Лакове за нокти- 101

• 97 963
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • USA, Steak State
Първи опит за точки. Изобщо не стана... Не ми харесва как стоят. Би ми се искало на бялото да сложа розови линии, но съм толкова саката в ръцете...

# 256
  • Стара Загора
Ел, цветовата комбинация е добра, но си сложила прекалено много точки една до друга. Бих предположила, че щерката те е правила ако не те познавах. Laughing
Направи по-големи розови, остави повече пространство между тях и по-малки с пясъка. (Томоко ли е това?) А можеш да пробваш и друго - в розовата точка да капнеш от пясъка. Не знам дали би се получила добре, но пък не пречи да видиш какъв ще е резултата. На мен мента, но наситена и ярка или турскосин крем за точки, ми се въртят в главата. Сякаш цветовете ще си паснат. Crazy

# 257
Скрит текст:
Маникюр "падащи листа" Crazy Laughing

Скрит текст:
Ивче, чудни снимки на твоите пръстета! Много хубави и в тон с идващата есен!  bouquet

# 258
iv4enceto_91 Благодаря  Hug

Твоите "падащи листа" са страхотни, особено в глитъра ми останаха очите  Heart Eyes

# 259
Вдъхновявате ме всеки път, когато погледна темата  Heart Eyes

Ивче, супер комбинация!
TheBlackWidow, кой е златният пясък? Подозирам, че не е бюджетен според моя критерий  Laughing

Аз си взех едно мноооого тъмно зелено от Full color на Флормар. Учудена съм колко са плътни и на един слой само  Shocked Само тази снимка намирам, последният вдясно - http://2.bp.blogspot.com/-cB0A7st7BMk/VewtXY-goFI/AAAAAAAADpQ/Mw … 77%255B1%255D.jpg

# 260
  • USA, Steak State
Баш детинско си стана, да.  Mr. Green

"Tomoko" е лака, на Зоя.

# 261
Малко съм ви изтървала.... до преди малко бях така http://blondwimp.snimka.bg/other/manikyur.843606.36068757

# 262
няма топ на Есенс и ся какво?от два месеца не са зареждали , бях си взела тоя на Римел , но е повече от ужасен , отвратителен е
Вчера засякох този, някой да го е ползвал

Аз съм така , исках да е есенно , но май се получи много цапаница

# 263
Вчера в Лили видях топ лака на Есенс.
Скрит текст:

Само че, шишенцето беше прозрачно. Капачката му беше същата и розовото кръгче, ако не се лъжа. Няколко месеца и аз не можех да го открия. Явно са сменяли опаковката или поне се надявам да е само опаковката  Laughing

# 264
  • Варна

Ей тоя взех аз и мога да кажа,че става.

# 265
  • UK
Никога не съм си представяла, че подобен лак ще ми хареса, но вчера си взех един от старите любимци на темата (Essie - Toggle To The Top) и нито му е времето сега, нито нищо, но страшно ми хареса как стои на ноктите ми.

# 266
# 267

Ей тоя взех аз и мога да кажа,че става.

Аз имам същия , като този на Lust , но го няма в моя град -нито във Лили ,нито в ДМ.

А този съхне ли бързо ?

# 268
  • Варна
 Да доста бързо поне според мен и не размазва печати със сигурност.

# 269
Да доста бързо поне според мен и не размазва печати със сигурност.
Хмммм , а моя на Есенс  размазваше точките ужасно , хем ги оставях да изсъхнат по половин час

Общи условия

Активация на акаунт