Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 667
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 575
Според мен каквито и културни различия да има, щом си решил да живееш в една страна е редно да се съобразяваш с общоприетите норми на поведение.

# 4 576
Хем се натоварвам и ядосвам като я чета тази тема, хем понякога ми е забавно Laughing

Ей, Богу...не съм вярвала, че някога човек може да е радостен от факта, че живее в бедна и мизерна държава hahaha Всяко зло за добро дет се вика Mr. Green лоша била беднотията, а Laughing..., обаче ей на... благодарение на мизерията скакалците ни заобикалят и не се налага (все още) да им ринем ла*ната, въпреки гостоприемството на нашият премиер Outta Joint
Да видим докога...

# 4 577
  • София
Според мен каквито и културни различия да има, щом си решил да живееш в една страна е редно да се съобразяваш с общоприетите норми на поведение.

Естествено. Затова и не оправдавам въпросната жена, просто си мисля, че някои още не осъзнават, че тук ситуацията е различна.
Опасно става когато са повече и решат, че няма да се променят..тогава може и наистина да има лайна пред Брандембургската врата  Wink

# 4 578

Те определено са решени да наложат своите норми и закони и нямат никакво намерение дори да знаят какво е прието и какво не е в съответната страна.

# 4 579
"Хубаво е да сме милосърдни, но главното за един политик е да бъде милосърден към Бъдещето, ако изобщо има време да помисли за него. Глупаво е да наричаш бежанци хора, които с лекота плащат на каналджиите по 10, дори 15 хиляди евро за човек, това са търсачи на друг живот – и за чужда сметка.
Видях в тълпите няколко физиономии, които сякаш бяха присадени от лицата на наши бунтуващи се цигани от Красна поляна или Орландовци: същата ярост, същата злост, същата неотстъпчивост. Халтураджиите обаче изобщо нямат сетива за тия неща.
Ще си позволя да цитирам фрагмент от стара моя дописка: „Никой от нашите политици вече не смее дори да произнесе думата „циганин”. Произведоха ги в „роми“, дадоха им този статут на фалшивото приличие. Направиха ги нещо друго, но на думи – и сметнаха, че това им е предостатъчно. Вече са „роми“, и могат да оскотяват до крайна циганска степен“. А покрай тях – и българите.
И ето какво последва: когато събарят незаконни къщи в Гърмен – Страсбург патетично защитава циганите. Когато обаче цигани-каналджии убиха 71 души в камиона-душегубка, Европа приема, че тия животни са българи.
Но майката на един от циганите-убийци злобно врещеше срещу телевизионните камери: „Синът ми Цветан няма да влезе в затвора. С кръв ще я взема истината!“
С КРЪВ?!
Вече всичко ли трябва да преглъщаме?
Толкова злобно крещеше срещу камерите, нейде в Унгария, и една „бежанка“. Тези хора са еднакви в претенциите си – и първата от тях е да не спазват законите. Нашата циганка говори за кръв – а какво им минава през ума на тия от Сирия и Ирак? Колкото и да им угаждат европейските политици-слабаци, тези хора никога няма да забравят, кой, в крайна сметка, създаде Хаоса. Това са тихо цъкащи бомби…
Винаги сме разчекнати между Миналото и Бъдещето – но нито виждаме причините, които са пораждали кризите в Миналото, нито провиждаме бедите, които идват с Бъдещето. И Дянков навири гребена – и тръгнал да се мери с Орбан – а унгарският премиер е напълно прав в страховете си, за разлика от нашия финансов клерк. Орбан добре провижда безпътицата на Европа. Най-нетърпими са Халтураджиите, които се правят, че не знаят кой създаде Хаоса – и продължават да го поощряват. Не останаха сякаш едро скроени хора в днешната политика, политици-провидци".
Кеворк Кеворкян

# 4 580

Те определено са решени да наложат своите норми и закони и нямат никакво намерение дори да знаят какво е прието и какво не е в съответната страна.

Мен точно това ме плаши най-много.

Маги ДС - не мога да му го отрека на Кеворк сравненията са точно в десетката.

# 4 581
Хърватите са започнали да ги извозват до унгарската граница, а унгарците ги товарят на автобуси и ги карат в неизвестна посока. Laughing.
Имам чувството, че се играе някаква извратена игра - да ги прехвърлим нататък, че у който останат гори ooooh!.

# 4 582
Между пропагандата има и проблясъци Simple Smile

http://www.fdesouche.com/648159-dupont-aignan-migrants-cest-une-invasion

# 4 583
Надявам се да ги пратят на Меркел, много се надявам!

# 4 584
Хърватите са започнали да ги извозват до унгарската граница, а унгарците ги товарят на автобуси и ги карат в неизвестна посока. Laughing.
Имам чувството, че се играе някаква извратена игра - да ги прехвърлим нататък, че у който останат гори ooooh!.
Един друг се замерят с араби...

# 4 585
Надявам се да ги пратят на Меркел, много се надявам!
там , там

обичам да гледам футбол . И в сряда Байрн Мюнхен излезнаха на терена , като всеки хванал по едно дете на бежанец . Ама просто да се просълзиш . Пропаганда с пълна пара тече .
А поляците потъпват така http://www.dnes.bg/sport/2015/09/18/polski-fenove-boikotiraha-li … -bejancite.276975

# 4 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да не ги дават тук, че най-големият бежански център е в близост до Темелин. Недай си боже се ядосат... Tired

Поляците са много надъхани, а още съвсем не ги касае реално този проблем.

# 4 587
Излиза, че под бурката ходят без гащи....???

# 4 588
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В половината свят жените ходят без гащи.

# 4 589
  • София
Скрит текст:
Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:

- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...

Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.

Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...

Гражаданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.

Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...

Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...

Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.
Не се стърпях!

Общи условия

Активация на акаунт