Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 218
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 555
А на братята българи организирали трафика на онези 70+ човека, които намериха мъртви в камион в Австрия, дожаля ли им? Иначе добър ден, че винаги става въпрос за пари.
Предполагам че тези с камиона не са ги уморили хората нарочно. Просто са забравили да им пуснат въздух и не са внимавали в часовете по химия и биология...
Не ги оправдавам. Но едва ли са имали интерес да си уморят клиентите.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 22:57 от Герри

# 556
Междувременно в Атина цари романтична атмосфера. Подаваме си грозде един на друг. Как виждат нещата в Кувейт предназначено за англоговорящи. Цветя и рози.

http://news.kuwaittimes.net/website/thousands-of-refugees-arrive … s-pressure-on-eu/

# 557
vasilena, да помислим за нашите деца? Хайде ако обичате, поне не говорете в първо лице, множествено число. Аз с Вас общи мисли нямам, нито деца.

# 558
Междувременно в Атина цари романтична атмосфера. Подаваме си грозде един на друг.
Затишие пред буря.
Там със сигурност ще бушува с пълна сила. Много скоро.

# 559
vasilena, да помислим за нашите деца? Хайде ако обичате, поне не говорете в първо лице, множествено число. Аз с Вас общи мисли нямам, нито деца.
кой пък говори на теб . Нещо си се объркала .

# 560
Да бе, страшно става, особено като са седнали на дивана и са се хванали за клавиатурата.

# 561

На кого говориш, на мъжа си ли?

# 562
  • София - Рим и обратно
Е, извинявай, че на някои ни пука за нашите си деца, а не за мигрантските. Прости ни, моля те.

# 563
Да бе, страшно става, особено като са седнали на дивана и са се хванали за клавиатурата.
Не казвам че става, а че ще стане.
Но иначе лошо няма-заравянето на главата в пясъка също не е лоша тактика. Понякога за кратко време работи безотказно... Mr. Green

# 564

На кого говориш, на мъжа си ли?
на койчо от поройчо брат ми стойчо ...разбра ли

# 565
  • София

защо сирийците не бягат в страните от Гълф-а ?

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34132308

But despite the appeals from social media, Gulf states' position seems unlikely to shift in favour of Syrian refugees.
n terms of employment, the trend in most Gulf states, such as Kuwait, Saudi Arabia, Qatar and the UAE is towards relying on migrant workers from South-East Asia and the Indian subcontinent, particularly for unskilled labour.

Ето това е ключът от палатката. На богатите държави в региона не им изнася да приемат и съответно няма да приемат бежанци. Както писах по-назад, те си имат достатъчно филипинци, които да им работят за мизерни пари и които да тероризират, щото нито законите действат, нито смешници като Амнести могат да им направят нещо.

С други думи, на братските богати мюсюлмани, които печелят от петрола, не им трепва окото от снимките на бягащи семейства и на удавени деца. Хем става дума за хора от същата вяра. Но на нас, европейците задължително трябва да ни се вмени задължение и вина, чрез циркулацията на едни и същи потресаващи кадри, как просто трябва да приемем и помогнем на всички. Супер!

# 566
Е, извинявай, че на някои ни пука за нашите си деца, а не за мигрантските. Прости ни, моля те.

Не ми се извинявай, просто не ползвайте единствено число, защото аз и много други нямаме нищо общо с децата ви, нито както казах споделяме идеите и страховете ви.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 23:18 от Анонимен

# 567
  • София - Рим и обратно
Аз, като тъпа, да задам вече зададен въпрос - Чек, кой говори персонално на теб? Иди направи един казан супа, лепни плакат за добре дошли на вратата и се успокой. Пука ми в какъв род и число ще го разкажеш после.

# 568
''правоверните'' смятат ''неверниците'' за презрени и един вид им е задължение да се грижат за ''правоверните'' ....

# 569
  • София - Рим и обратно
''правоверните'' смятат ''неверниците'' за презрени и един вид им е задължение да се грижат за ''правоверните'' ....

Да, ето това е.

Общи условия

Активация на акаунт