Бродирана красота Тема 131

• 85 837
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Елка, прекрасен е! Не си само ти на неКоледна вълна - Бистрото върви в пълна сила при мен.

# 661
Елка чудесни са лалетата  bouquet

Аз с последните монтирани неща, които може и да са последните коледни въобще, но не се заричам все още....

# 662
Вече съм възрастна и забравям.

Понеже се хвалих на много места и не помня тук дали го направих... мисля че не съм я показвала тук и затова сега ви показвам най голямата и най хубава, поне до сега , топка, която съм правила. Много си я харесвам.

# 663
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вече съм възрастна и забравям.

Понеже се хвалих на много места и не помня тук дали го направих... мисля че не съм я показвала тук и затова сега ви показвам най голямата и най хубава, поне до сега , топка, която съм правила. Много си я харесвам.

и аз я харесвам  Blush

# 664
  • Казанлък
Знам че не е за този форум, но ПОДАРЯВАМ три конечен китайски оверлог. Ако има желаещи моля на лични.

# 665
реа, тази виждала ли си я?

смешно ниска доставка, не изпраща до България  Peace

елка, далеч си ми, иначе веднага бих те отървала от него   Peace

# 666
  • София
Елка лалетата ми навяват едни пролетни мисли, а то едва днес започва зимата  Blush, но са много хубави.   bouquet

Роси и тук да кажа, прекрасна ти е топката, ще си ушия и аз това мотивче, но само за мен си - приключих с шиенето на подаръците за тази Коледа.

Ето какво успях да сътворя:

И все още съм на зимна вълна, захванала съм сноубордиста на Риолис

Снимката е ужасна, но в момента не мога да направя друга, ще покажа по-нататък пак (като напредна) Peace

# 667
  • с.Николово, обл. Русе
Аз пък да се похваля, че съм горда собственичка на едно Човече, Снежкото с чадърчето, Пилето със зеления филц и Снежния човек със синята лента от последната снимка. Плюс страхотни на вкус, качество и количество сладки.
Много благодаря Иринка.

# 668
teddybearm, може ли да питам откъде са купени тези  металните рамки? Всичко е много красиво.
След нова година може би и аз ще мина на пролетна тематика с едни макове, които Vache ми беше пратила  Flutter

# 669
  • София
Poliiii моите са от миналата година, но ги има на доста места.

Скрит текст:
имаше намалени в магазина на Ст. Стамболов, но не знам дали още работи и какво е останало. Има ги и тук:
http://www.8888bg.com/products.php?cid=464
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category52.html

# 670
Добри, знам я разбира се, тя е "сестра" на една от моите мацки, но с тези мноооого цветя .....много пипкава ми се вижда Simple Smile.
Аз сега съм харесала едни коне на ДИМ, но още не съм ги поръчала и затова ще взема да поровя в скрина да видя кой да започна.....отпуска съм и е голям кеф да се шие на дневна светлина.

Теди, суперски неща си направила  bouquet

Коте, ти какво шиеш сега?
Наде, а ти?

# 671
зло да те забрави Hug

намерих конете още преди месец и чак сега се сетих защо ги търсих толкова упорито Blush
тази схема имам, на janlynn е, има и ключ Peace

# 672
Добри, не са това мър майкУ Simple Smile Аз други търся и съм харесала Simple Smile Hug

# 673
Добри, не са това мър майкУ Simple Smile Аз други търся и съм харесала Simple Smile Hug

Hug ти търсеше коне на Дим, аз знам, че имам някакви коне, но не помнех какви и оещах да ги намеря.

докладвам намереното Peace
а че не са същите ми стана ясно още като видях, че не са Дим  Peace

# 674
Здравейте момичета  bouquet В понеделник ми звъняха от пощата че гоблена ми (св. Петър) е там, вчера си го взех много съм щастлива, даже уших две квадратчета остават още двеста  Mr. Green
Показвам ви етап от моето момиче на плажа http://prikachi.com/images.php?images/716/8532716B.jpg

Общи условия

Активация на акаунт