Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 941
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 655
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Руснаците са водили толкова убийствено гадна война в Афганистан, как въобще на някого може да му хрумне, че те са си произвели изпълзялото оттам ooooh!

# 5 656
Е по същата логика колкото руснаците, толкова и американците са се месили, там където не им е работа и до ден днешен си играят шах там заедно със саудитите и иранците.

# 5 657
  • България
Обновена на 21.09.2015 17:24 Одрин спря група нови мигранти, кризата продължава Турските власти едвам удържат мигрантите на границата с ЕС / БГНЕС Колона от 350 бежанци е блокирана преди да влезе в Одрин и върната обратно, предаде репортер на БГНЕС. След 14-часов поход от Истанбул към граничния град групата е разпределена в автобуси и транспортирана в град Токат, където за 2 часа е била затворена в младежко общежитие. Повечето от хората са афганистанци, други са мигранти от Ирак и Палестина, жените и децата са малко на брой. По-късно те са превозени до градската автогара, повечето от тях си купиха билети и окупираха терминалите за Истанбул, други изчакват вечерните автобуси, насядали в парковата зона. Сред тях бе и Хамза Кинай, който от 3 години живее в Турция без документи за престой, успял да се добере до един лагерите в Одрин, но попаднал в капана на местното бюро за чужденците и качен в автобус. „Натовариха ни в рейсовете и казаха, че не знаят къде ще ни откарат, така се озовахме в Токат, сега се връщаме в Истанбул и не знаем какво ще правим. Купихме си билети по 80 лири, събрахме и за онези, които нямат никакви пари. Искаме да получим турско гражданство и ако това стане, няма да тръгнем към границата, но в противен случай сме длъжни да потеглим натам и после към Европа. В Афганистан имам 16 души, за които да се грижа“, казва Хамза Кинай. Той уточнява, че в страната му има война и е невъзможно да се живее. Ако работиш за държавата, ставаш жертва на Ислямска държава и обратно, ако се включиш в редиците на терористите, държавата те убива, това ни принуждава да пристигаме в Турция, допълва мигрантът. Усилията на турските власти да удържат огромния поток на хора към границата с Гърция и България продължават. Полицията и частите за борба с безредиците са разположени по всички участъци на магистралата от Истанбул за Одрин. Сблъсъците между тях и бежанците понякога дават резултат, след дълги и мъчителни преговори отделни групи биват убедени да се връщат обратно. Междувременно днес в Одрин неправителствена организация, която е противник на управляващата страната партия, проведе протестна акция и призова за незабавното отваряне на границите, за да могат хилядите мигранти да продължат пътя си към Европа. По обяд валията Шахин постави ултиматум районът да бъде освободен от присъствието на бежанци до довечера или най-късно утре. /БГНЕС

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4372134/

# 5 658
http://offnews.bg/news/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B … D1%80_561228.html

Илия Троянов за българите и вярата.
Жалко, а аз го харесвах, до преди 5 минути, преди да прочета статията.
Извън България, напуснал страната на 6 години, си позволява да генерализира отношението на българите към вярата. Че и на българските мюсюлмани. Кога ни опозна така добре, като от 45 години насам не е живял у нас?
Нашето отношение към религията било театър, а поканата на Меркел и любезността на германците не. Тя мама има сърце  и по цели нощи не спи, щото мисли за сирийците.
Същият е и Георги Господинов, другият взел се твърде насериозно български писател, който се премести да живее в Берлин и от там дава съвети как да се държим с прииждащите орди - с емпатия. Приемам идеята за емпатията, чела съм всичките му книги и ги харесвам, но  точно тази емпатия, към тези орди, ми идва  в повече.  Sick

# 5 659
"От началото на годината хуманитарен статут и статут на бежанец са получили над 4400 души.В бюрата по труда са се регистрирали едва 31 бежанци и чужденци с хуманитарен статут, които имат право да работят,но не искат да работят."

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1502307

# 5 660
  • София
"От началото на годината хуманитарен статут и статут на бежанец са получили над 4400 души.В бюрата по труда са се регистрирали едва 31 бежанци и чужденци с хуманитарен статут, които имат право да работят,но не искат да работят."

Имам питане към теб, в статията пише "От началото на годината хуманитарен статут и статут на бежанец са получили над 4400 души.В бюрата по труда са се регистрирали едва 31 бежанци и чужденци с хуманитарен статут, които имат право да работят" това "но не искат да работят" ти ли си го добави? Или са го променили в статията? Щото това изречение няма никакъв смисъл в този си вид те - имат право да работят и се регистрират на трудова борса, но пък не искали ... що тогава се регистрират ако не искат да работят?

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 19:44 от pimpinela

# 5 661

Имам питане към теб, в статията пише "От началото на годината хуманитарен статут и статут на бежанец са получили над 4400 души.В бюрата по труда са се регистрирали едва 31 бежанци и чужденци с хуманитарен статут, които имат право да работят" това "но не искат да работят" ти ли си го добави? Или са го променили в статията? Щото това изречение няма никакъв смисъл в този си вид те - имат право да работят и се регистрират на трудова борса, но пък не искали ... що тогава се регистрират ако не искат да работят?
Аз колкото и да съм проста виждам разликата между 4400 и 31 които са се регистрирали и искат да работят.

# 5 662
  • София
Аз колкото и да съм проста виждам разликата между 4400 и 31 които са се регистрирали и искат да работят.
А аз виждам писачи, които манипулират информацията и си позволяват да дописват посочените източници,внушавайки ти какво трябва да мислиш. Не е необходимо това, цифрите говорят сами.  Обаче пропагандата върви с пълна сила  във форума.

# 5 663
Цитирам заглавието на статията.
А като прочетеш цялата статия ,можеш да установиш точно къде е пропагандата , и дали и два от мен, и кое точно съм дописала собственоръчно!!!

Мирен протест в Лондон ...
https://youtu.be/jGLWrvjc9cM

# 5 664
  • София
Заглавието е различно от цитираното. Дописваш си в цитата (кавичките)  слагаш  твои думи, както и един от коментиращите под статията случайно цитирал със същата грешка Wink Опасни сте, ей!
И да, това не беше по темата конкретно, но е нагледен пример за т.нар. "облъчване", за което се говореше по-рано.  

# 5 665
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Имигранти- мюсюлмани атакуват полицията в Германия. Събудете се:

# 5 666
http://offnews.bg/news/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B … D1%80_561228.html

Илия Троянов за българите и вярата.
Жалко, а аз го харесвах, до преди 5 минути, преди да прочета статията.
Извън България, напуснал страната на 6 години, си позволява да генерализира отношението на българите към вярата. Че и на българските мюсюлмани. Кога ни опозна така добре, като от 45 години насам не е живял у нас?
Нашето отношение към религията било театър, а поканата на Меркел и любезността на германците не. Тя мама има сърце  и по цели нощи не спи, щото мисли за сирийците.
Същият е и Георги Господинов, другият взел се твърде насериозно български писател, който се премести да живее в Берлин и от там дава съвети как да се държим с прииждащите орди - с емпатия. Приемам идеята за емпатията, чела съм всичките му книги и ги харесвам, но  точно тази емпатия, към тези орди, ми идва  в повече.  Sick

Същото разочарование имам. Само че от по - рано, не до преди 5 мин. Усетих го този негативизъм от няколко негови интервюта, понеже го харесвах, всичките му книги имам и следях изявите му.
Е, не му прави чест. При това  -изобщо не е обективен. И Самюел Финци го сложих в кюпа, пак след като четох негови интервюта. На всичкото отгоре той дори е завършил в България, не е бил само на 6 като я  е напуснал.

Днес моя (друга)  колежка ме попита дали ни чака ислямизация. Казах й да не се паникьосва и й дадох исторически пример - 'доказателство' с България.

Беше ставашо дума за преселванията от и kъм Германия през годините.
На мен ми беше интересно : :
История на бягствата от и към Германия

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 20:18 от take a smile

# 5 667
  • София
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranea … eapon-bombed.html

не знам коментирано ли е, но ИДИЛ планирал да изпрати едновременно 500 хиляди имигранти към Европа в лодки. Италианските спец служби имали прихванати телефонни разговори по случая. Дори ИДИЛ си е осигурил контрола върху четири от либийските пристанища за реализиране на операцията. Някой има ли данни за това от италиански източници

# 5 668
  • България
"Видео которое возмутило толерантных к любым религиям Британцев:Протест в Лютоне, городке близ Лондона."
 https://www.facebook.com/zaza.zaalishvili.79/videos/1645659769022908/?fallback=1

# 5 669
Refrenolog това се очакваше. Още когато беше станал атентата в редакцията в Париж, ИДИЛ се беше заканил на Европа- цел- нападение и завладяване.
В съответната тема в бг мама имаше публикувани материали.
Тогава  много се бях изплашила.
И бях потресена как някои потребители  пренебрегваха тази заплаха и дори лично към мен имаше нападки. Получих дори заядливи и глупави въпроси (от 'авторитетен'  Laughingпотребител)от типа: каква била разликата между един мюсюлманин и един християнин или немюсюлманин.......После се оказа, че въпросната потребителка е женена за мюсюлманин Peace Crazy

Общи условия

Активация на акаунт