Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 104
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Богиня, такъв цвят показа и сина ми от снимката която му показах вчера на мострената дамаска. Пък аз само дето не го отрязох, че не е момиче Simple Smile Той каза: "Искам сив, ако не е сив ей такова лилаво"
Аз всъщност казах, че това е моя диван, но съм далач от него нали знаете  Laughing От дюшеци това няма да се получи защото имам съмнение, че ми направят добре частта с облягането. Вчера ходих до Станков. Имаме кожени техни мебели на над 15 години. Единствено шевовете се разпокъсаха, но 3 деца са отгледали, понесли са какви ли не подскоци, повръщано и т.н. На един билборд видях техен диван лееееко наподобяващ дюшек и вчера отидох да го видя. В понеделник ще видя ако могат да го изработят с някои корекции ще го поръчам при тях. Имат добри механизми за разпъването, а това не е за пренебрегване при нас, че най-вероятно ще изкараме няколко месеца на него, а той ще побере преспокойно и мен и мъжа ми и малката. Сина ми полудя по този сега като разгледа сайта им и каза, че и син би го преглътнал. Тормози ме им да им звъня да питам за цената, но няма да го огрее

# 706
A ако диванът е в пурпурно? Или бяло-синьо?
Този тип диван, в който и цвят да е, ще си остане за мен - дюшек;)
Боги, представи си се в пълния си блясък, да те поканят да поседнеш на това ниско нещО:)
Можеш само да се излегнеш, което е като за Богиня Simple Smile

Скрит текст:

# 707
Ема, казваш нямам нужното ниво. Аз и без това се чуствам като в предучилищна при вас, даже още не съм започнала с истинското обучение, пък вече искам да разкарвам прашки с готините от горните курсове  Laughing
Не беее Joy
Имах предвид, че сега имаш много по-сериозни неща за мислене Hug

Контеса, единствено стъкларията може да поогледаш.

# 708
Благодаря ви , Боги и Ема . Аз също основно за стъкларията и някоя рафтче за книги си търся .

Нали ви казах ,че не са моят стил тези неща и не мога и не мога да се ориентирам . Тук това е рядкост да има такива стари неща .Вчера водех детето да кара скутер след у-ще в близкото у-ще с голям двор (на 400 метра от нас е ) и там видях обява ,че се продава къщата срещу това у-ще и нали си проучвам цени в квартала минах да видя какво й искат , какво е обзавеждането и така излезна ,че ще имат разпродажба от оригиналните собственици ,които са живели там 59 години. И намерих описа в линка .

Та така си обикалям и търся  Peace

Карамелена, правилно се е ориентирал момчето за сивото . Въпреки ,че и аз се бих позамислила да купя тийн момче пурпурно лилав диван . Нещо в червено примерно   bouquet
Този показаният етаж с дивана, сивият под ,черните лампи и барплота в кухнята у вас ли е или е проекта ?  bouquet

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 18:09 от Анонимен

# 709
  • Варна
Ай ся, какво му е на пурпура за момче. Карамелена, човекът е философ-артист. Точка. Щом иска пурпур, сложи му пурпур.

Лоренца, верно е ниско дюшечето, но не вярвам там да канят кифли като кака ви Боги. Flutter Сигурно същите тийнове като на Карамелена философа ще са. Те ще се пльоснат с най-голямо удоволствие, мисля.

# 710
Леле, едвам ви изчетох! / и то по диагонал  Laughing/
Честит празник на всички Деви в темата - без вас сме за никъде!  bouquet
И друго исках да пиша, но забравих!  Embarassed Само да спомена на Любознателна, че съм от тези дето не поливат - приемам идеи какво да засадя.   bouquet

# 711
Философ е, да. Разбра го от един единствен направен негов избор. И между другото този дюшечен диван не му харесва. На мен ми се вижда "мноооо як"  Laughing, на него му харесва честърфилд-а
Съпружка, сигурно нещо на мен си искала да кажеш. Като например кога ще пием вино?

# 712
  • Варна
Карамелена, това е, защото съм вещица  Sunglasses За честърфийлд - към Ема.

# 713
  • вятърничава
Поздрави на рожденичките,желая им здраве и много вдъхновение!Да почерпят с красиви маси или поне някое интериорче  Laughing

Може да не е по темата,но слушах за това по радиото
http://www.itarmedia.bg/novini/detail/718_koleliba._balgarski_sh … lad_arhitekt.html
Що пък да не е по темата,нали и това е интериор.

# 714
Хайде сега и вещица! Богиня е всичко. Ти каза, че ще предупредиш Богиньов, че си заразна, но аз имам съмнения, че той отдавна боледува  Laughing Честно, представям си го като по-голям от теб, адски влюбен мъж. И така от както те познава. Глези те и всеки допир с теб го омагьосва още по-дълбоко. Аз вещица ли съм? Или поне врачка?
Контеса, ако имаш предвид тази снимка, тя е взета от нета. Нямам нито проект, нито снимки от етажа. Мога да покажа само приказният цвят на замаската от вчера  Laughing

# 715
  • Варна
Карамелена, и ти си вещица  Wink

# 716
Карамелена, точно така и аз си ги представям Богиньови Peace

И за да останем на темата Heart Eyes

# 717
И аз не бих взела нищо от разпродажбата...а за гаражните разпродажби не си права - аз имам от такива сребърни прибори купени ...за $80. Даже смея да твърдш, че такива гаражни разпродажби като в Канада не съм виждала никъде.

Все се чудя да питам Контеса, но къщите в този район са построени между 60-70 години, как станаха 60 годишни?   newsm78Между др и архитектурата им е типична за посочения период.

# 718
Всички сме вещици тук  bowuu

Карамелена
, да ,за тази снимка имах предвид дали е от вас ? Много ще се радвам да покажеш и ремонта и пътя към дизайна .На мен всичко ми е интересно !  Hug

Ема ,този диван и на мен ми харесва много от кадъра ,но само той . Всичко друго ми е чуждо като светоглед и усещане за дома ми .

Титина ,не те разбрах. И аз съм виждала доста красоти по разпродажби ,но казвам , че рядко оригиналните собственици са живели в една къща 60 години .И имайки предвид колко е млада Канада ,за мен си е находка да мога да се докосна до тази ера на 50тте и 60тте ,която обожавам .  Peace
И тази и нашата къща са строени през 1956 и другата година имат годишнина -60 години Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 19:24 от Анонимен

# 719
  • На брега
Контеса, аз си падам по ретро вехториите. Веднага бих отнесла стария касов апарат, ретро радиото от рафта с инструментите, както и голяма част от инструментите/машините. Не че в нас са малко - и инструментите вехториите.

Веднъж месечно и тук наблизо, в едно село до Варна се провеждат подобни разпродажби организирани от английската общност в района. Аз също не мога да стана рано и да съм първа при огледа, но свекър ми заедно с други кукуряк-пенсионери ходи понякога. Всичко е на символични цени. Една от последните му находки беше рамка с дърворезба. Е, абсолютния кич куче-касичка (лошо, Седларов, лошо...) няма да го споменавам, но детето много му се радва Laughing.
Още един стар музикален шкаф виждам, лакираната масичка зад люлеещия стол. И стола е як.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 20:27 от NovaTema

Общи условия

Активация на акаунт