Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 260
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 10 065
  • Сред мелниците

О, много добре съм запозната с Библията, повярвай, въпреки че не съм християнака.

Изповядваш ли някаква религия?
Цитат
Ами обикновено хората прегърнали науката са атеисти, да и запознавайки се със свещенните книги затвърждават атеизма си още повече.

Това е доста смело изказване. Някакви данни ли ползваш , или разчиташ на вътрешния си глас?

Ами откровено казано, нямам нищо против да се пази границата на Австрия, пък ако ще да е и от Hitlerjugend . Поне ще знам, че се пази.
Днес ще оставя видеото да го гледа моята Vivien, за да знае как мислят мюсюлманите, а не утре някой да и´ завърти главата и тогава ще е вече късно.

+1  Hug
Даже  бих отишла и аз, ако бих могла да помогна . Като кухненски работник, де!  GrinningТо ясно, че няма да ги уплаша много, но имаше такъв въпрос.

# 10 066

Виждам, че дамите, които най се страхуват да не им се сложи насилствено бурка и да им се смени религията - най-усърдно изучават Корана....

По-горе беше обяснено, че Коранът не се изучава, а се учи наизуст. На арабски.
Та не ми е ясно как точно го изучават...

# 10 067
Tаис думата мюсюлман  е заета от турски – müslüman, която пък произжлиза от арабската дума "муслим". Благодаря, че наблягаш в/у правилното изписване на турцизмите.
В Пакистан има църкви, но Конституцията на Саудитска Арабия не съдържа разпоредба за религиозната свобода. Всички граждани трябва да се придържат към исляма, а преминаването към друга религия се наказва със смърт.
Герри а четене, цитиране, обясняване, дискутиране как се нарича?

# 10 068

В Пакистан има църкви, но Конституцията на Саудитска Арабия не съдържа разпоредба за религиозната свобода. Всички граждани трябва да се придържат към исляма, а преминаването към друга религия се наказва със смърт.
Герри а четене, цитиране, обясняване, дискутиране как се нарича?
В Пакистан имаШЕ църкви. Ако и да е останала някоя-пиши я заминала до десетина години.

# 10 069
  • Сред мелниците
Май нещо не съм дочела, като се говореше за квотите. Те за бежанци ли са или за мигранти? 
Цитат
Турция има нужда от помощ, заяви Меркел. По нейните думи ЕС ще се справи само със справедливо разселване на мигрантите.
От линка, нагоре в темата.

# 10 070
По-горе беше обяснено, че Коранът не се изучава, а се учи наизуст. На арабски.
Та не ми е ясно как точно го изучават...
Голямо изучаване пада. Чак на национални състезания ходят.http://rodopi24.blogspot.bg/2014/08/8.html

# 10 071
Какво значи "не подлежи на преговори"?! Коя е тя да казва на другите европейци какво да правят? В договора за присъединяване към ЕС не ставаше дума за квоти. Ние като се сблъскахме с проблема преди две години налагахме ли на някого квоти? Идваха само да ни обвиняват, че не сме им осигурили комфорт, а сме ги настанявали в палатки. А германците сега къде ги настаняват? Меркел е канцлер на Германия, не на ЕС. Ние НЕ сме я избирали! Аз изисквам българското правителство да защитава българските интереси.
„Когато някой казва: „Това не е моята Европа, няма да приема мюсюлмани”, съм длъжна да отбележа, че въпросът не подлежи на преговори. Кои сме ние да защитаваме християните по света, щом заявяваме, че няма да приемем мюсюлмани или джамии в страната си. Така не става”, казала Меркел, цитирана от „Политико”.

Няма ли кой да я прибере тази изкукала женица .
Ако това е Европа да я напускаме , че лошо ни се пише с мути Меркел .

# 10 072
  • София
Грамотното писане включва всичко, Калинке. Затова пишем заемката ''компютър'', а не ''кумпютър'', нали  Flutter

Иначе благодаря за разяснението - на мен ми беше излишно, тъй като съм запозната с етимологията на думата, но приемам, че за някои съфорумки ще е любопитно.

# 10 073
  В петък ще видим Меркел, тази светица и спасителка, дали ще грабне Нобелова награда за мир.

# 10 074
  В петък ще видим Меркел, тази светица и спасителка, дали ще грабне Нобелова награда за мир.

Предлагам да ѝ връчат наградата в Дамаск.

# 10 075

Те ии без тва Нобеловите награди вече ги раздават на куцо-сляпо и сакато, така че кво значение има това?

# 10 076
 Да бе, че от радост и добро сърце и тях да помъкне насам като тръгне да се прибира!
За нея сигурно има значение, Гери. Ще натрие носовете на всички нетолерантни критикари.

# 10 077

О, много добре съм запозната с Библията, повярвай, въпреки че не съм християнака.

Изповядваш ли някаква религия?
Цитат
Ами обикновено хората прегърнали науката са атеисти, да и запознавайки се със свещенните книги затвърждават атеизма си още повече.

Това е доста смело изказване. Някакви данни ли ползваш , или разчиташ на вътрешния си глас?

Никаква религия не изповядвам. Ето ти данни за учените:

http://www.stephenjaygould.org/ctrl/news/file002.html

http://social.popsugar.com/Why-so-Many-Scientists-Atheists-6259603

http://www.discovery.org/a/10171

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2111174/Intelligent-peopl … lieve-in-God.html

Да не говорим  учени като Айнщайн, който е посещавал католическо училище, Ерих Фром, който е закърмен от малък с религията са атеисти. Поне последният е бил много добре запознат с религиозните учения и точно въпреки тях е атеист. Алън Тюринг също.

# 10 078
  • София
А Нобелова награда за предателство има ли?

# 10 079
Гери кога срутиха църквите в Пакистан? Имаше атентати в няколко църкви в Лахор и Пешавар по различно време в годините, но никой не ги е събарял, нито забранявал! В Пакистан има християни! Ти от къде имаш информация, че до 10г. няма да ги има?
Таис - според теб как се пише правилно - "вЪртолет" или "вЕртолет" - от къде произлиза думата - от въртя, или от вертикално? За мен да си грамотен, не означава да си буквояд.

Общи условия

Активация на акаунт