Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 696
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 855
Защо?, А и първо арменските семейства са различни от семействта от беломорска тракия - най-малко ги дели времето по което са емигрирали, а и причините.
Аз ли не се изразих правилно или четеш разсеяно . Shocked newsm78

# 856

Не , най добре с тях да си отидат в домовете на въпросната тълпа.Хич не ги искам в България .

Laughing И те не ни искат, ако това е някакво успокоение.
Аз и в Европа не ги искам, не само в България.
Да си ходят .Тези нямат интегриране .Жените им ще кесят вкъщи , няма да работя и ще раждат на поразия.Да се махат колкото се може по бързо.
Защитничките им да си се сватосват с тях колкото си искат и да заминават с тях .. щом им е толкова благ исляма. Stop

# 857
За да не бъда упрекната, че съм против бежанците само ще кажа, че моят род е бежански. Баба ми и дядо ми са бягали от горящия зад гърба им Кукуш с едната риза на гърба си. Ужасии се ми разправяли за пътя си до София. Започнали са от нулата. И не са получили нищо даром. Заемът за дворното място татко го изплащаше.

# 858
  • София - Рим и обратно
Наистина ли не се сещаш, или се правиш на глупава?!

Защото, пише той: „в Европа на културния релативизъм всички религии са равни. И ние непрекъснато се самонавиваме, че монотеистичните религии по природа са миролюбиви”.

.....демонстрираме разбиране към исляма, но не и към онези негови критици, които твърдят, че това е религия, възникнала около един войнствен пророк. Защото всеки, който прочете внимателно Корана и историите от живота на Мохамед, ще се убеди, че убийците от „Ислямска държава” наистина следват напътствията на Мохамед

http://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82% … %D0%B0/a-17934166

Защото ислямът НЕ Е миролюбива религия. Пусни си ги у вас, щом не вярваш. Аз не бих.

# 859
Семейството ми е приемало на два пъти бежанци - първо семейство арменци и после семейство от беломорска тракия.
Не са ни превзели. Единствения проблем беше, че до 4 годишна възраст говорех 3 езика. Сега не ги помня, за мое огромно съжаление.
Ако размахваха тяхното знаме с призив Allah Akbar (който имат навика да използват при нападения и самоубийствени ритуали), обръщаха се към вас с "неверници", демонстрираха презрение към вашата религия и култура, съм убедена, че друга песен щеше да пееш.

Толкова арогантни са станали, че тези дни се начетох на стотици коментари като този :

"HAAHAA ITS TO LATE NOW ,,, we are evrywere in europa and russia even in the F .S.B secret service ,, we will  eat you from inside as black pestiline death  and big follksmovement of afgaan and suryians is bezy soon in litle decades you will be perisht all power to islam globalisation  HAAHAA CONVERT OR ......PERISH !!!!!!!!!!!!

И после защо европейците не ги приемали с отворени обятия.

# 860
Немога да повярвам , че още нямаме нашествие от тази тълпа в България , а вече има толкова промити мозъци .Направо ще ме разплачите колко сте милостиви и как ги чакате с отворени обятия .Боже опазиме.Женете се за тях и прав ви път , забулвайте се , сменяйте си и религията ако искате .. само не тук . ooooh!

# 861
Ами аз не съм на хапчета, а май вие.
Аз приемам, че има проблем с влизането на хора, които не непременно се нуждаят от убежище. Повечето от вас обаче, отказват правото на такова и на деца. След побликуването на покъртителната за мен снимка на удавеното дете имаше постове, че тези деца не са важни.

Не знам как да го коментирам, защото е извън рамките на съвременната цивлизация и демонстрира точно тази агресивност срещу която уж сте.

# 862
  • София
Семейството ми е приемало на два пъти бежанци - първо семейство арменци и после семейство от беломорска тракия.
Не са ни превзели. Единствения проблем беше, че до 4 годишна възраст говорех 3 езика. Сега не ги помня, за мое огромно съжаление.
Ако размахваха тяхното знаме с призив Allah Akbar (който имат навика да използват при нападения и самоубийствени ритуали), обръщаха се към вас с "неверници", демонстрираха презрение към вашата религия и култура, съм убедена, че друга песен щеше да пееш.

Толкова арогантни са станали, че тези дни се начетох на стотици коментари като този :

"HAAHAA ITS TO LATE NOW ,,, we are evrywere in europa and russia even in the F .S.B secret service ,, we will  eat you from inside as black pestiline death  and big follksmovement of afgaan and suryians is bezy soon in litle decades you will be perisht all power to islam globalisation  HAAHAA CONVERT OR ......PERISH !!!!!!!!!!!!

И после защо европейците не ги приемали с отворени обятия.
А превод?

# 863
Ооофффффф....колкото и да е тъжно,че тези хора бягат от война не ме интересуват!И какво са се затюхкали всички политици на запад,че това е катастрофа?!?!!!!Ми...да вземат пример от България.Минимални суми за социални помощи и никакви екстри като жилища и да видим дали няма сами да се завърнат там откъдето са дошли.Стига с тази толерантност.Това,че бягат от военен конфликт в Сирия,как точно е отговорност на друга държава?И няма такова нещо като морална отговорност.Това е мит,умело използван в момента.Е там по 43евро(на монети) на месец да им дават и да видим дали ще прииждат на пълчища.Да си оправят социалните системи в Европа и проблема ще секне.
И понеже никой не го казва,аз ще го кажа.Ако тези стотици хиляди бяха с християнско вероизповедание нямаше да има такъв страх у хората у нас и в Европа.Защото те щяха да бъдат,като болшинството тук.А тези сега са коренно различни.В голям процент агресивни и нахални.И също толкова религиозни и необразовани.А необразования се контролира най-лесно с религия...и като знаеме агресията,която се поражда у тях заради религиозни диспути.....е а няма нужда да идват и да се "интегрират".
Аз лично не ги искам!!!Млади,здрави,прави да седят и да се бият за отечеството ти!!Млади,здрави,прави да работят в Сирия,така както ИСКАТ да работят в Германия,със същия патос и ще си изградят същата социална система,за да живеят добре...както в Германия,например!

# 864
Одеве гледах новините. Унгареца призова да не създават хаос, а да останат в мюсюлманска държава докато се намери решение и дадоха репортаж как ги сваля от влака на 40 км. от тръгването им в лагер. Рахой е заявил че може да приеме малко под 3 000 човека и ... го оплюха. Като гледах ентусиазма с който испанците откриват бюра, предлагат домовете си, отделят пари от бюджета си, се зачудих да се смея ли да рева ли.
Скрит текст:
Рода на баща ми е от Беломорска Тракия. Съседите ми са арменци. Двете къщи са построени по едно и също време, че и еднакво изглеждат. Винаги сме били приятели дори и сега пръснати по света.не може да се сравняват тези които идват с тези от които произлизам аз и с които съм живяла. Нелепо е.
Удавеното дете е трагедия, но за това са виновни родителите и никой друг, не останали в Турция ( от Кубани са ), а тръгнали към Канада, която им е отказала да ги приеме.

# 865
  • Куциндрел
Арменците и тези от Беломорска Тракия са се вписали в бг-обществото. Не виждам защо се дават за пример.
Виж един етнос, който не е ясно кога е мигрирал при нас, бежанци ли са били или не, още не се е вписал и няма и да се впише.

# 866
https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM
погледнете тях! а сега погледнете себе си! Пак погледнете тях и пак себе си (може и мъжа си). Забелязвате ли, че ви мамят и смята за глупаци?

# 867
  • София - Рим и обратно
След побликуването на покъртителната за мен снимка на удавеното дете имаше постове, че тези деца не са важни.

Какво се очаква от публикуването на такива "покъртителни" снимки? Само ти ли не разбра, че това дете е жертва единствено на малоумните си родители? Трябва ли да гледаме после покъртителни снимки на наши изнасилени деца и обезглавени мъже?

# 868
  • София
Немога да повярвам , че още нямаме нашествие от тази тълпа в България , а вече има толкова промити мозъци .Направо ще ме разплачите колко сте милостиви и как ги чакате с отворени обятия .Боже опазиме.Женете се за тях и прав ви път , забулвайте се , сменяйте си и религията ако искате .. само не тук . ooooh!
Ще дойдат, по-точно ще ни ги натресат. Австрия най-нагло са заплашили, че на държави, които отказват да приемат бежанци, трябва да им се спрат евро фондовете. А това е направо противозаконно, фондовете се отпускат по специални програми и регулации, които нямат нищо общо с бежанците. Само че австрийците искат да извиват ръце. Ето ви ЕС и европейска демокрация, в пълен блясък  Tired

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 16:36 от Tatti

# 869
 Май не само араби, които не са бежанци се възползват да се намъкнат в суматохата...

http://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB … %D1%8F/a-18685325

Вярно, че голяма част от дошлите снощи бежанци са от Сирия, Ирак, Афганистан и Еритрея. Но все пак 40 процента от тях са граждани на балканските страни. Те са смятани за мигранти по бедност и нямат шанс да получат убежище в Германия.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт