Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 994
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 285
Докато има такива , които ги посрещат с плакати добре дошли , със сандвичи и прегръдки ,
дотогава ще преиждат . Даже ще изнагляват все повече , че са им длъжни от Европа ,
че трябва да спазват човешките права . Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

Съгласна съм! Да не говорим, че повечето са потенциална заплаха....радикални ислямисти под прикритие!
Нали виждам какво се случва и в София, вървя си към 22:00 по Мария Луиза, е няма такава смрад, навсякъде са насядали и налягали и дебнат да гепят нещо.
Никой не е длъжен на никого!

# 286
http://www.blitz.bg/news/article/358701

Като напаст от скакалци са  ooooh! Жалко за Европа...
Ужасно. Дано ги спрат и върнат скоро

# 287
Докато има такива , които ги посрещат с плакати добре дошли , със сандвичи и прегръдки ,
дотогава ще преиждат . Даже ще изнагляват все повече , че са им длъжни от Европа ,
че трябва да спазват човешките права . Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.
да де-ама нали германците бяха много лоши и сега са гузни.
 Пак ще питам-Аушвиц ли да отворят искате?

Ако го отворят ще гракнете колко са лоши немците. Като ги посрещат с пасти и минерална вода пак сте недоволни.
Няма угодия....

това ли са двата възможни варианта - Аушвиц или да посрещнем всички желаещи африканци , афганистанци , пакистанци ...........има и друг начин да останеш човек , без непременно да храниш половината свят
Ами предложете нещо де.
То всичко е написано в договори, но не се спазва. Не го спазват граничните страни.
Как да ги накарат да си спазват ангажиментите?

# 288
  • MI
Да, мнооого по-добре от сега бяха. Направо в детската градина ги върна войната. И да, Европа и в частност Франция носи голяма част от вината. Трябва да си сляп или гупав за да не го видиш. дори най-крайните защитници на "износа на демокрация" го признаха, вие двете - не. еми, упорствайте си, така е по-лесно. Виждаш света в черно и бяло и ти е спокойно....

Герри, това с петрола е маааалко по-късно. Така че няма как това да е причината. При това там има основно газ. Не петрол. Това е голямата далавера.

Пак питам - лекарите е черна Африка ходят като доброволци на Лекари без граници например. В либия бяха на добри заплати. Откъде у тези маймуни толкова пари?  newsm78

# 289
  • София
Саркози ще се кандидатира ли за старата си работа? Не мога да гледам оная плюнка Оланд...

# 290
  • Другата България
Скрит текст:
Няма проблем, не съм разбрала правилно, но съм очевидец че икономиката се е размърдала значително.
Относно изискванията на тези хора - последните минути на предаването.
http://www.rtve.es/alacarta/videos/fronteras-al-limite/fronteras … a-europa/3154438/

Само на испански е... Кратко резюме?

Чакайте сега, Гери и Ирис, като преди това си опъваше шатрата в Елисейския дворец (и не само) и се прегръщаха беше невинен. После откриха случайно че е диктатор. И няма ни-ка-ква връзка с газа  Naughty  Ама направо е смешно всичко това! Много ясно че като си надробил някаква каша после трябва да се справяш с последиците. Като алтернативата на диктатора (далеч не от най-кръвожадните, а тях не ги пипат, странно?) са ислямистите, си траеш а не палиш района и после ревеш на умряло!

Между другото и от Западна Европа са работили там, поинтересувай се преди да пишеш наизуст... И тях ли в Германия не са ги пускали? То вЕрно че там е рая, но все пак....
Резюме - снимано е как се преминава нелегално в Турция и след това в България. Какво им струва и хората които се занимават с това. Моят проблем с предаването - лагера в Хармани, обвиненията в расизъм, претенциите и претенциите и пак претенциите на жертвите. Когато си в нужда си багодарен на всяка помощ, когато си с изисквания се спасяваш сам.
така мисля аз, може и повредата да е моят телевизор.
Изобщо не е в твоя ТВ.
Гери, поне според мен нещо трябва да се направи там, в родината им, за да не тръгват насам, да ги спре, да ги стимулира да се развиват в собствената си държава. Не може да идват постоянно, да чакат на Меркел, да са с нагласа, че сме им длъжни, всички ние от ЕС. Унгария е готов с оградата, просто не ми се мисли какво ще стане, като се насочат насам....казах вече, проверките на Калотина са след Сф на по 10 км....за това пък колко фанатизирани идиоти /без извинение/ се промъкват покрай истинските бежанци пък не искам да мисля....
Към подпомагане на икономиката на тези страни трябва да се насочи Меркел, не да опъва плакати и да ги посреща в Мюнхен. Там и преди си имаше достатъчно, не ми се мисли сега какво ще стане.

# 291
Да питам, мислите ли, че ще успеят да спрат тази напаст и ги разкарат от Европа. Просто съм в ужас. Наистина Бг. Има 500г. Опит другите да му мислят

# 292
  • MI
Аз моето предложение го написах по-горе:

Докога? Докато ЕС не се събуди и не разбере че трябва обща политика без клинчене от страна на никого. Както пратиха да спасяват в морето от всякакви националности, да се обединят и в организирането и управлението на центровете за временно пребиваване, в идентифицирането и връщането по места и в приемането на пропорционални квоти от истинаксите бежанци. И като започне да инвестира на тези места, за да може да не бягат толкова хора. НЕ са нужни толкова много пари. Всички го знаят но е по-лесно да си популист.

Вашите какви са, Гери, Ирис? Да потапят корабите? Да подпалим лагерите? Да ги давим с голи ръце? Мислете, че скоро както се очертава и за България ще трябва план.

# 293
Според мен скоро ще има война Европейски граждани срещу бежанци.

# 294

Пак питам - лекарите е черна Африка ходят като доброволци на Лекари без граници например. В либия бяха на добри заплати. Откъде у тези маймуни толкова пари?  newsm78
От петрола, откъде?
Не съм чула Либия да прави БМВ.
А далаверата с петрола беше ясно че свършва още като почнаха в САЩ да копат шисти..
И като няма пари вече в една диктатура и тя пада.
Не е нужен Саркози.

Нужно е демократично общество, а арабите, горките не могат да си направят такова. Като не могат да се модернизират, то диктатори постоянно ще се сменят, редувани с периоди от войни.
Нито Саркози им е нужен да ги рути нито никой. сами са си виновни и винаги са били.

Защо никой не може да иде и да събори Швейцарското правителство например и да вземе парите от банките им?  Питам защо? Страшната швейцарска армия ли ги спира?

# 295
Аз моето предложение го написах по-горе:

Докога? Докато ЕС не се събуди и не разбере че трябва обща политика без клинчене от страна на никого. Както пратиха да спасяват в морето от всякакви националности, да се обединят и в организирането и управлението на центровете за временно пребиваване, в идентифицирането и връщането по места и в приемането на пропорционални квоти от истинаксите бежанци. И като започне да инвестира на тези места, за да може да не бягат толкова хора. НЕ са нужни толкова много пари. Всички го знаят но е по-лесно да си популист.

Вашите какви са, Гери, Ирис? Да потапят корабите? Да подпалим лагерите? Да ги давим с голи ръце? Мислете, че скоро както се очертава и за България ще трябва план.
Можеш да ме сложиш към Гери и Ирис и аз съм за същото. Обичам себе си и децата си повече от някакви нецивилизовани хора. Искам по-добър живот за мен и семейството ми, не по-лош, а второто е неизбежно, ако не се разкарат натрапниците

# 296
Да, мнооого по-добре от сега бяха. Направо в детската градина ги върна войната. И да, Европа и в частност Франция носи голяма част от вината. Трябва да си сляп или гупав за да не го видиш. дори най-крайните защитници на "износа на демокрация" го признаха, вие двете - не. еми, упорствайте си, така е по-лесно. Виждаш света в черно и бяло и ти е спокойно....

Герри, това с петрола е маааалко по-късно. Така че няма как това да е причината. При това там има основно газ. Не петрол. Това е голямата далавера.

Не, защо. Аз съм съгласна, че демокрация не се изнася.  Само че тия тук идват именно при демокрацията, зора е да се доберат до нея, щото тя дава кинти  и възможност да живееш добре.

Фактически вината на  западните държави в тоя конфликт е, че открехна вратата насам, това е.

Либийците не са маймуни. Либийците са хора същичките като нас, даже си приличаме много по доста неща. Разбирам тезата  ти - че са живеели прекрасно под властта на Кадафи и само поради заговора на злия запад този рахат е бил развален. Не е така обаче, и шеше да го знаеш, ако познаваш либийци, а у нас живеят такива от много отдавна, напълно интегрирани и с добри професии и стандарт. Никой няма да съжали и да каже една добра дума за Кадафи и никой няма да не съжалява, че след него там нещата продължават да са в ръцете на други изроди.

# 297
  • Galaxy 13197853088
Вината на западните държави е, че разпалиха конфликтите.

# 298
  • MI
Не казвам че са живели прекрасно, а че алтернативата беше много по-ужасна. Предполагам че и тези живеещите в София ще го потвърдят, ако не са от фанатиците и те. Ами, като не са готови за демокрация ще си седят в кралство/диктатура и ще са много по-добре отколкото ако положението е като днес. Всеки нормален човек ще го види.

Гери, повтарям - там въпросът е за газта. Не за петрола. Така че да не говорим наизуст.

aniram, ето - включвам и теб. Кажи си предложенията, останалите две дами не дадоха нито едно до момента. Надеждата ми е в теб.

# 299
Оставете вината. Кажете ще има ли решение и как го виждате? Вината няма значение в момента.

Общи условия

Активация на акаунт