Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 931
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 690
Нямам вече думи.
аз го казах и по рано - те не уважават нито държавите в които ги приемат, нито религията.

# 6 691
  • София
Има подписка за искане за референдум срещу оставането на Чехия в Евросъюза, точно заради опитите да им се налагат решения относно "квотния принцип". Ето това е политика, а не "не съм разбрал/ не са ме разбрали...."

# 6 692
  • София
Има подписка за искане за референдум срещу оставането на Чехия в Евросъюза, точно заради опитите да им се налагат решения относно "квотния принцип". Ето това е политика, а не "не съм разбрал/ не са ме разбрали...."

Унгарските и чешките политици имат мозък. И топки. Наш'те са безгръбначни..но ние и като народ сме си такива, та не е изненада.

# 6 693
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Така трябва да се действа, а не да се чака ИДИЛ да превземе Европа. Маймуната в Белия дом го интересува повече рейтинга му да не пада и на следващите избори отново да победи, отколкото какво става в Европа и Близкия изток.

# 6 694
Ами адекватно реагират чехите. В крайна сметка не са роби, че да се подчиняват безусловно на нарежданията на мама Меркел.

# 6 695
  • България
След доста време извън форума, влизам в темата и се захващам да я чета, защото знам, че тук ще намеря освен дребните заяждания и много полезна информация.

Докато се ограмотя, обаче да задам  един дебилен въпрос - Не е ли  според европейските закони първо да се иска разрешение за влизане, и после да се влиза. Т.е. по силата на какво те влизат БЕЗ разрешение в ЕС? И защо не се охранява границата? Която и да е не само българската.  Питам най-сериозно.

Не знам съотношението на силите тук в темата, но за протокола да кажа, че съм от ксенофобите  Grinning
За тая паплач няма закони- гази и влиза.
Законите са за теб и мен  Mr. Green

# 6 696
Чета, че и БМВ да го закъсали, сега къде ще намерят работа за бежанците?
Не е истина какво и дойде на главата на Меркел на финала на кариерата.

Все си мислех, че моето поколение е изтеглило късата клечка да живее в интересни времена до този момент,  но сегашния  екшън започва да надхвърля очакванията ми Rolling Eyes.

Някой разбра ли какви са намеците от някои, че въпраки, че са гласували за квотите, нямат намерение да ги изпълняват? Пробяга ми нещо в новините и сега не мога да го намеря newsm78

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 15:29 от flambe

# 6 697
След доста време извън форума, влизам в темата и се захващам да я чета, защото знам, че тук ще намеря освен дребните заяждания и много полезна информация.

Докато се ограмотя, обаче да задам  един дебилен въпрос - Не е ли  според европейските закони първо да се иска разрешение за влизане, и после да се влиза. Т.е. по силата на какво те влизат БЕЗ разрешение в ЕС? И защо не се охранява границата? Която и да е не само българската.  Питам най-сериозно.

Не знам съотношението на силите тук в темата, но за протокола да кажа, че съм от ксенофобите  Grinning
За тая паплач няма закони- гази и влиза.
Законите са за теб и мен  Mr. Green
това е нормалното поведение на една окупационна армия-не съм чувала армии да са спазвали граничен контрол като нахлуват,че и сега е така. Ненормалните сме ние,че вместо да ги опукаме на границата им печем курабийки. Минахме през "клетите бежанци",през "мигранти"-вече на места се промъква "нашественици",скоро ще почнем да наричаме нещата с истинските им имена-армия,нахлуване,война и много проблеми ще се решат-поне ще знаем с какво си имаме работа.В (като Вятър) и аз съм от ксенофобите-ксенофилите избягаха преди 50 страници... да пекат курабийки за "бежанците" предполагам.
Тия башибозушки орди в Европа направиха "бежанец" мръсна дума....

# 6 698
Някой разбра ли какви са намеците от някои, че въпраки, че са гласували за квотите, нямат намерение да ги изпълняват? Пробяга ми нещо в новините и сега не мога да го намеря newsm78
И без новини съм убедена, че тези квоти са шменти -капели.
Нещата толкова скоростно се развиват, та не знам как ще успяват да заседават и да се променят решения и позиции. newsm78

# 6 699
  • София
Орбан:
Orban accused Merkel of trying to impose her vision of an open EU on the rest of the bloc.

“The most important thing is that there should be no moral imperialism,” he said during a visit to the southern German state of Bavaria.

Orban, speaking ahead of an EU summit in Brussels later Wednesday, said his country had a “democratic right” to a different approach.

“We are Hungarians however, we cannot think with German minds. Hungary should have the right to control the impact of a mass migration,” he said.

“The Hungarian people don’t want this, we ask that the wishes of Hungarians be respected.”

# 6 700
Стъпканите по пътя за Мека са поне 700. Увеличават се прогресивно. Останалите тълпи просто продължавали, независимо от случилото се, нямало как да ги спрат. Стадо. Бързат да стигнат до техния бог.

# 6 701
  • MI
Малко новини:

Меркел е казала, че Асад трябва да бъде включен в преговорите за мир. Не беше ли кръвожаден диктатор до скоро?  newsm78  Joy

Турция от своя страна е казала, че очаква 7 млн бежанци от Сирия. Явно не само на Бойко е писал. Честито.

flambe, това къде го видя? Че не искали да изпълняват за квотите. Интересно ми е ще им стиска ли наистина да излязат и да се откажат от немските, френските и италианските пари (дето получиха доста повече от нас на човек всъщност)... Щото от това,което чета, няма да ги оставят да минат метър този път.

# 6 702
# 6 703
Забележете колко често Орбан използва думите "унгарците" и "унгарския народ". Имам чувството, че другите политици напълно са забравили, че трябва да се ръководят на първо място от волята и интересите на народите си.

# 6 704
nelig, не знам, някъде ми пробяга за Финландия и Полша.
Може обаче да подвеждам, бях разсеяна и ми мина по диагонал, въобще не го осмислих,  а сега не мога да го намеря.

Капка Тодорова написа, за спора с точките, че грешката наистина е на Меркел.

Общи условия

Активация на акаунт