Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 698
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 615
  • Пазете Гор
Може да искате, но без усилия ио готовност за действие остава само искане. Та накратко - така смятам, ако изключим импровизациите ти за броя взводове.

Без истински усилия за решаване на проблемите няма решение - и по този случай, а и изобщо в живота.

Дреме  ми какво прави или не прави този или онзи по проблема - аз имам проблем - правя опити да си го реша. Ако не мога - минимизирам последствията. Толкоз. Ако и това не мога - само се оплаквам, но не бива да виня никого..

# 616
  • София
Отговаряш емоционално, но уклончиво, размито. Как си представяш да се намеси България в конфликта с ИД, при условие, че една Турция, която има истински, а не въображаем проблем с над милион сирийски бежанци, не се намесва? Просто ей така, да се изпратят повиквателните и да тръгвате, а. Умно.

# 617
  • София
Интересно, как ли ще се приеме от международната общност, та дори и само от арабския свят, евентуалното решение на Ганю Балкански да тръгне да си решава проблемите с ИДИЛ...

С Таис сме писали едновременно Simple Smile

# 618
Добре че Ганю Балкански няма власт да вземе такова решение, че тогава ни е гарантирано изчезването.

# 619
  • София
Ако в България се случи нещо подобно, къде ще бягате вие скъпи съфорумки? Сигурна съм че, в Босна, Сърбия напр. не реагират като вас, защото имат спомен за война, терор и кланета. Понятие си нямате за каква трагедия става въпрос и си чешете езичетата.

# 620
  • София
Ако в България се случи нещо подобно, къде ще бягате вие скъпи съфорумки? Сигурна съм че, в Босна, Сърбия напр. не реагират като вас, защото имат спомен за война, терор и кланета. Понятие си нямате за каква трагедия става въпрос и си чешете езичетата.
Интересно защо напливът е от хиляди и все млади мъже.Къде са пострадалите семейства?

# 621
Сигурно са в Йордания, Ливан и Турция.

# 622

Ако изобщо решим да бягаме от нещо подобно, не дай Боже да се случва, ще отидем, където ни приемат и то не с 1000 условия и претенции към хората, които ще ни дадат убежище и подслон.

Както и да е, не мисля, че лично аз ще бягам, където и да е  Laughing

# 623
  • София
Тайна, Турция пое много, също Ливан и Йордания. Идват и тук, разбира се, но са по-малко. Повечето са млади мъже, при това далеч не само сирийци. Пълно е с негри, афганистанци и т.н. Възползват се от ситуацията и минават метър.

Факт е, че най-богатите в региона, демек Саудитска, Кувейт и прочие държави, не искат ни иракчани, ни сирийци. Пращат ни ги тук. И не защото нямат средства (хаха) да се погрижат за тях.

Аз пък друго се чудя: как и защо тези млади, здрави мъже са оставили майките си, сестрите си, децата си на произвола на войните, и са тръгнали да се спасяват? Наскоро четох разни интервюта на самотни майки с деца, които са бежанци в Йордания. Направи ми впечатление колко много от тях твърдяха, че мъжете им са ги изоставили и са избягали. Отвратително ми стана  Sick

# 624
Е защо да бягаме?! Слагаме униформите, грабваме оръжието и слагаме ред:
Скрит текст:

# 625
Що се чудиш, Таис? Точно техните мъже са възпитани във върховен егоизъм. Синът/мъжът е всичко, жените са нищо  Sick

Е защо да бягаме?! Слагаме униформите, грабваме оръжието и слагаме ред:
Скрит текст:

Хаха, точно  newsm10

# 626
Аз те питах друго, но ти не ми отговори.

Герри, на линия съм за малко и потърсих какво си ме питала, а не съм ти отговорила и не намерих. Моля те, да пишеш пак. Ако искаш и на ЛС, даже предпочитам  Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 01:52 от Ли Лу

# 627
  • София
Не знам дали някой е пускал тази статия,сигурно е пускана вече, но може да я прочете някой, който още не я е чел.

Скрит текст:

# 628
  • Mediterraneo
Точно техните мъже са възпитани във върховен егоизъм. Синът/мъжът е всичко, жените са нищо  Sick

А пропагандата ни навира в очите точно децата и жените...

# 629
  • София
Точно техните мъже са възпитани във върховен егоизъм. Синът/мъжът е всичко, жените са нищо  Sick

А пропагандата ни навира в очите точно децата и жените...

А ти какво искаш? Пропагандата да ти говори за 16 годишни сирийски момичета, бити от собственото си семейство, защото не искат да си лягат с насила натрапените им, обикновено доста по-възрастни, съпрузи? Че каква пропаганда ще е тогава?

Това, за жалост, не е фантазия. Току-що четох статия за такава девойка, и как било често срещано явление. Ама ние ще ги променим де, с интеграция   Stop

Общи условия

Активация на акаунт