Бродирана красота Тема 131

• 86 000
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че я имам тази схема с шишарката, но ще погледна утре, че са на служебния компютър Peace
супер, ще чакам с нетърпение Simple Smile

# 631
Анелия това имам

# 632

Благодарско.

# 633
  • с.Николово, обл. Русе
Да покажа мойте последни неща на Коледна тема:

Това са совичките, които съм ви показвала, но тук са в окончателния си вариант:

Две картички:

Една топка, която успях да спася от два чифта ръчички:

И първата ми ушита престилка за бутилка:

А това слудрско мече ми е подарък в една Коледна игра и по принцип си има другарче. Момичето, което ми го подари е пренабрала схемата и подари на всички участнички в играта такива комплектчета.

# 634
Много са хубави, Ванче! А момичето, което ни подари тези прекрасни мечета е Роси 123.

# 635
коте страхотни красотички  bouquet

# 636
  • София
KoteVania чудесни са коледните ти неща  bouquet

Но да си призная, всеки път като го видя този весел елен от престилката за бутилка и започвам да се усмихвам и настроението ми се повишава  Joy  Hug

# 637
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
А аз мога ли да помоля да схемата на елена? Ей така, да си го имам! А има ли си другарчета?

# 638
  • Свиленград
Коте Ваня много са хубави коледните неща. Особено много ми харесват бухалчетата. Аз имам един въпрос от къде са тези картончета с белите снежинки?

# 639
  • с.Николово, обл. Русе
Бачийска линк за схемата ще ти пусна утре. Има вариант Дядо Коледа гушнал по едно еленче от всяка страна.

Карончетата съм си ги поръчала при нашето Роси123.

# 640
А аз мога ли да помоля да схемата на елена? Ей така, да си го имам! А има ли си другарчета?

Качих го тук, че е в ПДФ http://dox.bg/files/dw?a=1a56f8bf51

Ваня чудни са ти нещата  Hug

# 641
  • с.Николово, обл. Русе

Качих го тук, че е в ПДФ http://dox.bg/files/dw?a=1a56f8bf51

Ваня чудни са ти нещата  Hug

Благодаря за съдействието mibobo.

# 642
Ето 2 от моите Коледни творения, започнати още август месец. На мястото на фр.възли съм пришила мъниста Simple Smile

Това беше за подарък

Това направих за себе си, заради малкото 'тамагочи' Simple Smile

# 643
Ето 2 от моите Коледни творения, започнати още август месец. На мястото на фр.възли съм пришила мъниста Simple Smile

Това беше за подарък

Това направих за себе си, заради малкото 'тамагочи' Simple Smile

Страхотни са, браво греят направо  Hug bouquet .

Аз много ги харесвам като моделчета, обаче си мисля че няма да мога да ги оформя както трябва, та затова не ги захващам. Но ти си се справила супер  Peace Simple Smile

# 644
Целуфке, обшивката по бордюра как я направи? Много добре са станали. И аз ги имам в шкафа, затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт