Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 100
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
............
Момичета благодаря на всички ви за съветите! Надявам се да успея нещо да прихвана  Laughing
Карамелена, аз също се надявах, но вече 5 години нищо  Laughing!
Най-голямото ми дете също е на 17 и съм харесала този гранитогрес за банята му в къщата, ако изобщо останат някакви пари за плочки и обзавеждане.

# 586
Lady April, много е хубаво, браво! bouquet Много ми харесва при теб.

съм харесала този гранитогрес
Гранитогрес Bansky Mr. Green
Явно някакъв фюжън между Banksy и баня. Laughing

# 587
Lady April, много е хубаво, браво! bouquet Много ми харесва при теб.

съм харесала този гранитогрес
и Банско.

# 588
  • Майничка
Карамелена, към банята, ако вратата и параванът останат в този вид, бих добавила задължителен стопер за врата - съседите се наиграха със сходна конфигурация веднъж, когато тийн-гостенин на зор нахлул със замах. Чу се през 5 етажа.

Лейди, много ведро и уютно излъчване има композицията с конзолата!

# 589
и Банско.
[/quote]
То пък точно вие двете като се съберете една под друга амааааа...................... И тръгнали кусури на хората да търсят  Joy. (Да не се обидите, аз с най-добри чувства  bouquet)

# 590
  • Варна
Stef4o тийнейджърството е до време, предполага се банята да е с по-дълъг живот. Peace
Според мен нещо с по-мъжкарско и семпло излъчване.

# 591
  • Варна
Мисля, че това на практика е вечно

С много леки промени в цвета на шкафа, кърпите и дребните аксесоари може да се постигне нещо коренно различно.

Баня за тийнеджър

# 592
  • ВАРНА
Здравейте отново,благодаря за отговорите за усвоената тераса и комбинация ламинат/плочки   bouquet
Започваме както писах голям основен ремонт на кухня,коридор и като се замислих май ще има и освежаване на хола и спалнята (преходни и предпочитам да държат еднакви тоналности,за да не се накъсва оптически пространството).Правен е с много малко средства преди 8г,а и аз бях млада,неопитна и незнаех какво искам  Blush Както и да е - това,което на 100% остава са мебелите в цвят бреза,паркета е естествен,дъб с доста шарки и жълтеещ цвят;килимът е преливащ,основните нюанси са подобно на мебелите  бреза,и разни червеникави оттенъци/бордо.Холният ъгъл се вижда на част от снимките - червеникав е,все още водя преговори с мъжо дали ще се претапицира. Стените в момента са с различен цвят - едните са светло неутрално,подобно на брезата,другите са оранжево.Искам да пребоядисам стените ,евентуално и завесите (в момента оранжеви) да сменя.Правим и къща в момента,така че наистина съмсем бегло освежаване искам,защото след време ще се сменя паркета в стаята,мебелите и тогава ще търся изцяло друга концепция).ще се радвам да дадете съвете и нагледни примери за цветови съчетания,благодаря предварително   bouquet

Скрит текст:
 стената в хола и дамаската на холния ъгъл
хол - пшаркет,килим,дамаска на ъгъла
 хол - паркет и тъмната част от килима
 от хола преходно се влиза в спалнята - паркета и мебелите са такива

Да се похваля с детската,която много си харесвам  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 10:30 от morgana07

# 593
  • Варна
Едно много елегантно жилище, на което за моя вкус липсва щипка цвят
http://www.architecturaldigest.com/decor/2015-10/jeremiah-brent- … ebook_post5_decor

Скрит текст:
Не е по темата, но просто се ядосвам. Защо всички разкошни мъже са гей!?!?!

# 594

Богиня и аз съм се чудила и съм стигнала до извода, че е женска работа да сме разкошни и ако мъж е разкошен значи има логика да е гей  Rolling Eyes

П.С. Тийн банята е много хубава като за тийн, ама ми изглежда, че ще е много, много скъпа, а и не е практична, все пак насърчителните надписи вместо огледало не помагат човек да се обръсне. Къщата на мъжете с бебока е 6 точки. Много ми харесва!

# 595
  • Варна
morgana07 защо точно паркета? От всичко точно него (само) бих оставила, ако не ти харесва цвета - циклиш, омасляваш и воала прекрасно!

# 596
  • Варна

Богиня и аз съм се чудила и съм стигнала до извода, че е женска работа да сме разкошни и ако мъж е разкошен значи има логика да е гей  Rolling Eyes

П.С. Тийн банята е много хубава като за тийн, ама ми изглежда, че ще е много, много скъпа, а и не е практична, все пак насърчителните надписи вместо огледало не помагат човек да се обръсне. Къщата на мъжете с бебока е 6 точки. Много ми харесва!

Shinebox, ами нали трябва да има разкошници за предаване на генетичния материал. Не може все да се разчита на Х хромозомата  Wink

В тийн банята си мисля, че си е нормално огледало, което умишлено е запотено, за да се появи надписа за снимката. Нали е cool  superuu

# 597
  • Варна
morgana07 защо точно паркета? От всичко точно него (само) бих оставила, ако не ти харесва цвета - циклиш, омасляваш и воала прекрасно!
Toй си остава Peace Поне аз така разбрах.

# 598
+1 за паркета. Не го махай.

Богиня, тези неща ще да са по майчина линия или поне женска. Ще трябва да търсим мъже с разкошна майка  Sunglasses

Много съм се зарибила да гледам ей такива из нета:
Скрит текст:

хич не ме бива с цветята, ама много ми харесват такива, чудя се да уморя ли няколко невинни душици в опити  newsm78

# 599
Карамелена, аз не видях желаещи за вино среща, май сме само двете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт