Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 980
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Да са ти честити, чудесно ще се интегрираш с тях  Flutter
Около мен има повече такива семейства, отколкото ти ще видиш за десет ваканции напред. А детето ми учи в един клас с децата им, както и с англичани, австралийци, шведи, българи, суданци, сърби и каквито се сетиш. Та какво ми честитиш?

Следващите, които ще дойдат. После следващите. Докато накрая детето ти остане едно между ммм доста на брой приветливи афганистанци, сомалийци и прочие деца.

Контесата писа нещо подобно за Англия, ако не се лъжа, и за решението да се махнат. Наши приятели, пак там, пишат същото. Очевидно само за теб не е проблем  Wink

# 601
  • България
"трогателните снимки на разни разплакани деца"
  Част от пропогандата.
Това е истината:

И защо никъде не прочетох за обезглавения мюсюлманин от Шуменско село в Истанбул?
Обезглавен от "миличките" бежанци.
Горките те.

# 602
 признавам, че не ми дреме за техните трагедии, без значение дали са свързани с жени, деца и мъже.Ама грам не ми пука. Техните безбройни деца са продължение на това зло, което представляват тези мъже.

# 603
признавам, че не ми дреме за техните трагедии, без значение дали са свързани с жени, деца и мъже.Ама грам не ми пука. Техните безбройни деца са продължение на това зло, което представляват тези мъже.

Сега разбра ли, Бу, какво ти казвам? Не едно, а сто и едно удавени деца да покажеш, може само по някоя реплика от типа "Еби ги, много са" да изкараш на показ.

# 604
Очевидно само за теб не е проблем  Wink

Да, да, само за мен не е проблем щом Контеса и приятелите ти така казват. Потърси гаранционната карта на кристалното кълбо.

Знам че не ви пука, но някои хора не са корави като мен, и в следствие на четене на темата, буквално плачат. Казвам само, и то по съвсем реален повод го казвам. После що бягали хората. От вас бягат!

# 605
аха, колко успокояващо . Щели да задържат италианците стотици .Много бре.
Мен ме интересува тия с лодките на Гърция , които са хиляди как може да се спрат .
Не може да се опне тел на брега . Не знам . Там са хи-ля-ди . ЕЖЕДНЕВНО

Този пост ме накара да си припомня за снимките - 3 са с това дете (които доколкото разбирам са от турския бряг) И и онази с бащата, който плаче, прегърнал двете си деца, преплувал с паянтова лодка и стигнал до твърда земя. Мисля, че е правена от българин.

поправка, прочетох скрития текст. Да, разбирам.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 00:58 от Niki1

# 606
"ще ни изколят, ще ни забрадят, махнете ги от живота ни".
Всъщност това е напълно нормална реакция за самосъхранение, предизвикана от страх. И този страх си е напълно основателен, като се има предвид, че западният християнски свят и мюсулманкият близки изток са в неформална война вече години наред. Напрежението никога не е спирало, терористични заплахи и атаки, закани за шариат са ежедневие в медиите. Нормално е в един момент, когато "врагът" започне да настъпва усилено, хората да искат да се защитят. И  въпреки това аз не мисля, че мигрантите реално са подложени на някаква агресия и атаки. Нечовешкото третиране от страна на трафикантите е съвсем друго нещо. Те са си престъпници и не проумявам как така цяла Европа няма воля и ресурс да се справи с тях.

# 607
Снимката я видях по обедните новини. Детето има мъртво братче пет годишно и мъртва майка. Споделих го в темата веднага. Не дадоха снимка, а дадоха как волицай го вдига и го пренася все едно е заспало. Покъртително е. Не напразно казах че от цялата тази идиотия най-пострадали са децата. Моето дете също учи с тъмнокожи деца, китайчета, бразилчета, перуанка,.. но в католическо училище. Нямам нищо против децата, а против родители които смята че всички са им длъжни.

# 608
  • София
ИДИЛ се издържат от предимно от търговия с нефт.  Нефта който добиват се продава и преработва в рафинерии на страни който поне на теория са врагове на ИДИЛ, дори са част от коалицията среще нея. Странно защо никой не пресича трафика.
Иначе имигрантите в Европа от 90 годините  дадоха над 5000 бойци на ИДИЛ , колко ли ще дадат сегашните , след като явно системата с интеграцията не работи.

# 609
  • София
Всеки ден все повече ме обхваща ужас.От това отърваване няма.Ще станем като Афганистан, Иран и други подобни.И вече е късно за каквито и да било реакции и действия.

Скрит текст:

Ако повтарям някой, извинявам се, не съм чела темата.

# 610
  • София
"трогателните снимки на разни разплакани деца"
  Част от пропогандата.
Това е истината:

И защо никъде не прочетох за обезглавения мюсюлманин от Шуменско село в Истанбул?
Обезглавен от "миличките" бежанци.
Горките те.

А, точно същите индивиди са залели въпросните острови, на които изкарахме почти целия август. И ги гледахме, по неволя, колко нахално и некултурно се държат, меко казано. Семействата с деца бяха рядкост. Мъжете са като разпасани, ходят и се блъскат, зъбят се на всеки, който им направи забележка. Ядат и хвърлят всичко по земята, гнус.

Но вие си вярвайте в повтарящите се кадри на сирийски деца, щом така се чувствате по-добре.

Кой е този обезглавен от бежанците българин, нищо не съм чула  Shocked

# 611
Много странно защо Западът не сложи някакво ембарго в онази част на света. Нещо като с Русия. Ох, нека да се сетя сама...

# 612
  • Пазете Гор
Какво значи "ембарго като с Русия" (никакво ембарго към Русия няма, има санкции към няколко, да речем стотина физически лица и компании) - та да блокира сметките на Ал-Багдади ли? И какво ще стане?

Нищо, разбира се.

Не става със ембарго, не става. Трябва воля и готовност за лишения - а асболютно никой няма такава. Никой, колкото и уплашен за децата си да твърди, че е.

# 613
Ако идеята ти е да си изпратим мъжете, бащите и синовете там с оръжия за да им оправят бакиите, ми не, не съм съгласна. Те си имат достатъчно мъже, които могат да го направят. Защо ние трябва да жертваме мъжете си, а тяхните да ги отглеждаме в държавите си?

# 614
  • София
Тоест, ти, Куркума, мъжът ми, и свекър ми трябва да излезете да се биете срещу фанатиците от ИД, при условие, че дори Саудитска, Египет и Турция се включват едва-едва, ако изобщо.

Та само Турция има към половин милионна армия, и ако рече, ще прегази онези смешници за един ден. Ама не ще. Твърде честичко американците, а и не само те, ги обвиняват, че от началото на конфликта са един ненадежден съюзник. Скоро беше, висш американски дипломат заяви, че в борбата с ИД, само кюрдите са истински съюзник. Другите се драпат за топките.

Но ти мислиш, че щом България не е пратила 3 взвода войници там, нямаме право да не искаме да ни залее вълната  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт