Бродирана красота Тема 131

• 86 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
mibobo, красота!!!
И аз започнах коледните, вчера даже си купих и ленена панама за целта. Големият ми проблем е да реша как да оформя ушитите дребоси.

# 361
  • там където има винаги вятър
mibobo, красота!!!
И аз започнах коледните, вчера даже си купих и ленена панама за целта. Големият ми проблем е да реша как да оформя ушитите дребоси.
познато ми е   ooooh!

# 362
  • От Луната
Добри, ами аз съм капризна, ще ми виси над спалнята Simple Smile
Харесвам вази с цветя, но ... като ученичка в художествено училище и после в университета ми писна да рисувам и гледам постановки, вази, китки и прочие ... не че не ги харесвам, просто не са моя тип картини.
Пейзажите, харесах няколко, но не искам да е характерен за някоя страна, например този с каретата е типично руски ... Венеция по ми допада! Simple Smile
А тези конци Madeira как са като качество? Имате ли наблюдения?

ПС Малеее то имало и още! Отивам да гледам. Ще ви изтормозя още малко Simple Smile Rolling Eyes

Вижте този май е моя подарък:

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 16:33 от y♥♥li

# 363
mibobo, красота!!!
познато ми е   ooooh!

Joy Joy Joy

Ами аз го нямам този проблем, защото нямам много време т.е. ако реша нещо по-специфично да правя ще ми трябва време да измислям, оформям, евентуално да отварям машина...и затова се придържам към картички, стиропорени играчки и някоя друга престилка...може да направя някое малко чорапче ако остане време  ooooh!.

Парашутани
, ти си намислила нещо щом си взела специално ленена панама...на такова чудо още не съм шила Whistling

# 364
  • БЪЛГАРИЯ
           Mалееее, девойки, к'во прайте ве! От ваща "пушилка" ми се насълзиха очите напра'о! Не се оплаквам, напротив- давайте и още!  Hug

Добри, ами аз съм капризна, ще ми виси над спалнята Simple Smile
.....

И аз съм същата! Wink Но тук ( http://www.luca-s.com.ua/ ) има какво да се види- и с кръстат, и с гобленов бод! Гарантирано впечатляващи и радващи резултати, а материалите са от най-висок клас (Цвайгард, Анхор... ). Дано съм допринесла за най-правилния избор! Успех! (Щях да забравя- във Фейса се събира поръчка за Лукас до края на седмицата, ако не се заблуждавам, разбира се! Wink )

# 365
  • От Луната
Финети, я ме открехни на лични, ако може, за тази поръчка ...

# 366
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, я ме открехни на лични, ако може, за тази поръчка ...

Joy Оки! Там съм!

# 367
  • Нощем на луната, денем при цветята
Скрит текст:
st. Dobri, писах ЛС на Оля, но само един от предложение гоблени ми хареса и то май беше измъчено. Аз съм художник и съм странна птица ... та май е трудно да ми се угоди! Другото което не ми хареса са конците, свеки държи на DMC, a и стената на която планираме да се окачи е доста осветена, има и пряка светлина.
Харесват ми конете, но тя скоро ши едни "Коне на водопой", даже два пъти, един за подарък. Тези обаче бяха стари гоблени и не сме купували.

Селската тематика на elka5 много ми допадна Heart Eyes

иска ми се и аз така нищо да не харесвам, ама не би  Crazy

да не си помислите, че съм киткоманка  Blush

за ДМЦ и другите марки конци - добре е да се знае, че и ДМЦ не е това, което беше преди н-на брой години  Blush
[/spoiler]

st. Dobri, аз в момента шия Вечер във Венеция, но китайския му вариант - прекрасен е дори така. Зная, че повечето от вас предпочитат оригиналите, но моите всичките, които съм започнала или заредила за бродиране са китайски и до сега съм много доволна. Тъй като всичките са ми реплики на големи марки /което разбрах в последствие от вас  Embarassed/ ще качвам, за да видите дали тренираните ви очи ще намерят разликата  Wink Wink Wink За момента най-голямата разлика ми е в Африканското момиче, което дойде със снежно бяла панама, но благодарение на съвет на едно от момичетата тук си я тонирах с черен чай и се получи чудесно.
С Венеция съм стигнала до тук:
Скрит текст:

# 368
Добри, A Summer Stroll, не е това с което ти ме снабди  Grinning, благодарение на теб го уших напълно в оригинал с онези конци на вързопчета. Оня ден си мислих, че едва ли ще се сдобия вече с нещо баш си оригинално на ДИМ.
Благодаря за кончетата, в Муркините го няма  Cry, а e-bay ми се виждат скъпички кончетата. Crossing Arms

# 369
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е същaтa, помислих, че може да ти хареса да си имаш и втора кака с рози    Hug

на лука-с има страхотни нещица, особено за шиещите само 1:1, 1:2 и 1:4  Peace

# 370
не е същaтa, помислих, че може да ти хареса да си имаш и втора кака с рози    Hug

Ма как не е същата бре  Laughing, ти май си забравила дето търгува в e-bay заради мен  Hug
Уших я преди 2 години Simple Smile Яла те доказателството Simple Smile Кофти рамкиране, но съм се зарекла, че ще я носа да я прерамкират.
Скрит текст:

# 371
 Blush Blush гууулем срам бера днес Blush Blush

помня как търсехме другата... тая съм я забравила  Blush

# 372
  • София
Много се забавлявам днес с вас и много ви се радвам на всички (както винаги  GrinningHug
Пълните ми душата с красота.

Но и аз не стоя съвсем със скръстени ръце. Довърших и другите от големия проект, където трябваше да направя 7.
Ето ги:

Сега довършвам един започнат и се захващам сериозно с коледните - че то не остана време  Simple Smile

# 373
st. Dobri, Hug Hug Hug

teddybearm, много са интересни, не бях виждала такива! Поздравления!

Аз пък не шия, защото много ме боли гърба, ходих да ме наместят малко и сега отминаха гадните болни, но ме е страх да хвана иглата, че като седна да шия и забравям да стана и така се схващам напоследък, ех, ех, ех, ЕГН-етУУУУУУ Simple Smile

Иначе почнах едно Димче за отмора Simple Smile

# 374
 Joy Joy

...

Иначе почнах едно Димче за отмора Simple Smile

Скрит текст:
прочетох, че Димчо си го почнала... 
Joy виновна е Бачийска  Hug не пуска поздравления вече

Общи условия

Активация на акаунт