Лакове за нокти- 101

• 97 841
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!  bouquet

Аз пък днес правих втори опит за френски. Използвах на Essence лентичките, обаче не ми се получи изобщо. Лепилото им е много силно и ми отлепяше лака. След това като ги отлепвах ми разваляха и бялата линия и стана една огромна мацаница.... Къде ли греша?  newsm78

# 601
  • Germany
Много хубави маникюри видях, както винаги!  bouquet
Прекрасен Хелоуински маникюр, kati_kz.
Ивче, много си лоша, и аз искам цялата Есънска колекция, особено тъмното червило!  Heart Eyes

Аз имам топа на Перфект със златните частици. Харесвам го, но частичките са по-малко и по-трудно уловими отколкото би ми се искало. Показаните от вас са сякаш с повече.  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 602
  • Вестерос
За един ден и ми се обели и гел топа на есенс,но и бая чинии бих,прах,готвих ,уфф  Crossing Arms

# 603
  • Пловдив
Ноемизлатни частички има и на Bourjois 1second vernis & nail enamel top-coat 32 vampire vanity

# 604
Аз си търся такъв топ, но със сребърни частички   Tired

# 605
  • Пловдив
Аз си търся такъв топ, но със сребърни частички   Tired

Пак  на Bourjoia същия вид цвят 45 glitterizer Peace

# 606
  • Стара Загора
Нетипично за сезона, но го взех за проба и трябваше да си мине по реда. Laughing

# 607
Криси, пробвала ли си да го нанасяш с гъба? При мен така става по-лесно с брокатените лакове, които не искам да напластявам излишно.

# 608
Аз си търся такъв топ, но със сребърни частички   Tired

Пак  на Bourjoia същия вид цвят 45 glitterizer Peace
Много благодаря за информацията bouquet Току-що поръчах и двата Laughing
Ивче, много красив цвят bouquet

# 609

bouquet Hug
Благодаря ти. Дано да го намеря по магазините, че не ми се прави поръчка за 1 лак  Laughing

# 610
  • Ст Загора

bouquet Hug
Благодаря ти. Дано да го намеря по магазините, че не ми се прави поръчка за 1 лак  Laughing
ето един на ГР  https://www.pinterest.com/pin/488640628297045380/ не е нищо особенно де ама

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 12:45 от nasito8988

# 611
  • USA, Steak State
За лентичките пробвайте да залепите на кожа веднъж и да дръпнете, така се отнема от лепилото.

Много хубави неща сте показали. Аз съм с бебешки ноктета в червено, нищо интересно, но напоследък нямам време да се занимавам.

# 612
  • Пловдив
Ето от мен нещо. Беше супер преди HK Girl да ми размаже декорацията, много ми е тъпо за този топ, много надежди имах за него:

В блога.

# 613
  • МАРС
Аз затова на прехвалени топове с малка кошница ходя. Mr. Green
И освен това се научих да си снимам декорациите без топ, че после да няма гафове.

# 614
  • София
Ето от мен нещо. Беше супер преди HK Girl да ми размаже декорацията, много ми е тъпо за този топ, много надежди имах за него:

В блога.
Оказа се, че гел топът на Есенс грам не размазва. А също и Еси гуд ту гоу - като се посгъсти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт