Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 324
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 49 980
  • София
ТУК ги следят гласовете в реално време. Американците, които подкрепят Хилъри, се стягали да емигрират.  Grinning

# 49 981
247 Trump
215 Clinton
От CNN
Във фейсбук американците празнуват  Laughing

# 49 982
ТУК ги следят гласовете в реално време. Американците, които подкрепят Хилъри, се стягали да емигрират.  Grinning
В Пенсилвания са изброени само 89%, а преднината на Тръмп е само 1%. Дано няма фалшификации, че все пак цялата държавна машина е в ръцете на Килъри.

# 49 983
  • The QC to be!!!
Пенсилвания е червена. Честит да им е новия президент Тръмп на щатите...

https://www.washingtonpost.com/2016-election-results/us-presiden … l-race/?tid=sm_fb

И бившия ам. посланик в Русия, поздрави Путин, че е успял да се намеси в ам. избори. Ако не ви е ясно, в най-голямата демокрация на света, Путин се намеси, и в тази най-голяма демокрация изборите бяха недемократични, защото дългата ръка на мечката успя ….  https://mobile.twitter.com/NikitaOdintsov/status/796242567058849792/photo/1

# 49 984
99% в Пенсилвания са преброени с 1% преднина за Тръмп. Може да се каже, че нещата са решени, но да видим официалното Grinning

# 49 985
  • The QC to be!!!
Преди няколко минути когато постнах предния си пост, обявиха, официално е! С 276 електорални вота, 6 над 270, америка гласува за Тръмп да е 45тия и президент.
Няколко колеги и приятели, вече ми писаха, да ги държа в течение за отворени позиции в ЕС.

# 49 986
Честито, приятели!
Дано е за добро, дано друг вятър повее из целия свят, дано се приключи с масовото умопобъркване!

Изборният щаб на Тръмп е бил 94 души, а на Килъри - 900!!!

# 49 987
Доволна съм за победата на Тръмп! Не ми се мисли оная войнолюбива лелка ако беше спечелила какво ни чака. Очаквам и нова политика към мигрантите. Тръмп смята всеки да си седи у дома. Дано спрат да подкарват стадото към нас-

# 49 988
Ама вери хепи съм, да знаете  Mr. Green

Честно казано, леееко подценявах американците като зомбирани и бях почти сигурна, че ще си изберат Килърито, ама ... даже и те са се събудили  Party

И аз очаквам много от Тръмп: относно бежанците, относно бесните натовци и относно сърдечните му срещи с Путин  Peace

Айде, да се готви мама Меркел ...

# 49 989
Ама вери хепи съм, да знаете  Mr. Green

Честно казано, леееко подценявах американците като зомбирани и бях почти сигурна, че ще си изберат Килърито, ама ... даже и те са се събудили  Party

И аз очаквам много от Тръмп: относно бежанците, относно бесните натовци и относно сърдечните му срещи с Путин  Peace

Айде, да се готви мама Меркел ...

Тц. Преди това да се готви протежето й тиквено. Mr. Green Има само 3 дни Sunglasses

# 49 990
Ън, протежето дори не го броя, защото просто съм 100% сигурна, че ще изхвърчи  Grinning

Нямам дори един познат, който би гласувал за тях - никога не е било това нещо  Peace

# 49 991
# 49 992
Това е стара реч ...

# 49 993
Аз го слушах директно - мир между народите, Америка ще стане велика и прочие бла-бла Laughing

Нали е президент - обединител, няма как.

Да видим сега колко от обещаното ще го имаме дадено!

Протежето ще е на живо следобед в 17:15 по БТВ.

# 49 994
Искат бежанците в Харманли под карантина, върлувала тропическа заразна болест

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5862485
© www.24chasa.bg

Общи условия

Активация на акаунт