Бродирана красота Тема 131

• 86 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • БЪЛГАРИЯ
             Joy Дооооообрееее, веее! Дъ грейт: "пошивки" ! Супер си!!! Joy

Права си, Фтичко! Ама, както сочи нАуката, "Традициите не са това, което бяха!"! И според мен си е чиста мозайка между другото, но масово се предлага и обсъжда като "гоблен". ... Кой знае какви чудеса /извращения/ ни чакат още! Поживем- увидим! Laughing

# 391
търся си мини гобленчета със схеми и ключ за конците някой да ме су намира може да е във всяка тематика ...

# 392
  • БЪЛГАРИЯ
търся си мини гобленчета със схеми и ключ за конците някой да ме су намира може да е във всяка тематика ...

Идеалният пример! Моля да се ковне под главата на темата, за да се ползва задължително при "голяма нужда"! Wink

# 393
Финети, благодаря за изчерпателния отговор! Лека вечер!

# 394
ИнаТ ,благодаря. И аз така си го представях но не бях сигурна.Сега всичко е ясно

# 395
Бяло цвете,благодаря ти,че не си забравила. bouquet

# 396
# 397
  • Юпитер- Сатурн
Азарея, може ли схемите на тези две картички.

,

Ето ги
, ,

# 398
Специално за  st. DobriSimple Smile
Скрит текст:

Не ме кефят Дименшънс докато не започне контура. В контура им е магията.

y♥♥li есенно-зимният мост е уНикален Simple Smile Дано го видим ушит от теб.
ИнаТ за мен ти си човек на детайла. Уникални етикети, картички и разделители правиш. Това ти е талант. Поклон. Mr. Green

Айде хубав ден от мен.  bouquet

# 399
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug много благодаря  Hug

Скрит текст:
Blush цветово ще ми се върже със пумата със синя луна  Blush

# 400

ИнаТ за мен ти си човек на детайла.

Вярно е, във всяко нещо съм такава детайлна  Mr. Green Но пък не мога да се заемам с грандиозни проекти, каквито осъществяваш ти, за което ти се възхищавам.
В момента се занимавам с нещо бебешко. Мисля, че Пепен показа схемата първа и още тогава си я харесах, за което много благодаря! Стигнала съм до тук:

# 401
  • Свиленград
Ето ги
, ,
[/quote]

БЛАГОДАРЯ!

# 402
Момичета, не бях влизала скоро тук и сега наваксах с четенето. Нямам нищо за показване, защото не шия а режа картони... Добре поне че вие шиете, да се радвам на вашите неща.
Да покажа малко сглобени коледни неща...някои от тях са за базара. Имам още нашити ама нямам картички трябва да поръчвам...играчки трябва да монтирам, имам още и да шия уф явно наистина от лятото трябва да се почват тези коледни  Mr. Green

А тебе, Мибобо, от кога те подозирам... и все се каня да те питам... но сега вече разбрах че ФБ профила и този никнейм са не един и същ човек. Така е много странно, когато не се познаваме лично и се засичаме в интернет пространството.
Меченце, тези танцуващите са много хубави и много добре си ги съчетала с рамките. Чакаме коледните ти.
Бяло цвете не шие, не шие и току извади разни интересни неща...
Финети, гледам че се появява често. Шоколадче течно, вземе покажи и какво шиеш(може и без дупе) Wink
Има доста нови момичета, на които още не мога да запомня никовете, но ако се включват редовно и това ще стане.
Джема, запълни ли златното паспарту?

Момичета, аз да напомня че се организира коледна игра на форумските гобленарки. Има отделна тема за играта тук в подфорума. Бачийска ще даде линк отново. Нека си спретнем една хубава игра за пореден път и си доставим радост.

# 403
А тебе, Мибобо, от кога те подозирам... и все се каня да те питам...

Simple Smile Hug аз пък не те подозирам, знам си те  Joy

Аз имам едно питане към тези които са шили на пластмасова панама (скоро някой показва даже ама не помня кой точно беше  Crazy) ...та знам, че и там има различен каунт, но отговарят ли си. В смисъл ако взема 14 каунт пластмасова тя като 14каунт памучна ли ще е идеята ми е да си направя сметка за размера на ушитото и с колко броя нишки се шие Thinking

# 404

Аз имам едно питане към тези които са шили на пластмасова панама (скоро някой показва даже ама не помня кой точно беше  Crazy) ...та знам, че и там има различен каунт, но отговарят ли си. В смисъл ако взема 14 каунт пластмасова тя като 14каунт памучна ли ще е идеята ми е да си направя сметка за размера на ушитото и с колко броя нишки се шие Thinking

Размерът е същият, шие се с 2 нишки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт