Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Съпружка, има голяма вероятност да се пукне в огъня. Изпичането на глината е сложен процес.  Peace
Иначе идеята за подноса е супер.

# 481
Приятно ми е - Богиня! химическите анкери на HILTI са много добри.
В зависимост от натоварването което трябва да поемат имат много решения, включително за връзка стара  - нова конструкция, че едни рафтове ли няма да издържат Simple Smile.
https://www.hilti.com/bulgaria#Products
раздел крепежни елементи.

# 482
  • софия
Показали сте вече лепилата, и мъжът ми за двукомпонентното на Хилти каза.
Богиня, кой точно цвят е сивото зад телевизора и старинните врати?
Шайнбокс, и на мен много ми хареса показаното, не мисля, че има по-голям проблем с почистването на бяла кухня от останалите цветове. Дори напротив, ще се вижда повече и ще се почиства по-лесно и бързо.
Красота! http://style-files.com/2015/09/07/bjorn-winnblads-magical-universe-reintroduced

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 13:07 от shhhh...

# 483
Богиня, ако ме каниш да ти разгледам интериора трябва да дойда минимум 5 пъти, за да не пропусна някой детайл  Mr. Green Хвърлила съм око на такива масички за нашия хол.

Кажете, моля, кой латекс е по-добър Левис или Бенджамин мур? Ползвала съм Левис и съм доволна, но сега за цялото жилище цената е почти една и съща, а някой от цветовете на Бенджамин ми харесват повече  newsm78

# 484
От мен  - градински интериор Simple Smile В момента розата се накъсва да цъфти и не можем да я пооформим.
Скрит текст:

Barb,
футуристична баня  Peace Чудех се душът дали може да прави дъжд Simple Smile
Скрит текст:

Боги, обживяно си е при теб, нищо че е от скоро. Дано спрат вече неразбориите  Peace

# 485
  • Варна
Момичета, ето го проектът за кухнята ми.
Скрит текст:
Не ми се смейте, че не е рендърнът, защото хич ме няма с тула за нагласяне на светлина, отблясъци, мн филтри трябва да се свалят и т.н. играчка
https://drive.google.com/open?id=0B9Bx8gCn8uDbaU9UTWY3MmdKSWc

Лампите искам да са някакви черни или тъмни и матови, също и черни матови спотове. Ако не намеря, ще си взема обикновени и ще ги мина с черен матов спрей. Също така, вратата е срещу барплота, така че като човек влезе, кухнята няма да се набива, защото всичко ще е или вградено или скрито.

ето такава атмосфера се опитвам да постигна, но с една идея по-светъл и ненаситен дървен фурнир:
https://drive.google.com/open?id=0B9Bx8gCn8uDbSnZGdHZWakZvSkU

Това ще ми е първо жилище за обзавеждане, пълна каша ми е в главата. Само знам, че искам да стане хубаво  Mr. Green

И на мен ми харесва бяло с дърво, но какво имаш предвид долната част на горния шкаф да е като долния? Да не е бяло, а дърво? Според мен с бяло е по-добре - получава се ефект на ниша.

Подкрепям Боги за подвижния остров.

Допълвам - без дръжки и плота на преградата както и подвижния остров може би е по добре да бъдат с дървесния фладер. Така най-малко ще прилича на кухня.

# 486
Дорис, точно това искам и аз да постигна, ефектът на ниша. Посоченото да е бяло (както на картинката). Тези бележки аз съм си ги поставяла и май, само аз си ги разбирам, но не ми се занимаваше да ги трия.

И аз допълвам: обмислям вариант за без дръжки (най-предпочитан от мен). Пуш бутоните не ми харесват, те отпадат, а и там, където се натиска се износва повърхността и не стои добре след време. Средния ред шкафове (белите) са лесни, защото те  ще се издърпват отдолу, изобщо нямат нужда от дръжка. Долните и горните шкафове ги мисля още, как да се отварят, ако може без дръжки.

Момичета, мерси и аз ще се възползвам от съветите за здрави рафтове, т.к. ще трябва да издържат книги.

# 487
Богиня, много е богинско, страхотно е Heart Eyes
Всичко ми харесва, но и аз се настанявам на лежанката Heart Eyes
Винаги съм искала да имам лежанка....може би някой ден Simple Smile
Масичките и на мен ми харесват в черно. Месингови също щяха да стоят добре, но и черното е супер.
А късче от богинската спалня няма ли да покажеш?

# 488
  • Варна
... За доста хора вкусът ми клони към кич Mr. Green
...
Нова, виждала съм в Икеа прозрачна пвц постелка точно за антре. Изобщо не мога да предположа в кой раздел са я сложили в сайта им, за да я покажа.

...

Веси, може би имаш предвид подложката за офис стол - протектор за под?

# 489
  • вятърничава
Мили интериорки /няма да ви изреждам поименно,да не пропусна някоя.../
Само искам да кажа,че  е много хубаво че сте различни и интересни по своему и е чудесно,че сте събрани в темата накуп.Надявам се темата да запази облика си и да ни показвате какво сте сътворили,защото ние четящите много ви се радваме!

# 490
  • sofia
Веси, може би имаш предвид подложката за офис стол - протектор за под?
Дорис, да, точно тази. В изложените им "апартаменти" съм я виждала точно сложена в антре.
За мокрите сезони ми се видя много подходяща.

По-идиотско разпределение на артикули в сайт не съм срещала.

# 491
Боги, ама много е "готско" у вас. Очевидно си внесла доста уют, поне от предните от снимки, които бях виждала. Да му се прииска човек да ти дойде на гости.  Flutter Не знам къде ще ни събереш всички желаещи. Трябва да идваме на порции.
Аз имах една такава одисея с рафт на тухлена стена - то дюбели, пяна, химически дюбели, накрая почти нищо не остана от тухлата. Набихме един дървен клин и сега е бетон.  Joy

Най - голям успех имам с една никому неизвестна фирма за латекс в София. Те си разработват цветовете и са директни мостри на бели листа. Никога не ми се е различавал цвета. Разбрира се, това трябваше да го разбера, след като боядисвах коридора 3 пъти за 1 месец, стената зад телевизора също толкова. Защо може да му е лесно на човек, като трябва да е трудно.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 15:46 от Suede

# 492
Апартемнт на Даша Жукова в Лондон

Много ми хареса столът от петата снимка! Ето още от същия дизайнер.

Скрит текст:

# 493
  • софия
Аз си харесах цвета на стената от първата. Една идея по светъл може би.

# 494
Охрата ли? А при пода, колко интересно, има цокъл от камък и отгоре тънък бял молдинг. Май не съм виждала такова нещо. Харесва ми как седи на тези снимки. А горният корниз при тавана - мисля, че са ни еднакви с Даша. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт