Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 626
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 49 995
Боян Чуков след победата на Тръмп в САЩ: Румен Радев ще помете Цачева на балотажа

Доналд Тръмп е близо до изборна победа в президентската надпревара в САЩ*. Една победа на Доналд Тръмп ще доведе до сериозни промени в България. Правителството на ГЕРБ е обвързано с властовия център, който стои зад Хилари Клинтън, Виктория Нюланд, генерал Петреус и други. Става въпрос за „партията на войната“ в САЩ или т. нар. неокони.

Особено ярки клакьори на неоконите в България са г-н Даниел Митов и г-н Николай Ненчев. Затова медийната истерия у нас в полза на Хилари Клинтън е толкова силна. Да не забравяме, че съветник на Доналд Тръмп е генерал Майкъл Флин, който бе ръководител на американското военно разузнаване. Същият този, който беше сниман преди време да вечеря на една маса с Владимир Путин по време на прием в Москва. Генерал Румен Радев в своите външнополитически позиции се приближава плътно до тези, които изказа генерал Майкъл Флин.

Ако Доналд Тръмп победи и стане президент, то на втория тур категорична победа на нашите президентски избори ще постигне г-н Румен Радев. Ще помете г-жа Цецка Цачева. Ще стартира окончателното затихване във времето на проекта „ГЕРБ“. Това ще предизвика лавина от промени в нашата страна. Ще започне процес на подмяна на една голяма част от политическия елит. Ще настъпят и сериозни промени в „информационно-аналитичния спецназ“, който сега обслужва неоконите в България. Последният ще се „пренастрои“ съгласно новите реалности. Ще се променят значително и партийните елити.

Геополитическата конфронтация между Русия и САЩ на българска територия ще намалее значително. Ако Хилари Клинтън победи в изборите, то у нас финалът на президентските избори не е с много ясен финал. Ще се закрепи статуквото и ще настъпи турболентен период с непредвидими последствия. Естествено, на българската територия ще продължи нарастването на конфронтацията между Русия и САЩ. От което всички българи само ще загубят.

*Коментарът на Боян Чуков е публикуван на страницата му във „Фейсбук час преди обявяването на окончателните резултати от изборите в САЩ.

http://epicenter.bg/article/Boyan-Chukov-sled-pobedata-na-Tramp- … tazha/113701/2/48

# 49 996
  • Шумен

Стара, стара, колко да  е стара?
Има значение какво е съдържанието, а не от коя дата от кампанията е.
Всички соросоиди по света и у нас са в абсолютен потрес. Боян Чуков е прав, че това ще се отрази доста мощно на вота в неделя в посока генерал Радев. Въобще нещата следват логичния си ход - нещо, за което самозабравилите се политици навсякъде по света не си дават сметка.

# 49 997
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
извинявам се, знам, че въпросът ми не е за тук, но от няколко дни имам проблем с нета и не ми достига времето: кога е балотажа?

# 49 998
В неделя.

# 49 999
Цялото гнездо отровни змии в Брюксел са в шок и ужас Mr. Green
Това било събитие с непредвидими последици Grinning
Треперят им гащите от страх на всичките!

# 50 000
извинявам се, знам, че въпросът ми не е за тук, но от няколко дни имам проблем с нета и не ми достига времето: кога е балотажа?

Тази неделя. Отиваме и ги помитаме!

# 50 001
Нали знаете, че дори и при незабавна оставка, правителството си стои още 3 месеца - достатъчно време да се граби като за световно...и да се вкарат половин милион афганистанци...

# 50 002
Тцъ, ще ги пребият с камъни.

Нали се сещаш как ще се врътнат медиите и изведнъж ще се отпушат да задават неудобни въпроси.
И как ще побегнат мишките да спасяват положението Wink
Обществото ни наистина е пред имплозия или експлозия, това просто витае във въздуха от много време и те го знаят, няма да посмеят.

# 50 003
благодаря много.
сега в неделя на гласуването отвисях 3 часа, детето полудя. този път ще ида в ранни зори и сама Mr. Green

# 50 004
Страх тресе партийните редици.
ГЕРБ щели да подкрепят референдума Simple Smile
Изведнъж се разтичаха по същество, след като ББ видя, че с няколко прерязани лентички няма да стане работата.

Ама късно е, либе, за китка...

# 50 005
  • София
Брюкселските мекерета се разтичаха пред новия стопанин на Белия дом.  Simple Smile
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и председателят на Европейския съвет Доналд Туск поканиха в сряда новоизбрания държавен глава на САЩ Доналд Тръмп на среща на върха след внушителната му победа на президентските избори в страната, предава AFP. „Ще използваме тази възможност да Ви поканим да посетите Европа за среща на върха на ЕС-САЩ при първа възможност“, се казва в писмо до Тръмп, написано от Юнкер и Туск.  от ТУК
Дали не усетиха, че и на тях им се клатят столовете?
А най-важното е, че и наш Цв.Цв. го одобри снизходително - нека си управлява...  Laughing
САЩ са най-демократичната държава, както могат да изберат първия цветнокож президент, така могат да изберат и Доналд Тръмп, добави Цветанов.  от ТУК

# 50 006
Цялото гнездо отровни змии в Брюксел са в шок и ужас Mr. Green
Това било събитие с непредвидими последици Grinning
Треперят им гащите от страх на всичките!
Мартин Шулц като преп@кан. Wink
Брюксел се опасява, че избирането на Доналд Тръмп ще направи работата по-трудна
прогнозира председателят на Европейския парламент Мартин Шулц, цитиран от Ройтерс, съобщи bTV. „Трябва да уважаваме бъдещия президент на САЩ. Надявам се, че ще намерим начин да си сътрудничим”, каза Шулц пред радио „Европа 1”. ЕС и САЩ ще продължат да работят заедно, написа в "Туитър" върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини в първа реакция на резултатите от американските президентски избори. Връзките на ЕС и САЩ са по-дълбоки от всяка промяна в политиката, добавя тя. Ще продължим да работим заедно, за да преоткрием силата на Европа, допълва Могерини.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5862430
© www.24chasa.bg

# 50 007
Гадна вещица! Тя е от първите на опашката за изстрелване заедно с другата си посестрима Меркел и двете пиандета Шулц и Юнкер!

Ето го нашият човек!
http://www.blitz.bg/svyat/n-tv-viktor-orban-e-vdkhnoven-ot-pobed … p_news461404.html

# 50 008
  • София
Мисля, че е очевидно - на войната в Сирия и на тази т.нар. Ислямска държава може да се сложи край единствено след съглашение на Русия и САЩ, което, разбира се, ще бъде компромисно за всяка от страните - няма друг вариант. Как точно ще се споразумеят - не знам, но всяко решение би било по-добро от това, което става сега там в региона. Единствено притеснително е за мен това, че в пазарлъците може да бъде намесена и Турция, която е в НАТО заедно със САЩ, ама сега е в любовен период с "братушките", та не знам ако и нейните претенции се окажат на масата на преговорите, дали това няма да ни засегне и нас. Отдавна е доказано, че съдбата ни се решава я в Берлин, я в Ялта, я някъде другаде, само не и в България - за жалост.

# 50 009
вчера чух по новините, че на Орбан не са му стигнали 2 гласа в парламента да вкара в конституцията точка, която забранява разселването на мигранти по квоти... newsm78

Америка вече си има президент (лицето на Хилари не го видях, но мог ада си представя какъв удар е за нея....  Whistling), в Германия тепърва търсят... немогат да намерят кандидат.

Меркел ноември трябва да каже дали пак ще се кандидатира, чух 1-2 да казват, че трябва да се кандидатира отново.
за този пост също няма кой знае колко кандидати  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт