Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 781
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 605
Един път да имаме полза от това, че сме зле.

# 4 606
Скрит текст:
Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:

- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...

Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.

Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...

Гражаданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.

Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...

Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...

Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.
Не се стърпях!

Laughing Laughing Laughing
То като ходих за първи път във Франция и екскурзоводът си направи майтап, че няма да видим бели, щото всичките са на работа Simple Smile

Ами да, после защо застарявало населението на Европа....белите западни жени раждат максимум по едно дете и на 6 - тия месец тичат да работят. Арабките са научени от малки, че основната им роля е да раждат колкото могат деца! Просто различна ценностна система, коренно различна.

# 4 607
  • Другата България
http://rusnext.ru/news/1442571369
Братушките се включват.

# 4 608
Съвсем сериозно ще го кажа - по-добре китайци, корейци и японци от колкото араби и мюсюлмани да идват в Европа. Китайците са работливи, живеят си кротко за разлика от тях. И сред мюсюлманите има свестни хора, но масовия такъв да не ти идва в къщата.

# 4 609
Още повече никой от тях не се разбира с арабите

# 4 610
  • София
Всъщност на границата с Гърция, по-точно Кулата, няма бежанци, нали? Утре тръгваме, а чак сега ми просветна дали и там няма тълпи. Дано не.

# 4 611
Още повече никой от тях не се разбира с арабите
То кой се разбира с арабите? Имам предвид с арабите, не с парите им...визирам САЩ и СА и Кувейт.

# 4 612
Да не се окаже, че ще трябва да бягаме на изток...

# 4 613
И цяла зима ли ще ги возят из Европа? Страшен цирк е това.
Зрънковите помните ли ги?Онова семейство цигани подгонени от Видин? И те така обиколиха села и паланки. Не помня къде акостираха накрая, но май там, откъдето бяха тръгнали... Mr. Green

# 4 614
  • Другата България
И цяла зима ли ще ги возят из Европа? Страшен цирк е това.
Зрънковите помните ли ги?Онова семейство цигани подгонени от Видин? И те така обиколиха села и паланки. Не помня къде акостираха накрая, но май там, откъдето бяха тръгнали... Mr. Green
Във Видин. Mr. Green

# 4 615

Дори такива облечени в абая, просто я повдигаха и си свършваха работата. По-образованите и възпитани не го правят..но иначе си е доста масово, да. Въпрос на културни традиции  Peace

А после кой чисти? Или така си стоят акитата на купчинки да радват мухите -да вземат и мухите да облажат от културните традиции...

Представям си я тази култура пренесенаа пред Брандембургската врата. Би се получило едно истинско културно обогатяване.
Представих си го hahaha

Joy Joy Joy

# 4 616
  • България
"...На север и на запад от София една след друга се спускат метални стени – всяка европейска нация поема защитата на границите си сама в условията на кризата, след като общата граница на ЕС бе пробита, а институциите за охраната й – напълно блокираха. Така върху нас се засилва натиска и от двете страни – от юг е разрастващата се лавина от бежанци, а от север и запад – издигащите се стени на ре-национализирания граничен контрол за справяне поединично с кризата. Ако бежанският поток пробие българската граница – той вече няма накъде да тръгне: колкото и нежелана дестинация да е България, бежанците ще трябва да останат тук с надеждата някога да продължат на запад. Някога… "
https://ognyanminchev.wordpress.com

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 22:05 от MoiraineD

# 4 617
"Финландският премиер Юха Сипиля заяви, че броят на търсещите убежище, влезли през Швеция, се увеличава, предаде "Ройтерс". Сипиля добави, че имигрантската криза вече е по-голям проблем за страната от намиращата се в рецесия икономика."

Проблем било. А не беше ли същия тази господин Юха, който лично на всеослушание заяви как щял да даде къщата си на бежанци? Ето ги идваааат, търсят адреса на Сипиля.....
бегай, Сипиля, пай сеее

# 4 618
  • София
Скрит текст:
Тц, не става. Поканата вече не важи кой се възползвал, възползвал се ... нали знаеш оная приказка с / кака се омъжи /

А, не беше ли по-добре Меркел да помисли преди да направи такова изявление? Идвайте, ама после стойте! Да ги извозят до границите на Германия и да ги оставят там, нека тя да ги спира в крайна сметка. Иначе работата става малко "елате ни на гости, ама ако може у комшиите". Tired
Аз мисля, че тези думи на Меркел я погребаха като политик. Сутринта Цв.Цв. яко го увърташе по ТВ, като го питаха какво мисли за Меркел в създалата се ситуация с бежанците. Но пък преди малко Радан Кънев в прав текст каза, че е направила голяма грешка с това си изказване. Да чуя на живо от български политик нещо критично към политик от отбора на "началниците"

Като е направила такова изявление, няма какво унгарци, хървати и половин Европа да се чуди как да ги озаптяват. Рейсовете и право на немските граници. Меркел да излезе, ако иска, и да ги посрещне с хляб и сол.
Просто съжалявам унгарците и хърватите в случая.

# 4 619
  • София
Добре аз не мога да си обясня едно - защо мюсюлманите държат да налагат своите порядки на местата с други такива. Китайците и японците също са много горди и си пазят културата, но не я налагат насила по света където живеят. Те влияят на останалия свят чрез производство и техника предимно не са тръгнали да реват за това да им строят пагоди навсякъде например. Сякаш те не налагат на всяка цена своите възгледи. А тези с парцалите по главите не млъкнаха.

Заради исляма. Пусках много интересно интервю с един от най-известните ни арабисти-ислямоведи. Човекът много добре е обяснил колко съществена част от идентичността им е ислямът и защо се получава така, че при някои мюсюлмани не може да има интеграция в т.нар. европейско общество.

Общи условия

Активация на акаунт