Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 768
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 135

Въпросът е, че на мен не ми пречи и го намирам за нормално и човешко, предвид ситуацията.
Ама то около вас няма бежанци бре Нино. Като се настанят до вас пак ще си хортуваме. И в училището на детето ти няма още никой. Най- много някой нашенски ром да има. Не повече.
Къде тичаш като пъре-чакай да дойдат и тогава виж пречат ли ти не ти ли пречат...

Нали се разбрахме че в България най-глупавите идват и те също бързо се усещат и си плюят на петите.

# 136
Бъдете предпазливи с очакванията си към Япония. Не знам какво сте чели за там, щото пламенчо беше набълбукал тука едни щуротии от "официални" източници, че в Япония било забранено за мюсюлмани.  Ни един нямало. И джамия нямало. И посолства на арабски страни  hahaha

# 137
  • София - Рим и обратно
Каси, я си стой тука, сестро. Къде си ръгнала, там са много на клона, почват да окапват. Оня ден гледам, още едни познати се върнали в квартала.

# 138
Ама ела в Америка! Цял Детройт е празен, къщи за по1$ под път и над път. Страната е със завиден опит в тези дела, ама мълчим. В момента борим нелегалните мексиканци. The Donald е пръв срещу тях. Ама защо така??? Не мога да разбера защо отказват да поканят тези висококвалифицирани мигранти, хем страната разполага с официални програми, които идеално пасват на техния случай. Кеф ти бежанци, кеф ти политическо убежище, кеф ти зелена карта, кеф ти работна виза за висококвалифицирани специалисти. Сигурно има и още... Изявени спортисти, музиканти.

http://www.buzzfeed.com/jessicaprobus/heres-everything-you-need- … ouse-i#.yjqAKnnkL

Вдигнали са се цените. Сега почват от 10$.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 23:31 от Цонна

# 139

На спокойните завиждам.
Аз също съм спокойна, защото знам че тези "пустинните" ще си намерят само и единствено белята в Немция.
Тази страна изглежда бяла и добра САМО за хора, които не я познават... Mr. Green

# 140
Каси, я си стой тука, сестро. Къде си ръгнала, там са много на клона, почват да окапват. Оня ден гледам, още едни познати се върнали в квартала.

Лично аз не съм тръгнала на никъде. Друг е тръгнал.

# 141
Не я плашете Касита .Верно, че ще види повече забрадки от всичките години в Б-я
и ще се чуди къде е , но там все пак е по добре .

# 142
Не я плашете Касита .Верно, че ще види повече забрадки от всичките години в Б-я
и ще се чуди къде е , но там все пак е по добре .
Разбира се. То и на 9 май 1945г. пак е било по-добре.
Немци-вари ги, печи ги-все са по-добре... Mr. Green
И 100 милиона пустинни да им отидат пак ще му намерят колая да са добре.

Въпроса е защо не си направим нашата държава да е добре, а все търсим чуждото.

# 143
Цонна спокойно!Тези дни казах,че щатите ще разгледат през 2016год. молби от тези бежанци и ще приемат 6хил!Не знам за тях има ли някакви помощи,щото там хич не ви бива откъм такива придобивки.Някой друг купон за манджа,не си струва.Тръмп наистина много обиди мексиканците.Надявам се да му го върнат.Те поне работят здраво,а не заявяват претенции не,че някой ще им уйдисва.Но да не се отклоняваме от темата.

На спокойните завиждам.
Аз също съм спокойна, защото знам че тези "пустинните" ще си намерят само и единствено белята в Немция.
Тази страна изглежда бяла и добра САМО за хора, които не я познават... Mr. Green

Що,какво ще им направят?Нищо не могат да им откажат понеже веднага ще ги обвинят я в дискриминация,я в расизъм.Те си знаят много добре урока.Ще получат всичко,за което са били толкова път.

# 144
6000 за тази огромна територия vs 800 000 за Германия. Къде отиде честността и справедливостта?

The Donald измести по-умния брат от популярност. Смятай какво е тук:)))

# 145
Кога е имало честност и справедливост? WinkУж ги има на ''оня свят''.

# 146
Аз от чисто любопитство се опитах да мигрирам в Кувейт и Саудитска Арабия. Пробвайте и вие. С изхвърлен паспорт Wink Меркел дава заден, да ги деляла с другите братски страни от ЕС. Нашият Пешо климата като оправи ще се произнесе по тази международна криза.

# 147

Ама все са си немци.  Tired Упс, германци. Подведе ме и ти.

# 148

Ама все са си немци.  Tired Упс, германци. Подведе ме и ти.
Ти да не мислиш че им е скучно?

# 149
Не, не изглеждат като скучаещи хора.
Между другото, това видя ли го? От преди няколко дни е, в Германия. Flutter

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт