Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Готова съм с коледната продукция (засега Simple Smile). Само не се смейте на импровизираната ми "елха". Снимах на работа и това успях да намеря по двора.
, мишата серия , картичка за колежка на по-добрата ми половинка: .
Направих опит и за коледен банер, който не е съвсем готов все още, но бързах да снимам.
ИнаТ, специални благодарности отново за оказаното съдействие и чак сега забелязах, че с теб сме любители на едни и същи мишки  Simple Smile

# 556
МСК ти както бавно уж шиеш, си го свършила. Харесва ми.
Парашутани, мишата серия е много сладка, картичката също, всичко е хубаво, даже и импровизираната елха.

# 557
Здравейте!

Къде имаше клипче което показва как се сглобяват стириопорните топки с бродериийка?

# 558
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте!

Къде имаше клипче което показва как се сглобяват стириопорните топки с бродериийка?

сисак имаше много по-кратка форма, но ... Blush

https://www.youtube.com/watch?v=2Rxj1Y0qJVw

# 559
Ок, мерси!

# 560
парашутани страхотни са ти нещата браво, оригинални и красиви  Peace

Аз ще шия още 10-на дена и после почвам да сглобявам...толкова много подаръци изникнаха тази година, че не мога да насмогна  Whistling

# 561
Да ви се намира схема ?

# 562
  • гр.Добрич
Момичета, страхотни коледни чудесийки сте сътворили. Откъде намирате схемичките, особено Дечко? Аз имам някакви стари, които не ми допадат. Ако имате линк, моля споделете.

# 563
  • Ямбол
https://www.pinterest.com/juliejuliewho/christmas-embroidery-charts-and-patterns/

Попаднах на това. Ако някой иска, има доста коледни схеми за картички.  Heart Eyes

# 564
  • Варна
                   Добър ви ден! Simple Smile Навън пече, та се не трае, вие за Рождество се готвите- голям майтап (пу, пу, пу, да не му е уроки, цяла зима така да е дано! Simple Smile )... Иначе, сериозно, много сте красиви и, опасявам се, прилепчиви- чак и на мен ми се дошиха зимни дребосъци, но ще се опиням, защото знам, че ще ги зарежа в един момент, ако не устискам и се поддам на моментното "умопомрачение"! Wink Дечко, твоите първи четири картички особено ме впечатлиха- разкошна симбиоза между материи и мотиви!
                   Исках да се похваля със завършена работа, но ... безсрамно си признавам, че повторението на едно и също ме подлудява! Досега няколко пъти би трябвало да съм приключила, ако бях нормален човек, ама не съм (и приключила, и нормална  Crazy ), както е известно!

Скрит текст:

Ииии... те такааа... Ще я довърша де! Просто е задължително, защото и шкафът отказва съдействие, и недовършените станаха повече от запечатаните, и мързелът ми прогресивно расте...! Мъка, мъкаааа!!! Joy

Финети, получава се страхотно! Браво! Embarassed

# 565
Здравейте, Редовно ви следя и се възхищавам на това което показвате.Аз скоро нищо не съм показвала. Свърших големия проект и не съм решила какво да започна, запълвам си времето с мъничета, Ето ги и тях

може ли схемички на тези красоти .....моляяя....

# 566
  • там където има винаги вятър
еva_v

Ето схемата на шейната  Wink Аз я ших с останали конци, гледайки направо от монитора.

Всъщност на още 3  Hug

# 567
  • София
И аз да се отчета с подаръци към близки хора.

Бухльо ми отне доста време.

И първите ми коледни играчки. Миналата година не успях да опъна добре панамата, но сега се получи.

И нещо за племенницата ми, която скоро се сгоди

Изоставих зеленото селце за около 3 месеца, че и едно Димче бродирах.

# 568
  • Казанлък
Завиждам ви благородно за обзелото ви коледно настроение , при мен не е така (не мога да си го обясня Embarassed)
Но за да не само самокритика и мрънкане ето това свърших

Тези дни отива за "рокличка" и поне една година няма да мисля за контур smile3506

# 569
  • с.Николово, обл. Русе
elkd52 блаженни са вярващите.

Още на следващия ти проект ще има контур. Не се заричай.
И на мен не ми е Коледно. Може би заради температурите навън. Поне малко сняг да беше паднал и при нас.

Общи условия

Активация на акаунт