Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 736
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 150
Не, не изглеждат като скучаещи хора.
Между другото, това видя ли го? От преди няколко дни е, в Германия. Flutter

Скрит текст:

Аз отдавна съм забелязала безценното чуство за хумор на немците .

Помниш ли как немците преди 70 години гониха "мургавите" и как всички останали в Европа бяха недоволни и възмутени, че им прибират "мургавите"? Е-сега немците ще се реваншират, ще си поправят грешката  и ще поканят всички "мургави" в Европа.
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 03:45 от Герри

# 151
Тези хора бягат за да спасяват живота си.

Всичките ли? Не мисля.

Вероятно не всичките, но огромна част. Едва ли някой ще може да ги "прецеди".

Живот се спасява в съседната мирна страна, а не в бъкингамския дворец-в тронната зала.

Прощавай, но да напомня как едно нормално семейство избяга от Германия в Холандия, за да спаси живота си, а после Хитлер нападна тази страна. Peace Съседните държави не са гаранция за безопасност вече. Naughty Хората бягат далеч, далеч от  Сирия и Ислямска държава, те искат да отидат доста на север - Германия, Англия, Холандия, Белгия, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Ирландия............ Тук няма да останат, какво се втелясвате толкова? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 152
Ако не се вземат някакви мери, очаквам след години в Европа да се спазват законите на Шериата.

# 153
Ако не се вземат някакви мери, очаквам след години в Европа да се спазват законите на Шериата.
Не ме интересува от какво бягат тези хора, далеч са от моя начин на живот, не ги искам

# 154
  • Пловдив

Peace Филиал на близкият Изток,но без петрола.

# 155
  • Galaxy 13197853088
Абсолютно.  Преди години ви го казах да готвите бурките,а
на вас ви се струваше смешно и абсурдно. След още някоя
и друга година ще го повярвате съвсем.

# 156
на някаква статия попаднат в австрийски сайт - 8-те мита за аналния секс
http://www.woman.at/a/analsex-fakten - любим секс на мигрантите , както вече ги наричат , грижат се за тяхните удоволствия , внушавайки на жените колко е хубаво ....

# 157
Ще се включа в темата с една много интересна статия, пусната на друго място.
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/novoto-prishestvie-za-stariya-svyat
Тъй като е много дълга и не всеки ще я прочете, реших да пусна отговора, който статията дава на въпроса на Гери: какво ще последва от това масово преселение? Видно е, че едва ли ще последва нещо хубаво, ако само погледнем пропастта, която дели европееца от прииждащите.

Унгарският град Сегед. Железопътна гара. Дървена къща, където вече всичко е готово за приемането на бежанците от доброволците от благотворителна организация. Вода, плодове, сандвичи и „халялна чорба“ (месна супа). „Защо „халялна“? – питам аз пълна, некрасива, но добродушна жена, която мие тротоара пред къщата. – Нима чужденците не са длъжни да привикват към условията на живот в Европа?“ „Естествено, че не! – възмущава се тя. – Това може да оскърби религиозните им чувства. Те са много раними.“ Тя черпи радост и вдъхновение от това, че „служи на нещастните хора“.

За чужденците са приготвени химически тоалетни, душове, водни вентилатори за освежаване, безплатен интернет и подробни инструкции как да се държат с властите. Всичко е изчистено до блясък, на подноси са сложени ябълки, лицата на доброволците сияят от предстоящата среща с „жертвите“.
Това, което се случва по-късно, ме оскърбява до дъното на душата ми. На автогарата спират няколко автобуса, напълнени до откат с млади мъже. Излизайки на улицата, те мигновено започват да говорят по телефоните и да включват модни джаджи към интернет. Небрежно, без да обръщат никакво внимание на зачервените от вълнение доброволци, те вземат бутилките с вода, сандвичи, чинии със супа. Дори не благодарят!

„Откачени бабички – споделя впечатлението си Джунет от Пакистан. – Защо децата или внуците им не ги гледат? Защо ги пускат свободно на улицата? Навсякъде, където и да отидем, ни посрещат тези луди.“
Аз направо се задъхвам от възмущение и възкликвам: „Те правят всичко това от благородство! За да ви помогнат!“ Джунет малко е смутен: „Но аз не споря, че те са добри. Но къде са мъжете им? И нима е прилично възрастни жени да се шляят по улиците вечер и да общуват с млади мъже? Минахме през цяла Европа, хората тук са странни. Видяхме дори млади жени, които ни раздаваха сандвичи. Бяха доста разсъблечени, а бяха на не по-малко от 20 години. Толкова стари в Пакистан не могат да се омъжат. А ти защо си сама? Къде е мъжът ти?“

В  Хърватия се намират не малко „полезни идиоти“ от средите на неолибералите, които призовават своите съграждани да отворят сърцата и вратите си за близкоизточните имигранти. Неолибералният вестник „Jutarnji list“ вече предложил места, където могат да се настанят бежанците в прекрасната Хърватия – празни военни казарми в Пула, Вараждин, Карловац, в Далмация. И дори в изоставения дворец на Естерхази, недалеч от очарователния Илок.

Да, имиграционната бомба избухна, но причините за взрива са по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед. При нас идват млади, образовани мъже с пари. Всички модни фризьорски ателиета в Белград са пълни с хора от Близкия изток. В скъпите сервизи за химическо чистене се дават цели чували с дрехи. Ясно е, че някой им помага финансово.

Полицията признава, че сред имигрантите има екстремисти. Всичко, което полицията може да направи, е да вземе отпечатъци от пръстите им. Пред нас са т. нар. „спящи клетки“. Когато му дойде времето, те ще се събудят и Европа ще бъде залята от вълна на терор.

# 158
  • София
Ние ще подготвим бурките, а ти ще гледаш от къде? Теб не те засяга, така ли да разбирам?

Ън, аз се опитах да прочета статията. Щеше да ми хареса, ако не блъскаше на комсомолски патос и имаше поне малко обективност. После видях снимка на авторката, поинтересувах се коя е и спрях да чета излиянията й. Такъв плосък опит за пропаганда отдавна не ми беше попадал.  hahaha Много слабо, много.

# 159
  • Варна
Не ме интересува от какво бягат тези хора, далеч са от моя начин на живот, не ги искам

Май нямаме избор дали ги искаме или , не. Поне докато гори този конфликт, не могат да бъдат спрени.
А разни журналистически материали целящи да нагнетят напрежение изобщо не си правете труда да четете.
Нито се надъхвайте сами, вредно е.
 Чак пък и кой бил любимия секс на мигрантите.  Rolling Eyes

# 160
  • Sofia
Ън, изтръпнах....

А по повод интеграцията - днес слушах интервю с госпожа от Червения кръст. В момента има пари да се осигурят квартири на бежанци със статут, като обаче трябва да работят, за да си плащат консумативите. И познайте колко души има изведени на квартира? Точно един!

# 161
# 162
Не, не изглеждат като скучаещи хора.
Между другото, това видя ли го? От преди няколко дни е, в Германия. Flutter

Скрит текст:

видяхме го ,
донякъде оттам тръгва проблемът - историческото чувство на вина на Германия, която не може да каже - не  ....

Унгария - по 3000 на ден влизат !!!!!!

# 163
  • Galaxy 13197853088
Ние ще подготвим бурките, а ти ще гледаш от къде? Теб не те засяга, така ли да разбирам?

Аз ще извлека полза от това. Не ме мисли.

# 164
Аз ще извлека полза от това. Не ме мисли.
ще продадеш изгодно дъщерите и те ще народят по една купчина деца ?!

Общи условия

Активация на акаунт