Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 534
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 860

И двата стереотипа са еднакво верни. Тоест има индивиди, които са такива, но болшинството не са.

Виждала си ти , българи
Стой си там при кюрдите и турците и се интегрирай със здраве.
Да, добре Simple Smile извинявай. Това е темата, в която абсурдни стереотипи са позволени само в една посока.

# 7 861
но факт е че една голяма част са, или ще ми кажеш, че ислямистите в Сирия са само чужденци?
И как го реши? Че голяма част от бежанците сирийци са ислямисти?
А кой се бие тогава на страната на ислямистите/джихадистите, или са ги принудили?
Ох Аман, ти да не си мюсюлманка?
Лично аз нямам проблем с хората, които наистина са бегълци, но ако са необразовани това означава че цял живот ще са бреме за държавата, която ще ги приеме. Такива хора се капсулират и стават лесни за манипулиране. Децата им и те рядко успяват да надскочат семейнста си среда и обикновено те са тези, които стават още по фанатизирани.

# 7 862

Не са ангели небесни, разбира се. Не се интегрират много лесно, около 40 % е безработицата главно при арабите - мюсюлмани. Въпросът е, че твърде преекспонирано и истерично е това "завладяване на Европа от орки, варвари, дяволи и най - най - страшни зверове". Единствено те точили социалната система и видиш ли те най - големите изроди. Това е цялата работа, че се преекспонира до най - най - висока степен.
Аз пак да питам. След като минаването на граници и безконтролното обгрижване на хора без документи не е проблем, как да повярвам, че толерантките смятат престъпленията на братя Галеви за проблем?

След като може неясни субекти да тъпчат Европа, то братя Галеви защо и те да не си тъпчат на свобода? М? С какво братята са по-различни от тези, които влизат и ти не ги знаеш какви са?

Но пръстче с маникюр въртиш нали? И то срещу хора, които нищо лошо никому не са сторили. Но към братята, които "газят" национални суверенитети си кротка като агънце. Те идват да работят лично за теб.... Mr. Green

О свещена Простота!!!

Ами по ралзични са, защото братя Галеви ги знам какви са, а онези не. И понеже не ги знам какви са дай автоматично да ги определя като убийци, орки, терористи, крадци, паразити и всичко, което се казва в негативен план за тях.

Напротив, аз пръст не размахвам, точно вие го правите. Прочети си постовете и ще видиш и не само твоите, но и на останалите подобни на твоите. Къде въртя аз пръстче ще ми покажеш ли? Или пак започна да си измисляш?

Братя Галеви са много, много ясни субекти.

Цитат
Освен това се оказа просяк, автокрадец и екстремист. Вообще най-долния сред долните.

Не те знам, така се определяш ти. Не видях някой да ти го каже лично, в момента сама ти си го каза.Милите ми толерантки-те ще си отдъхнат само тогава, когато и последния "сириец" влезе в Европа, българи вече няма, а германците са предали Германия на новия Халиф....

Какви толерантки, призоваваш другите да правят това, което ти сама не правиш? Не ти е приятно да казват "българите са...", но нямаш против да казваш: "сирииците са....." при това толкова категорично, че сякаш вчера си се срещала лично с всеки един. Това няма нищо общо с толерантност, това са елементарни неща, които всяка една от вас знае отлично.

# 7 863
  • MI
Пак ли се скарахте?  Laughing Не можах да изчета всичко, нещо ново? Тук от петък са малко новините. Основното е, че Франция започват бомбардировки над Сирия. И че всички се опасяват от нова Либия....

# 7 864

И двата стереотипа са еднакво верни. Тоест има индивиди, които са такива, но болшинството не са.

Виждала си ти , българи
Стой си там при кюрдите и турците и се интегрирай със здраве.
В интерес на истината турци и кюрди не са проблем, дори и когато не са интегрирани! При тях няма такъв фанатизъм и обикновено децата им успяват да се адаптират много добре!  

# 7 865
Скрит текст:
Така де, къде, къде по-явна е връзката "българин - нищожество без право на глас".
Освен това се оказа просяк, автокрадец и екстремист. Вообще най-долния сред долните.

Колко удобно!

Още по-удобно е Германия и куп други страни да си продават бомбандировачите, автоматите и пушките в мюсюлмаските страни и после Турция, като изпищи, че няма място за другите цивилни, които бягат, да кажат: "Ааа, ние се страхуваме от тях, не ги искаме."

А че парите на плащащите страни отиват примерно в Румъния и България, а може би са спечелени точно от войните, това никой не го коментира. Както и фактът, че протести против влизането на България във военния съюз НАТО няма. Да, военен съюз. С всичките плюсове и минуси. Обаче германецът поне е показал, че носи отговорност. Докато другите страни си натискат парцалите и очакват "кризата" да мине. Тя ще мине, но поне видяха кои страни стават за съюз и кои не Peace

# 7 866
но факт е че една голяма част са, или ще ми кажеш, че ислямистите в Сирия са само чужденци?
И как го реши? Че голяма част от бежанците сирийци са ислямисти?
А кой се бие тогава на страната на ислямистите/джихадистите, или са ги принудили?
Ох Аман, ти да не си мюсюлманка?
Лично аз нямам проблем с хората, които наистина са бегълци, но ако са необразовани това означава че цял живот ще са бреме за държавата, която ще ги приеме. Такива хора се капсулират и стават лесни за манипулиране. Децата им и те рядко успяват да надскочат семейнста си среда и обикновено те са тези, които стават още по фанатизирани.

не,  не съм мюсюлманка, но и християнка не съм (не съм кръстена). Кои джихадисти/ислямисти визираш? ИД ли? Или всички, които са против Асад са ислямисти?

# 7 867

Ами по ралзични са, защото братя Галеви ги знам какви са, а онези не.
След като НЕ знаеш какви са то тогава на тях всичко им е позволено. Това ли е новият ред? Хвърляш си документа и правиш каквото си решиш? И толерантката крещи Ооо йее

# 7 868
Кои джихадисти/ислямисти визираш? ИД ли? Или всички, които са против Асад са ислямисти?
Ами ти сигурно знаеш тези без документи от тях колко са, какви са и къде отиват нали?
Убедена си, че те са си загубили просто личните карти, но иначе са ядрени физици с едно дете в колеж...

# 7 869
Чух по новините и го написах даже тук. Франция е започнала бомбардировки, да. Репликираха ми, че нямало да бъдат ефективни и, че това било популистко. Аз нямам представа успешно или не, ще бъде този удар. Чудя се дали да пусна тема, конкретно за Сирия, извън емигрантите, за да дискутираме, евентуално какво може да се направи?! newsm78

# 7 870
Кои джихадисти/ислямисти визираш? ИД ли? Или всички, които са против Асад са ислямисти?
Ами ти сигурно знаеш тези без документи от тях колко са, какви са и къде отиват нали?
Убедена си, че те са си загубили просто личните карти, но иначе са ядрени физици с едно дете в колеж...

Нищо не знам и в нищо не съм убедена, затова не лепя етикети, не размахвам пръст и най - важното не всявам паника и изкуствен страх, че ей сега, ей сегичка и още малко Халифатът е тук.

Цитат
След като НЕ знаеш какви са то тогава на тях всичко им е позволено. Това ли е новият ред? Хвърляш си документа и правиш каквото си решиш? И толерантката крещи Ооо йее

Глупости, стига си измисля вече.

# 7 871
Пак ли се скарахте?  Laughing Не можах да изчета всичко, нещо ново? Тук от петък са малко новините. Основното е, че Франция започват бомбардировки над Сирия. И че всички се опасяват от нова Либия....
Новините нарочно ги спряха.
Пресата е вече като едновремешното Работническо дело, а партийните секретарки поемат убеждението на най-долно ниво.

Че иначе имаше опасност европейският плебс да се разбуни преди да са го турили в капана достатъчно сигурно.

Нищо не знам и в нищо не съм убедена, затова не лепя етикети, не размахвам пръст и най - важното не всявам паника и изкуствен страх, че ей сега, ей сегичка и още малко Халифатът е тук.
Пръстче въртиш и още как. Това се прави с цел-да не вземе случайно да се промени политиката под натиск от хората и да започнат да се охраняват тези граници най-сетне.
Защото в момента те продължават да си стоят широко отворени и братята мюсюлмански Галеви си влизат. Нищо че ти не си се уверила лично кои са.

Както казах-те са ядрени физици с едно дете в колеж. Всичките . И идват тук да работят лично за теб, да те правят богата розова пенсионерка...

# 7 872
Ако човек е с чиста съвест, няма да има проблем с показването на документите си, но в случая явно някои имат проблеми да покажат, кои в действителност са!

# 7 873
Анабел, видя ли видеото от Дания, където мюсюлманите искат Дания да стане халифат? Съгласна ли си същото да стане в БГ? В БГ българина едва понася турци и цигани, а какво остава да имат и такива искания Simple Smile.

# 7 874
За кое, Anna-Bell, какво може да се направи?
За да се спре войната или за да се спре преселението?
Защото аз вече не съм убедена, че спирането на войната ще спре преселението.
Ако спре в Сирия, ще започне другаде.
Европа трябва да си преосмисли много сериозно политиката за прием на бежанци, мигранти и опазване на територията си, както и на облика си.
Успоредно с усилията да спре войната, а не да се разчита само на това.

Общи условия

Активация на акаунт