Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 395
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 530
Това за военния ескорт много ми хареса, но на всички ни е ясно че няма да се случи.
За съжаление за разлика от Унгария де смятам че ние имаме ресурса който да ги удържи на границата.
А ако изказването е само, за да се успокои напрежението според мен ще се получи. Просто тихомълком ще си ги приемаме и ще притиснат медиите да не вдигат шум за това.

# 4 531
Тц, не става. Поканата вече не важи кой се възползвал, възползвал се ... нали знаеш оная приказка с / кака се омъжи /
Мандалото хлопна да. БМВ-тата за раздаване се изчерпаха, а и Меркел се покри.

Сега се чака депортиране както са се изразили от Фронтекс "На големи партиди"
Ще им ударят по един партиден номер, товарят на самолетите и кой откъде е...

# 4 532
И местата за специалисти в Германия вече се запълниха. Мерцедес и БМВ вече гъмжат от сирийски инженери, болниците са пълни със сирийски лекари. Икономиката процъфтява.
Дано ги разкарат скоро, че ми се гади.

# 4 533
Ами... ще се чуе от хората които следят западни медии или живеят в близост. Изобщо няма да се изненадам местните да успеят да покрият и това излизайки с друго раздуха и превърната в скандал новина.

# 4 534
За големи тълпи у нас и аз смятам, че ще се чуе. Те не искат да остават, като спретнат едно бунтче и всичко ще изскочи, няма къде да ги скрият. Друг е въпросът, че май изобщо няма къде да ги настаняват. И по-добре.

# 4 535
  • София
Просто тихомълком ще си ги приемаме и ще притиснат медиите да не вдигат шум за това.
Ние приемаме тихомълком като са един по един. Те си минават кротко и си заминават.

Но напираща тълпа от няколко хиляди не можеш да приемеш "тихомълком". Ще се чуе...

Там е работата, че май няма да могат да си разкарат - тези, без документи. Нали вчера Ли Лу писа от Австрия, че за нейна изненада, имало някакъв тъп закон, според който не можело да се разкарат. И остават на държавна издръжка..нищо, че не са бежанци  Sick

# 4 536
Законите се променят и този споменатият от Ли Лу няма да остане в тази си форма при създалите се обстоятелства, няма как една държава да издържа токова народ неопределено време.

# 4 537
Аха , ще чакате да се съберат и да променят закона . Чакайте .

# 4 538
# 4 539
А, аз нищо не чакам. Проблема си е техен. Като искат да издържат толкова народ вместо да си моделират законите да го правят.

# 4 540
  • София
Тц, не става. Поканата вече не важи кой се възползвал, възползвал се ... нали знаеш оная приказка с / кака се омъжи /

А, не беше ли по-добре Меркел да помисли преди да направи такова изявление? Идвайте, ама после стойте! Да ги извозят до границите на Германия и да ги оставят там, нека тя да ги спира в крайна сметка. Иначе работата става малко "елате ни на гости, ама ако може у комшиите". Tired

# 4 541
Иначе работата става малко "елате ни на гости, ама ако може у комшиите". Tired
Именно!!!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ама те и италианците бая години влачат и спасяват, пък после шитват товара по каналния ред... Mr. Green

# 4 542
Ако Европа не затвори границите си и не дръпне подвижния мост е обречена .- това са думи от статия на
 Пат Бюканън - американски политик . Бил е съветник на президентите Никсън , Форд и Рейгън

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4974521

# 4 543
https://www.facebook.com/evropaumira/videos/680192235450702/

Ето ги лицемерните двойни стандарти за това как се държат в Европа-та. Дали биха си позволявали такова поведение, ако си бяха у дома? Не мисля. Дразнят ме! Представете си ВИЕ, ако бяхте в някоя от техните страни и направите нещо такова - какво мислите би ви се случило на вас? Не искам да си го представя.

# 4 544
Чета, но хич не ми остава време да драсна два реда днес.  Значи, днешната новина в безплатния вестник Heute е репортер, който си е закупил сирийски паспорт срещу 720 евро. Този вестник се раздава на всяка спирка на градската мрежа и се чете от поне 2/3 от ползващите ги според мен.

Сигурно сега ще упражнят натиск точно този закон да променят. Duldung или graue Rechtzone я наричат ситуацията, при която хора без документи и отхвърлена молба за бежански статут, остават на издръжка тук. Въобще никакъв смисъл тогава не виждам, че се фукат с високите си квоти отхвърлени молби, а най-добре да пишат колко в страната са на помощи и без право на каквато и да е работа.

Общи условия

Активация на акаунт