Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 822
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 165
Ние ще подготвим бурките, а ти ще гледаш от къде? Теб не те засяга, така ли да разбирам?

Ън, аз се опитах да прочета статията. Щеше да ми хареса, ако не блъскаше на комсомолски патос и имаше поне малко обективност. После видях снимка на авторката, поинтересувах се коя е и спрях да чета излиянията й. Такъв плосък опит за пропаганда отдавна не ми беше попадал.  hahaha Много слабо, много.

Аз не се интересувам нито колко комсомолски патос е вкаран, нито от личността на авторката. Интересува ме дали тези хора говорят и мислят по този начин. Ако си е измислила репликите на този Джунет или както и да се казва, съжалявам, подведена съм. Но ако предава реален разговор, друго не ми трябва, за да си направя извода, че никога не можем да очакваме, че тези хора ще приемат нашия начин на живот и няма да пожелаят да го променят по свои виждания, когато станат достатъчно много. А този момент не е далече. Ако не ние, децата ни ще бъдат свидетели. И участници, за съжаление.

# 166
  • Galaxy 13197853088
Ще си взема и 4 жени, като ще са с бонус - т.е. без тъщи  Joy

# 167
на някаква статия попаднат в австрийски сайт - 8-те мита за аналния секс
http://www.woman.at/a/analsex-fakten - любим секс на мигрантите , както вече ги наричат , грижат се за тяхните удоволствия , внушавайки на жените колко е хубаво ....
Да обявим Кобилкина за най големият подстрекатор тогава. Като гледам явно обединява  руския, мюсюлманския и западноевропейския фронт, сигурно ще се бори за някоя международна награда за мир  Mr. Green

# 168
  • Galaxy 13197853088
Тяхното отношение към теб, същото като твоето
към талибаните да речем.С някои малки разлики.

# 169
  • София
Става това което предсказа Ориана Фалачи - Европа бавно но сигурно се превръща в ислямска колония.  И един цитат то последната реч на Кадафи , тук е цялата на руски http://www.rosbalt.ru/blogs/2011/05/03/845448.html  "Като бомбандирате Либия ,вие бомбандирате стената спираща африканската миграция към Европа.Тази стена беше Либия и вие я разрушихте."  В момента по либийските пристанища  над един милион емигранти чакат превоз за Европа. И една снимка от там:

# 170
никога не можем да очакваме, че тези хора ще приемат нашия начин на живот и няма да пожелаят да го променят по свои виждания, когато станат достатъчно много.

няма да приемят европейското мислене никога ,
все пак ислямът ( религия , създадена от психоболен) има една цел - да направи всички ''правоверни'' , те не идват да се променят , идват да се разположат тук и нас да променят ....

добре поне , че не влизат оттук , че много ще ни дойде , все пак сме и исторически натоварени ...

може би това е началото на края на Европа  и Древен Рим така е загинал - всеки жител от завладените територии е получил правото да се заселва В Рим и са започнали да прииждат , да прииждат ....

# 171
http://www.woman.at/a/analsex-fakten - любим секс на мигрантите , както вече ги наричат , грижат се за тяхните удоволствия , внушавайки на жените колко е хубаво ....
Да обявим Кобилкина за най големият подстрекатор тогава. Като гледам явно обединява  руския, мюсюлманския и западноевропейския фронт, сигурно ще се бори за някоя международна награда за мир  Mr. Green
  Joy Пресвета Дево!

# 172
 Joy Пресвета Дево!
Машалла!
 Joy Joy

# 173
Не, не изглеждат като скучаещи хора.
Между другото, това видя ли го? От преди няколко дни е, в Германия. Flutter

Скрит текст:

видяхме го ,
донякъде оттам тръгва проблемът - историческото чувство на вина на Германия, която не може да каже - не  ....

А защо трябва да казва НЕ? Нали всички ТОВА искаха?
Ами като всички го искат немците ще им го предоставят.
Няма вина тука. Има реванш.

може би това е началото на края на Европа  и Древен Рим така е загинал - всеки жител от завладените територии е получил правото да се заселва В Рим и са започнали да прииждат , да прииждат ....
Ами немците нали бяха лоши....
Е-сега вече са добри.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 174
Ще си взема и 4 жени, като ще са с бонус - т.е. без тъщи  Joy

Преди да си приел ''правата''вяра може братята теб да те уважат.
И не всички в Германия са толкова възторжени.Знам го от личен разговор.Просто не смеят да го афишират,а са и хора на възраст.Не им е в стила като на младежи от източна Германия да правят демонстрации и палежи.После следва арест и си дамгосан за цял живот.За такава ''толерантност'' споменах в другата тема.Толерантен си,за да не носиш последствия.

# 175
"Унгария ще регистрира всички идващи в страната мигранти и ще връща икономическите мигранти обратно в страната, от която са влезли в Унгария, заяви външният министър Петер Сиярто, предаде "Ройтерс""

Предчуствам, че в Немция, Унгария и Англия ще ги съберат, съберат-ще оформят и те една огромна тълпа и ще я засилят обратно към Гърция и Италия и ще стане накрая "Хитрата сврака с двата крака"
Защото Гърците и Италианците само те са с неохранявани граници. В Испания не само че охраняват, но и връщат обратно. Защо няма тълпи да набиват крак от Испания към Германия?
От България през Сърбия за Унгария също няма преминаваща тълпа-защо? Добре-не искат да остават тук, а защо просто не преминат? Явно някой ги спира и този някой си изпълнява ангажиментите към ЕС, за разлика от нашите любими и мнооо хитри южни комшии.
Някой задавал ли си е този въпрос?
Италия и Гърция не ги чака нищо добро за в бъдеще..

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 10:27 от Герри

# 176
  • MI
Абе, Герри, ти да си чула че Маре Нострум е минало? И че сега да спасяват до Сицилия са от ЕС? И че това се оказа още по-неефективно и привлече още хора? Какво се оказва, че ЕС не си охранява границата? А в Кос какво да направят? Видяла ли си случайно колко км са от Турция? Освен да палят корабите като ги видят? Други предложения имаш ли?

За по-строгите правила за имиграция и аз съм го мислила и писала преди няколко месеца. Все повече се убеждавам че е закъсняла мярка това. Сега просто трябва да връщат моментално всички, които не са доказано от страни с война, т.е. такива които нямат право да искат статус на бежанец. И по самолет на чоек да плащат ще е по-евтино от това да дават по 35 евро на ден на човек....

Видяхте ли в Унгария какво стана благодарение на изказването на Меркел? Евала и машалла за далновидността й, честно!  ooooh!

А за България не се радвайте толкова. Виждате през по-бедната от нас Македония какви тълпи минават. Прогнозите са че след като Унгария завърши стената огромната част ще се прехвърлят през България. Сега избягват защото така първата ЕС страна в която рискува да получат статут (което те не искат, искат да е поне в Германия, или Франция, Англия и т.н.) е Унгария. След това обаче по-лесния и евтин вариант ще станем ние. А ние тук не можем просто да ги оставим да преминат. Защото сме в ЕС. Те и в Италия не иска да останат а вижте какво става....

# 177
никога не можем да очакваме, че тези хора ще приемат нашия начин на живот и няма да пожелаят да го променят по свои виждания, когато станат достатъчно много.

няма да приемят европейското мислене никога ,
все пак ислямът ( религия , създадена от психоболен) има една цел - да направи всички ''правоверни'' , те не идват да се променят , идват да се разположат тук и нас да променят ....

добре поне , че не влизат оттук , че много ще ни дойде , все пак сме и исторически натоварени ...

може би това е началото на края на Европа  и Древен Рим така е загинал - всеки жител от завладените територии е получил правото да се заселва В Рим и са започнали да прииждат , да прииждат ....
Точно! Не ми се мисли в каква Европа ще живеят децата ми, а за внуците- съвсем.
Да, Герри е много права, че Италия и Гърция на много хитри се правят.

# 178
  • София - Рим и обратно
Гери, по море как да спреш стотици хилядна гмеж? Да ги върнеш? Да ги издавиш демек. После ще ги надупят що са избили хората.

# 179
Цяла Европа не я чака нищо добро.Тази нощ са затворили за няколко часа тунела под Ламанша понеже вътре е имало орди нашественици.В Гърция не знам колко хиляди пристигнали.
Никого няма да подминат.След време тези,на които сега им е забавно,просто ще подминават такива теми.

Общи условия

Активация на акаунт