Лунна диета – винаги здрави и красиви

• 78 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета.На 13-ти луневах,изкарах до 14ч,но след това хапвах по малка плод...Свалих 2кг,но по-вероятно голяма част е вода....Сега ограничавам храната,вечерям в 18 нещо леко и след това,ако съвсем ми пристърже-малко прод....
На 21-ви съм на линия.
Успех.

# 31
Браво, Дидка  Hug..недей прекалено ограничава храната, организмът да не мине в режим "запас"  Grinning
Аз изкарах на 2-3 чая от джинджифил с мед..и малко грозде..и вода де Laughing. За 21 не съм решила още, ще мисля в движение.
Хубава вечер!   Heart Eyes

# 32
да се запиша и аз тук, малко отсъствах а и си бях забравила паролата за сайта  ooooh!
за следващото лунуване съм тук  Hug

# 33
запис и от мен,кога е следващата дата?

# 34
запис и от мен,кога е следващата дата?
21.09.2015 г. от 12:00 часа

# 35
 Cry Сама ли съм?
Аз съм на вода и айрян /мляко:вода - 1:4/ от тази сутрин.

# 36
  • София/Испания
Не си сама,аз също съм на течности,правя си сокове на блендера.  bouquet

# 37
  • София
От вчера  на обяд не съм яла. Само на вода съм. Дали ще издържа до утре в 12?

# 38
  • София/Испания
Успех!  bouquet

# 39
Здравейте и от мен Grinning ставам една от вас днес съм на фреш от ябълка и морков много вода нз дали ще изкарам до утре  newsm78

# 40
  • София
И аз съм с вас момичета  Hug
Сутринта си направих 2 л фреш микс /домати, моркови, краставица, портокал, грейпфрут, ябълка/ До момента съм изпила около 750 мл. от него + 1 чай и две чаши вода. До края на деня ще пия още един чай, поне още 2 чаши фреш и поне 2 чаши вода.
Успех на всички   bouquet

п.п. За тези, които се чудите дали ще издържите един съвет - направете си няколко чая или фреш и измислете да правите нещо, което ще ангажира вниманието ви в друга посока - четете книга, гледайте филм, отидете на кино, разходете се из някой МОЛ и т.н.  Peace

# 41
И аз съм с вас момичета  Hug
Сутринта си направих 2 л фреш микс /домати, моркови, краставица, портокал, грейпфрут, ябълка/ До момента съм изпила около 750 мл. от него + 1 чай и две чаши вода. До края на деня ще пия още един чай, поне още 2 чаши фреш и поне 2 чаши вода.
Успех на всички   bouquet

п.п. За тези, които се чудите дали ще издържите един съвет - направете си няколко чая или фреш и измислете да правите нещо, което ще ангажира вниманието ви в друга посока - четете книга, гледайте филм, отидете на кино, разходете се из някой МОЛ и т.н.  Peace
хайде момичета резултати има ли аз съм -1 Flutter но бях желязна сега едно омлетче мисля да си направя

# 42
  • София
-600  Rolling Eyes

# 43
  • София/Испания
Здравейте,аз съм -800 грама,мисля да продължа с плодове и чай за десетина дни.  bouquet

# 44
  • София
Яяяя, каква голяма "агитка" се заформила  Simple Smile
Пък аз пропуснах ( като ме натисна гадния вирус, 2 дни с 40 градуса- ужас).
Ама пак оцелях! Само на вода и 1 ябълка 2 дни.
Ще се видим по пулнолуние!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт