Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 485
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 845
осъдените за атентата на гара Буново е доста известен политик и признат от България за репресиран и политзатворник? Или,че лоялните български граждани издигат паметници на атентаторите? Колко повече толерантност ви трябва?
Ти живееш в България, в която 10% от хората са мюсюлмани. Наистина ли не познаваш свестни и нормални такива? Баба ми е от турски край в България и лоша дума за турците никога не ми е казвала, заедно са си живели и празнували празниците хората. Работни и скромни хора...
Терористични актове са правили и българи: ВМРО, комунисти. Или те не са хора или българи?
Темата е за мигранти, и  е позволено да се бръщолевят абсурди за мюсюлмани сирийци араби, а не е нормално да се критикуват българи с цел да се погледне по-обективно.
абсолютно мога да кажа,че познавам много свестни турци,/сори ама за цигани такова не мога да кажа/.Това,че познавам свестни хора светски!,не значи,че радикалния ислям не е недемократична идеология Не разбирам защо,за да признаем,че мюсюлманите не са ангели небесни-трябва да докажа,че всеки един от тях е убиец и изнасилвач на едър рогат добитък,ама без изключения,а за да докажем,че българите са хора и имат също някои права-всички трябва да сме чисти кат сълза на дете и ако има една мърша в стадото КРАЙ! Вашата теза е доказана.

Не са ангели небесни, разбира се. Не се интегрират много лесно, около 40 % е безработицата главно при арабите - мюсюлмани. Въпросът е, че твърде преекспонирано и истерично е това "завладяване на Европа от орки, варвари, дяволи и най - най - страшни зверове". Единствено те точили социалната система и видиш ли те най - големите изроди. Това е цялата работа, че се преекспонира до най - най - висока степен.

# 7 846
въпросът е, че имат обективна и правова причина да поискат бежански статут и той да им бъде даден и има всички основания да си помислим първо, че са бежанци, тъй като в Сирия има война. Най-простото обяснение обикновено е вярното. Иначе и извънземни може да са. Към България се насочват предимно сирийци.

Правовата причина предполага и правов подход, например се явяваш на границата и искаш убежище, а не транспорт за Германия, развявайки снимка на Меркел.
И въпросът не е какво имат право да правят, а какво правят действително.

# 7 847
Герри,ела да си разделим моята закуска,докато не са ми я взели от Хелзинския комитет и турско кафе ще ти направя,за толерантност и паста негърче ще има.Поканени са всички от темата,на които им изядоха закуската тази сутрин  Hug Опасявам се,че туй е кауза пердута да привеждаш аргументи и да държиш дискусията на абстрактно ниво. Просто ще ни свалят на тяхното ниво и ще ни бият с опит

# 7 848

,не значи,че радикалния ислям не е недемократична идеология
ОК де но какво общо имат сирийските бежанци с радикалния ислям? Защо правиш тази връзка изобщо? Не трябва да се поставя знак на еквивалентност между мюсюлманин и радикален ислямист/терорист. Кое те кара да мислиш, че точно те не са светски, при положение, че са живели години наред в СВЕТСКА ДИКТАТУРА на Асад. Години наред са ги били по главата да ходят на училище и прочее.

# 7 849
Абе като почнат демонстрациите с искания за халифат, май друга песен ще запеят Simple Smile
И между другото, ако всички мюсюлмани бяха като българските, сега нямаше да я има тази тема!

# 7 850

ОК де но какво общо имат сирийските бежанци с радикалния ислям? Защо правиш тази връзка изобщо? Не трябва да се поставя знак на еквивалентност между мюсюлманин и радикален ислямист/терорист. Кое те кара да мислиш, че точно те не са светски, при положение, че са живели години наред в СВЕТСКА ДИКТАТУРА на Асад.

де да знам бе-тъпа съм! Кат чуя големи групи мъже да викат Аллах акбар и да ми правят жестове за рязане на глава,все радикален ислям ми е в главата. А и ти настояваш,че това са сирийски бежанци-ами повярвах ти

# 7 851
  • София
Така де, къде, къде по-явна е връзката "българин - нищожество без право на глас".

# 7 852

ОК де но какво общо имат сирийските бежанци с радикалния ислям? Защо правиш тази връзка изобщо? Не трябва да се поставя знак на еквивалентност между мюсюлманин и радикален ислямист/терорист. Кое те кара да мислиш, че точно те не са светски, при положение, че са живели години наред в СВЕТСКА ДИКТАТУРА на Асад.

Не всеки сириец е ислямист, но факт е че една голяма част са, или ще ми кажеш, че ислямистите в Сирия са само чужденци?

# 7 853

Не са ангели небесни, разбира се. Не се интегрират много лесно, около 40 % е безработицата главно при арабите - мюсюлмани. Въпросът е, че твърде преекспонирано и истерично е това "завладяване на Европа от орки, варвари, дяволи и най - най - страшни зверове". Единствено те точили социалната система и видиш ли те най - големите изроди. Това е цялата работа, че се преекспонира до най - най - висока степен.
Аз пак да питам. След като минаването на граници и безконтролното обгрижване на хора без документи не е проблем, как да повярвам, че толерантките смятат престъпленията на братя Галеви за проблем?

След като може неясни субекти да тъпчат Европа, то братя Галеви защо и те да не си тъпчат на свобода? М? С какво братята са по-различни от тези, които влизат и ти не ги знаеш какви са?

Но пръстче с маникюр въртиш нали? И то срещу хора, които нищо лошо никому не са сторили. Но към братята, които "газят" национални суверенитети си кротка като агънце. Те идват да работят лично за теб.... Mr. Green

О свещена Простота!!!

# 7 854
  • София
Не било коректно преведено, дадоха оригинала.

# 7 855
но факт е че една голяма част са, или ще ми кажеш, че ислямистите в Сирия са само чужденци?
И как го реши? Че голяма част от бежанците сирийци са ислямисти?

# 7 856
Така де, къде, къде по-явна е връзката "българин - нищожество без право на глас".
Освен това се оказа просяк, автокрадец и екстремист. Вообще най-долния сред долните.
Милите ми толерантки-те ще си отдъхнат само тогава, когато и последния "сириец" влезе в Европа, българи вече няма, а германците са предали Германия на новия Халиф....

# 7 857
Освен това се оказа просяк, автокрадец и екстремист. Вообще най-долния сред долните.

И двата стереотипа са еднакво верни. Тоест има индивиди, които са такива, но болшинството не са.

Всъщност, в Германия местни ислямисти, които са в Германия, се опитват да вербуват сред бежанците и да ги обръщат на ислямисти. Това е реална опасност, защото бедните хора се поддават по-лесно.  Но това се следи доста изкъсо.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 10:53 от OX'AMAH

# 7 858

И двата стереотипа са еднакво верни. Тоест има индивиди, които са такива, но болшинството не са.

Виждала си ти , българи
Стой си там при кюрдите и турците и се интегрирай със здраве.

# 7 859
  • София

Колко удобно!

Общи условия

Активация на акаунт