Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 339
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 515
Ох, 10 c's, споко, аз си дишам. Пуснала съм си Пърл Джем, пия фрапе и се радвам на топлото  Sunglasses

Разбира се, че няма да ти се четат чаршафи и ще го удариш на домашни съвети - все пак статията твърди точно обратното на твоята нелепа теза за не особено религиозния мюсюлманин  Flutter

E,Таис...ти пък сега!!Не е важно статията какво твърди.Важно е десетте стотинки какво казват Grinning Laughing Joy

# 1 516
  • България
Лошото е, че може да започне подем на популистко - националистическите партии, чиято единствена политическа програма е "Чужденците вън". Струва ми се, че точно сега им е моментът да засветят на небосклона.

Съгласна съм. Нямам нищо против да дойдат няколко хиляди човека, разбирам, че една част от тях бягат от война. По майчина линия аз съм също от семейство на бежанци, семейството на бабата на майка ми едно време са избягали от Беломорска Тракия в Княжество България. Но не в тези огромни количества, особено ако става дума за мюсюлмани.

Предполагам, че вие сте българи и сте се прибрали в Родината си. Защо се имате за бежанци?
И бесарабските българи не са като тези орди. Не виждам как така някъде напред в темата направиха паралел. Нали тук е България? Или се бъркам. newsm78

# 1 517
В България има не малко турци. Също така има и много домакини, които по цял ден гледат турски сериали. Тези хора не могат да видят опасността и не вярват, че между всички тези бежанци има и не малко терористи, които идват в Европа с единствената цел, да убиват. Тези дами чакат и се надяват там някъде сред бежанците да се появи и Бюрак Хаки,  Къванч Тътлъту и Енгин Акюрек Rolling Eyes

# 1 518
В България има не малко турци. Също така има и много домакини, които по цял ден гледат турски сериали. Тези хора не могат да видят опасността и не вярват, че между всички тези бежанци има и не малко терористи, които идват в Европа с единствената цел, да убиват. Тези дами чакат и се надяват там някъде сред бежанците да се появи и Бюрак Хаки,  Къванч Тътлъту и Енгин Акюрек Rolling Eyes

Чакай сега ,аз също гледам турски сериали ,но  не живея в някаква паралелна реалност и изобщо не виждам в тези млади мъже които уж бягат от войната който и да е турски актьор.Не си мисли че хората които гледат въпросните сериали са  тъпи и ограничени и не могат да направят  разликата

Ама ако Къванч дойде като бежанец лично ще му предложа убежище Joy Joy Joy Joy

# 1 519
djoleva, то е ясно, че Къванч няма да дойде в България като бежанец, но може да дойде някой негов двойник.
Разходи се до някой лагер за бежанци и може да си харесаш някой.

# 1 520
djoleva, то е ясно, че Къванч няма да дойде в България като бежанец, но може да дойде някой негов двойник.
Разходи се до някой лагер за бежанци и може да си харесаш някой.
Ми не не искам.
Или оригинала или хич
Както и да е шегата настрана но  съм на мнение че в този поток наистина има и доста голям процент терористи

# 1 521
  • София
Мхм. Те сите бежанци са като въпросния Къванч, русички и бели, със сини очи. Генофондът ви по-скоро ще се разнообрази с някой от тези индивиди (както мъдро предложи една потребителка):
https://sempresicilia.files.wordpress.com/2013/05/human-tsunami.jpg

# 1 522
Темата се е поизместила, но искам да вметна, че огради и има и в други страни, а не само в Унгария. Мисля, че дори България има ограда, но пиша от телефон и ми е трудно да пускам линкове.

И в интерес на истината установих, че всички мюсюлмани, които познавам, са със съпруги от същия произход.

# 1 523
Аз още си спомням вечерта, когато ме подгони един негър и как се смееше и ме питаше - страх ли те, а, страх ли те е?  Sick
Но дамите пред телевизорите не са изживяли моят ужас и те си представят Rihanna  Rolling Eyes

# 1 524
B&C, и аз съм имала разни случки и то не само с африканци. Живях едно време на Weihburggasse и минавах посред нощ цялата пешеходна зона пеша, когато излизах с приятели, защото такситата не ме взимаха за такова кратко разстояние. Знаеш ли табелите Dachlawine? Един изчакваше момент да ме прасне отзад по главата с нея.. Обаче във френската ни групичка има и чернокожи французи адвокат и банкер, елегантни, мили, възпитани мъже.. Бедните хора често са и глупави, и агресивни. Това не е до етнос.

# 1 525
  • София
Един от най-готините и мили хора, които познавам е чернокож, от Зимбабве. Живее в САЩ, има две прекрасни хлапета, и съм убедена, че е по-начетен и възпитан от поне половината съфорумки.

Въпросът е количествено колко хора в и от Зимбабве, Судан, Пакистан, Сирия и т.н. са такива..защото при нелегалните емигранти говорим за огромен брой хора, идващи именно от страни с преобладаващо бедно, необразовано, че и силно религиозно население.

Количествено, хората в една Швеция или Чехия са в пъти по-добре образовани, със светски разбирания, що-годе научени на елементарна хигиена, отколкото бившите съграждани на ''моя'' Гидиън.

# 1 526
  • Другата България
Един виц по темата, и не точно

Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати.
Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:
- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос .....

# 1 527
Търсещите убежище в Европа не са френски адвокати и банкери и вероятността една част от тези бежанци един ден да ви подгонят по улиците е доста голяма.
Преди няколко месеца четох във вестника как двама посещаващи курс по немски се скарали и единят наръгал с нож другият. Преподавателите по немски също се страхуват. Тези бежанци си пренасят враждите и в Европа и продължават да се избиват.  Sick

# 1 528
  • Пловдив
Тези дами чакат и се надяват там някъде сред бежанците да се появи и Бюрак Хаки,  Къванч Тътлъту и Енгин Акюрек Rolling Eyes

Вероятно и ти попоглеждаш. Имаш нюх към най-арните актьори,гледам. Но не разбрах общото,между гледането на сериалите и мигрантите  newsm78

# 1 529
B & C,  напълно си права и това писах по-рано в темата. Бедните бежанци са проблем. Но бащите на тези французи също идват от колонии и за единия знам със сигурност,  че е от крайно бедно семейство. Как е станал  богат и възпитан? Чрез образованието.

Ок, да допуснем, че сирийци и афганистанци искат да учат; как да стане, като първите примерно живеят във война? Ще каже някой "ами, да се бият", но явно не могат. Нямат оръжия, нямат уменията и може би и мотивация нямат. И идва една велика немска държава и обещава помощ. Защо? Ами, може да е само от доброта, но тъй като в политиката не играе роля, по-скоро допускам, че тези хора ще бъдат подкрепени известно време  и/или НАТО ще изравни ИД със земята, като няма цивилни там (Германия още не участва във военните действия), или ще намерят начин тези мъже да се върнат обратно въоръжени.

ПП По официална информация днес на виенската гара Westbahnhof  са се изсипали 2600 бежанци. Каритас пусна официално съобщение, че нямат вече нужда от материални дарения и доброволци, препълнени са!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 16:26 от Ли Лу

Общи условия

Активация на акаунт