Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 400
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 560
Катрин и аз го четох това, но намсякъде намирам по точно 5 реда за станалото.

Последния клип нещо не го схващам. (Гледам от телефон и нищо не се вижда)
Понеже имаше опашка на женската тоалетна - пингвина просто си стоя там и като се премести, на пода имаше "нещо", мисля, че просто е срала права - заради реакцията на минаващите.

# 4 561
Чистофайните германци са наред да им ги чистят , та дано им просветне какви са поканили.
Унгарците им чистиха лайната , хърватите вдигнаха ръце , сега е ред на мама Меркел .
Да и се изсипят 50 000 хиляди за ден и да видим техните полицаи как ще ги галят .
Трябва да стигнат дъното , за да се освестят от розовите филмчета със сладки, вафли и горките измъчени бежанци . Искернно им го пожелавам на немците .

# 4 562
  • София
Ох, разсмяхте ме. Баба ми, когато ни дойде на гости навремето в Ирак, беше потресена, че покрай пътищата хората - в това число и жени, ходят по голяма нужда  Joy
Дори такива облечени в абая, просто я повдигаха и си свършваха работата. По-образованите и възпитани не го правят..но иначе си е доста масово, да. Въпрос на културни традиции  Peace

В конкретния случай може жената нещо друго да е правила, не знам (и нямам намерение да изгледам клипа). Но все пак обяснявам, че за тях е нормално.

# 4 563
Съгласна съм, трява да стигнат дъното за да може политиците им да се усетят. Лошото е че според мен и те и народа ще се усетят по рана но Меркел няма да признае че е сбъркала.

# 4 564
Ще си набавят паспорти и ще щурмуват пак, оплакваха се, че в Турция е лошо, турчинът работел същата работа за 100 лири, а те за 30, като се огледат в заплатата на германеца, къщата...

# 4 565
Елисавета взе ми думите от устата. Щя го увърта и суче, но няма да признае, че е оплескала нещата.

Ааа, те ще искат и къща и заплата за "нищоправене" от германците, нали за това бягат натам, защото те ще ги дондуркат.

# 4 566
  • София
Ох, разсмяхте ме. Баба ми, когато ни дойде на гости навремето в Ирак, беше потресена, че покрай пътищата хората - в това число и жени, ходят по голяма нужда  Joy
Дори такива облечени в абая, просто я повдигаха и си свършваха работата. По-образованите и възпитани не го правят..но иначе си е доста масово, да. Въпрос на културни традиции  Peace

В конкретния случай може жената нещо друго да е правила, не знам (и нямам намерение да изгледам клипа). Но все пак обяснявам, че за тях е нормално.
Правеше си точно това,което направи.Поклати се, понапъна се и си тръгна, Една жена мина от там и погледна учудено, какво е това смърдящо нещо на земята. Joy

# 4 567
Леле, верно ли се изака, и аз от тел.не виждам!

# 4 568
Тц, не става. Поканата вече не важи кой се възползвал, възползвал се ... нали знаеш оная приказка с / кака се омъжи /

А, не беше ли по-добре Меркел да помисли преди да направи такова изявление? Идвайте, ама после стойте! Да ги извозят до границите на Германия и да ги оставят там, нека тя да ги спира в крайна сметка. Иначе работата става малко "елате ни на гости, ама ако може у комшиите". Tired
Аз мисля, че тези думи на Меркел я погребаха като политик. Сутринта Цв.Цв. яко го увърташе по ТВ, като го питаха какво мисли за Меркел в създалата се ситуация с бежанците. Но пък преди малко Радан Кънев в прав текст каза, че е направила голяма грешка с това си изказване. Да чуя на живо от български политик нещо критично към политик от отбора на "началниците"

# 4 569

А после кой чисти? Или така си стоят акитата на купчинки да радват мухите -да вземат и мухите да облажат от културните традиции...

Представям си я тази култура пренесенаа пред Брандембургската врата. Би се получило едно истинско културно обогатяване.

# 4 570
Трябва да започна да гледам сутрешните предавания. Ама ще го изядат за това изказване, как си позволява да не козирува и да се кланя.

# 4 571
Трябва да започна да гледам сутрешните предавания. Ама ще го изядат за това изказване, как си позволява да не козирува и да се кланя.
За Радан ли? Той специално беше преди малко при Митко Цонев в "Още от деня". Цв-то беше сутринта.

# 4 572
О, моя грешка. Съжалявам.

# 4 573
  • София

А после кой чисти? Или така си стоят акитата на купчинки да радват мухите -да вземат и мухите да облажат от културните традиции...

Да ти кажа, никога не съм си задавала въпроса. Приемала съм го за даденост, явно. Така или иначе в центъра на Багдад беше забранено човек и боклуче да хвърли и съответно блестеше от чистота. Но извън него и кварталите на средната класа, си беше често срещано явление. Покрай междуградските пътища сме виждали най-често. Пак повтарям, въпрос на културни различия е.

# 4 574
На светлинни години културни различия

Общи условия

Активация на акаунт