Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 102
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 940
  • постоянно
Нека си зададем въпроса дали тези процеси не се поддържат умишлено и коя държава има полза от това? В този ред на мисли да си зададем въпроса защо нашенските турци не емигрират в ЕС, Америка и най-вече в Турция? Дали не чакат нещо да настъпи у нас?

Като се има предвид, че споменатите два процеса едва ли ще се спрат, най-реалистичен ми изглежда вариантът ЕС да се разпадне, а след него -  НАТО, като именно тогава Русия да ни предложи да станем субект на Руската федерация, тоест да влезем в състава на РФ като Република България. Ето една бърза справка за този тип субекти на РФ:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Републики_в_Руската_федерация

Като се има предвид, че до края на 21 век българите със сигурност ще останем едва няколко милиона, това би бил единственият ни шанс да оцелеем като православна, славянобългарска държава.

Ако някой има друга концепция, нека я представи и аргументира.

Направо ти казвам, съвсем умишлено е. Умишлено ни карат да не раждаме и да емигрираме. Искат да ни затрият, защооото толкова ги е страх от нас, от нашият невероятен ум, че са се на*ли от шубе. Рабира се майчица Русия, която ни е спасила от турското робство, спасила ни е от фашизъм, ще ни приюти и спаси в Руската Федерация. Гаранция, точно така ще стане.

Знаех си , че е имало защо да си пазя Руския паспорт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не се ли уморихте вече , аз- да . Отивам да почивам и да гледам снимки  Hug

...
херр

# 5 941

Направо ти казвам, съвсем умишлено е. Умишлено ни карат да не раждаме и да емигрираме. Искат да ни затрият, защооото толкова ги е страх от нас, от нашият невероятен ум, че са се на*ли от шубе. Рабира се майчица Русия, която ни е спасила от турското робство, спасила ни е от фашизъм, ще ни приюти и спаси в Руската Федерация. Гаранция, точно така ще стане.
Ако някой умишлено е искал да ни затрие, то това не са нещастните мигранти в момента, а тези, които Галантния във всеки един свой пост възхвалява...

И не само просто да ни затрие, нои  да ни затрие мъчително, бавно и завинаги...

Слава богу-не можа.

Аз лично предпочитам няколко милиона мигранти от Сирия в България, отколкото онзи рай , дошъл тук през 1944г...

# 5 942
  • София
Точно за това става въпрос. Дори и да не са от Сирия всичките, са от страни, в които животът е почти невъзможен за живеене. Афганистан и Ирак.
И пак започваме отначало. Какво му е на живота в Турция, Гърция и т.н. по веригата до Германия? Това, че избираш най-доброто икономически за семейството си, те прави икономически емигрант, а не бежанец, който си спасява живота. Докога ще го дъвчем?

Именно, не са бежанци, а хора, които искат да консумират от социалните блага, предназначени за пенсионери и хора, които за допринесли с работата си за просперитета на дадена държава.

С какво право тези имигранти ще се лекуват в България безплатно, а нашите пенсионери, които цял живот са работили, ще си плащат? Онзи ден бях свидетел как в частна очна клиника Вижън в София доведоха семейство от такива "бежанци", които получиха безплатно обслужване, докато ние, българските граждани си носехме направления от джи пи-то, които направления ги плаща Здравната каса, т.е. пак ние, че и по 10 лв. на преглед ни таксуваха кеш отгоре. Е, къде е справедливостта питам аз? Защо за тези хора може без пари, а за нас, честните данъкоплатци, които издържат държавата, не може? newsm78 До кога ще хрантутим търтеи?

# 5 943
Моля ви се, да се твърди, че хората на помощи са в полза на икономиката е смехотворно и показва абсолютна липса на икономическа логика. Интересно защо тогава всеки си затваря границите и не я иска тази благинка за икономиката.

Кои са на помощи, много ми е интересно? Кой си затваря границата? Затварят я сега, от бежанци. От края на 80те години Европа приема имигранти, точно откакто прирастът става отрицателен. Нали не мислиш, че всичките са на помощи, пък европейците си приемат, та приемат и си ги хранят, та хранят.
Ти си убедена, че сега прииждащите ще се разработят? И държавите приемат емигранти, когато имат нужда, а не постоянно. Те нас не ни искат, но тях ги очакват свободни работни места? Ти чувала ли си за младежката безработица в Европа?

# 5 944
До кога ще хрантутим търтеи?
Че малко ли комунистически търтеи хрантутихме?
Тези сега са на опашката. Явно можем да хрантутим...

# 5 945

Ако някой умишлено е искал да ни затрие, то това не са нещастните мигранти в момента, а тези, които Галантния във всеки един свой пост възхвалява...

И не само просто да ни затрие, нои  да ни затрие мъчително, бавно и завинаги...

Слава богу-не можа.

Аз лично предпочитам няколко милиона мигранти от Сирия в България, отколкото онзи рай , дошъл тук през 1944г...

Е, аз се бъзикам. Laughing

# 5 946
Докато не спре промиването на мозъци от интелектуалния ни елит да ги обгрижваме, нищо няма да се получи. Фалшиви сълзи се леят на поразия.

http://www.monitor.bg/a/view/799-%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0% … D1%82%D0%B2%D0%BE

Фрустрацията от центровете ще премине в палежи и размирици. Тези хора идват в Германия с цел къща и пари, а не да спят на матрак в бежански център и да ядат сандвич от пакетче. И в гето да ги настанят пак ще се бият. Интересно, никой ли не се страхува от гетата?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JbPmSDnvCL4
В България още не сме виждали тези "красоти". Спречкванията на улица Цар Симеон ряпа да ядат пред това, което ще става в бъдеще.

# 5 947

Знаех си , че е имало защо да си пазя Руския паспорт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А аз сега разбрах защо я обичаш Русията.

Предпочитам сирийците и турците пред "братските" услуги на Матушката Ви...

А тя, самата ви Матушка и без това няма да я бъде в скоро време..

# 5 948
Моля ви се, да се твърди, че хората на помощи са в полза на икономиката е смехотворно и показва абсолютна липса на икономическа логика. Интересно защо тогава всеки си затваря границите и не я иска тази благинка за икономиката.

Кои са на помощи, много ми е интересно? Кой си затваря границата? Затварят я сега, от бежанци. От края на 80те години Европа приема имигранти, точно откакто прирастът става отрицателен. Нали не мислиш, че всичките са на помощи, пък европейците си приемат, та приемат и си ги хранят, та хранят.
Ти си убедена, че сега прииждащите ще се разработят? И държавите приемат емигранти, когато имат нужда, а не постоянно. Те нас не ни искат, но тях ги очакват свободни работни места? Ти чувала ли си за младежката безработица в Европа?

Да, де ама се оказва на практика, че нуждата им е постоянна. Всяка година се дават хиляди гражданства, точно на имигранти.
Ами да ти кажа честно, сигурна съм, че по - голямата част от тях ще работят, да. Именно защото съм чувала за младежката безработица в Европа, точно затова и казах "отказ на месните от дадени работни места". Има цяло едно поколение от местни, които изобщо не работят и нямат никакво намерение да го правят, тогава от къде да дойде работна работна ръка? От вън, естествено.

Цитат
АнаБел, с демографския проблем можем и по други начини да се борим. Не с неконтролирана имиграция.

Кои са тези начини, Нели? Освен да раждат минимум по три деца, няма друг начин. А това ти е ясно, че няма как да стане.

# 5 949

Цитат
АнаБел, с демографския проблем можем и по други начини да се борим. Не с неконтролирана имиграция.

Кои са тези начини, Нели? Освен да раждат минимум по три деца, няма друг начин. А това ти е ясно, че няма как да стане.
Демографски проблем Европа няма .  На  Европа не и трябва свръхпопулация.
Проблем на свръхпопулация имат арабите и резултата от свръхпопулацията е очебиен-война, палежи, мор и бедност...

Ся да не ми ревнете за пенсийките си. Че нямало кой да ви ги изкарва?
Няма да ви ги изкарват мигрантите.

# 5 950
  • MI
Айде пребройте се троловете....  Tired Ти като си по-близка до руснаците, що мислиш че всички сме така?!

АнаБел, да това е начина - политиките са да го насърчат. Има не малко жени, които биха родили по 3 деца, ако можеха да си го позволят - като време, пари и т.н.

# 5 951
  • Другата България

Разбира се, че можем.
Това не е причина да тръгнат, нека не се лъжем.
И подесетваме отново. Tired

Само вчера коментирахме млад, зрав и прав сириец, на когото баба му му праща от Сирия по 1000 евро месечно, за да си пребивава у нас в център за бежанци и да казва пред камера и на всеослушание, че не иска да работи.
Ама наистина вече едно и също си повтаряме като латерни.

# 5 952
Скрит текст:

Разбира се, че можем.
Това не е причина да тръгнат, нека не се лъжем.
И подесетваме отново. Tired

Само вчера коментирахме млад, зрав и прав сириец, на когото баба му му праща от Сирия по 1000 евро месечно, за да си пребивава у нас в център за бежанци и да казва пред камера и на всеослушание, че не иска да работи.
Ама наистина вече едно и също си повтаряме като латерни.
[/quote]

Ох, здрав, прав сириец е представителна извадка. Несериозно е Мери.
И какви са начините са по - висока раждаемост на местните, че никой не казва?

МИ че то над 300 страници е едно и също.

# 5 953
По-назад в темата нали имаше данни, че от 4400 в България, 31 имали желание за работа. Явно и на тях им се работи само в Германия.

Каква работа ще започнат  майките с по 5-10 деца? Чистачки, болногледачки, домашни прислужници, готвачки, камериерки? Или какво ще работи бащата, за да ги издържа?

# 5 954
И какъв е този мерак за по-висока раждаемост, планетата е пренаселена, в Бурунди и Сомалия да не са цъфнали и вързали с високата раждаемост.

Общи условия

Активация на акаунт