и нещо струваше.

Другото, което искам да ви попитам, е че имам следния проблем, ако реша да си пусна по-дълги нокти и когато израстат малко кожата почва за се отлепя от нокътя и се получава освен грозна гледка, а и неприятно усещане. И съответно трябва да ги отрежа, може ри да ви предложите някакво решение на този проблем

# 22
  • UK
Уж не колекционирам, но моите са над 200 май. Сега ще ги преброя:)

# 23
Да се запиша и аз в новата тема..в момента имам много малко лакове, но скоро ще променя това..Благодаря за темата   bouquet и ако може да ми предложите подобен цвят на друга марка..хич не се нанася добре, а и четката не ми харесва..Лакът е Maybelline colorama 303

# 24
  • волно калдъръмче
Не колекционирам, но съм събрала доста лакове. Повечето не ги и поглеждам, лакирала съм се по веднъж, разбрала съм, че не ми отиват и съм ги зарязала така. Пробвала съм с воден маникюр да ги оползотворявам  - не ми се получава.

Здравейте момичета. Наскоро си взех гел лака основа на Essence
но разбрах че на ултравиолетова лампа свети. Доколко това е полезно за самите нокти и дали вие сте доволни от лака ?
Извинявам се за въпроса, ама този топ не се пече на ултравиолетова лампа, нали?

Доволна съм от този топ, но бих пробвала и други.
http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/1468/

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 20:33 от Саморая

# 25
  • Ст Загора
Елитис има сума видове,във всеки един магазин от сорта на ДМ и Лили би следвало също да се намира,но не съм сигурна.
не търсете в ДМ няма

# 26
        Гледам да поддържам една "здравословна " бройка от 60  лака. Имам стелаж и щом вземе да "прелива " започвам да подарявам на близки и съученички на сина. Mr. Green

# 27
Извинявам се за въпроса, ама този топ не се пече на ултравиолетова лампа, нали?
Не се пече, но серията им основа и топ лак се водят, че дават ефекта на гел лаковете.

Аз за да не повтарям цветовете от моята колекция лакове съм си направила на малки картончета в единия край няколко слоя от лака пиша името и номера на лака и в другия край има дупчица и съм запланувала да  намеря някоя цветна панделка и да си ги нося с мене примерно в портмонето, защото и на мене ми се е случвало някой цвят да ми грабне окото и да се окаже, че го имам.  Laughing

# 28
  • Стара Загора
Благодаря за темата.  bouquet

На въпроса - не колекционирам. Купувам каквото ми хареса, за да го ползвам. Имам и някои, които съм вземала, защото са лимитки и трябва да ги имам едва ли не задължително, но и тях защото ги харесвам, а не за колекция. Laughing Бройката ми иначе е 493. Описани са ми в екселска таблица и от нея следя. Отдавна съм минала прага за нормално количество лакове, но и аз като Смоуки не си ги давам. Crossing Arms Mr. Green

Маникюра за началото на новата седмица - голяма играчка е с тези лентички, но пък си заслужава.
MAC Ocean Dip и Models Own Beach Party

Скрит текст:

# 29
  • София
И аз като Ивчето, не колекционирам, те ме колекционират  Mr. Green Купувам, когато ми харесат, прехвърлила съм всякакви разумни бройки, но си ги обичам и това е. Днес забърсах два дуохрома от някаква нова колекция на  H&M, пуснали са много различни цветове, има и доста интересни. Цена 9.90 лв, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт