Лекарите в РУСЕ

• 80 539
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Чиби, мама все при нея ходи  Peace

# 91
Ели, мерси.  Heart Eyes

# 92
Здравейте! Моля за мнения , впечатления за очната Д-р Калчева в Транспортен ДКЦ ?
Според мен докторката е от старата школа и си разбира...Преди години моят син имаше проблем с очите, различен от това да носи очила. Единствено д-р Калчева се сети да му пусне изследвания на очен секрет, така се установи истинската причина за проблема и и съответно адекватно лечение. Всички преди нея отсичаха- алергия е, без да направят и едно изследване. Ако очакваш някаква супер апаратура, освен ако не си е закупила в последните години, ще се разочароваш. Но смятам, че е важно кой те преглежда, а не само на какъв апарат.

# 93
poli.t, благодаря и на теб.  bouquet
Те някои и със супер апаратура не могат да назначат адекватно лечение така, че наистина не това е определящото.  Peace
Добрият специалист ще се справи при всички случаи.   Hug

# 94
Записах си час за д-р Калчева за след 2 седмици .

# 95
  • Русе
И аз подкрепям добрите отзиви за Калчева. Майка ми сигурно от 15-20 г ходи при нея и което адски много ми харесва - като не може с нещо да се справи, препраща при други специалисти. Ходим във Варна от време на време, но в Русе - при нея за контроли.

# 96
Meggysan, благодаря и на теб.  bouquet

# 97
Ходих на преглед при д-р Калчева.  Hug
Абсолютно се припокриват добрите отзиви, които споделихте.  Peace
Прегледът е много обстоен, внимателна е, обяснява . Личи си , че много си разбира от работата.  Peace
А и апаратура са й взели.  Wink
Нямам сериозен проблем. Просто исках по-подробно да се прегледам.  Hug

# 98
  • Русе
Чиби, и  моите деца я посетиха. След обстоен преглед се оказа че има проблеми с очите им Sad

# 99
Чиби, и  моите деца я посетиха. След обстоен преглед се оказа че има проблеми с очите им Sad
Съчувствия.   Cry
 И аз , но малък.  Rolling Eyes
Но, да речем , че за моите години вече е нормално да имам някакъв малък диоптър.
Скрит текст:
1,75   Rolling Eyes
Rolling Eyes

# 100
Специално за тези които се интересуват за д-р Ивелин Димитров (хомеопата)
Много е дълго за обяснение, но с няколко думи стои си в кабинета и не отваря гледа те на камерите и изобщо не го интересува, че ти стоиш час и нещо пред кабинета чукаш на вратата няколко пъти но без резултат иначе преди теб пациента е познат и е посрещнат ОК. За капак на всичко накрая се обажда на сестрите от другите кабинети по gsm да те питат кого чакаш и,че доктора не е вътре а това била сестрата (които са запознати знаят кога и колко има сестра) а аз го видях с очите си и му чух гласа:) и все пак реших да го дочакам до последно вече не исках от него това за което съм отишъл защото разбрах що за човек е ако мога да го нарека човек. В интерес на истината не бях отишъл за преглед а само да разбера графика за другия месец защото като го търсим по gsm не вдига или се включва секретар пък ако е възможно направо да запиша час за детето си което е на 2 години (щеше да му отнеме 1-2 мин. макс. да даде час, плюс това имахме уговорка за такъв преглед във времето да се случи). А ако си без час не ти мърдат 2-3 часа пред кабинета.Накрая се оказа, че стоях 2 часа пред кабинета за да запазя час и не взех(аз и не исках вече, но все пак да докараме нещата до край вътре ли е доктора или не...Simple Smile ).Най-интересното е че все пак доктора беше в кабинета и явно се измори да се крие като мишка и излезе да си се прибере човека все пак стана време за вечеря:)За мен той е смешник,лъжец и не уважаващ хората и пациентите си индивид, как да те лекува такова чудо камоли детето ти... А как ви се струва да ти предстой операция и да ти искат кардиограма и той да не ти направи защото много време отнемало а вън виж колко хора има ако имало проблем да се обадят човека се е принудил да си плати в София преди операцията кардиограма и да го вкарат 10-15мин. траела цялата процедура по кардиограмата ( това пък се случва на един приятел преди време) Това е моя коментар дано е полезен за някого..

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:28 от M.Petrov

# 101
Здравейте! Търся педиатър, който да бъде личен лекар на детето ми, което е на 1 година. Района няма значение стига да не е в Дружбите, тъй като ми е доста далеч. Искам да си разбира от работата, да лекува адекватно и да има човешко отношение (надявам се не искам невъзможното  Rolling Eyes)

Отделно търся и Джи Пи за възрастни. Изискванията са същите.

# 102
За детето: д-р Удева освен, че е GP има и педиатрия. Дано се вредите.
Кабинетът е някъде зад Халите.
Нямам лични впечатления от нея, но съм чела доста добри неща из форума.
За големите, аз съм при д-р Гецова и съм много доволна. Кабинетът й е в в двора на болницата пред старото крило.  Но тя е с най-голямата практика в града и не знам дали взема нови пациенти.  newsm78

# 103
  • На брега на реката
Ние сме от скоро цялото семейство при Папазян. Харесва ми, че е внимателна, дава направления и приема с предварително записан час. За сега не е лекувала децата за нещо сериозно, просто не се е налагало, но общите ми впечатления са положителни.

# 104
Точно при Удева е детето и мисля да я сменя  Confused

А тази д - р Папазян педиатър ли е?

Общи условия

Активация на акаунт