Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 719
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 945
Ами навсякъде се коментира как обикновените немци не са хепи с това, което се случва.

Прилики и разлики между България и Германия  Peace
НЕобикновени хора?
Скрит текст:

И в крайна сметка НЕобикновените как са настроени, бягат от тях и не ги искат или ги посрещат с Добре Дошли. Много противоречиви мнения се написаха.
Май съм по склонна да вярвам на живеещите там.

# 946
  • София
Ами навсякъде се коментира как обикновените немци не са хепи с това, което се случва.

Прилики и разлики между България и Германия  Peace
НЕобикновени хора?
Скрит текст:

Ах, да, немците сите вадят кърпички и бършат сълзи в знак на умиление пред новодошлите  Laughing
Прочети постовете на Евана, тя поне е там..за разлика от теб, май  Thinking

василена, по-важната новина е, че Меркел ще започне да ги разпраща из съседните страни. Чудно ми е как ще реагират в Унгария, Чехия и прочие страни. Дания също - те си имат достатъчно, и след скандала със списъка на помощи по държави, който беше разкрит - подробен списък на няколко европейски държави, и коя държава какви парични помощи предлага за бежанците - датчаните хич не се натискат да взимат още бонговци. Пък и ще режат помощите с 45%, поне такъв план имаше.

# 947

П.П. Нямам нищо против мюсюлманите, имала съм съученици турци, колега турчин, имам позната помакиня.
Уф. Заболяла ме е устата да твърдя, че турците , нашите, български турци, както турците от Европейска турция са си чисти българи... hahaha
Чистокръвни.
Аз съм от смесен район и с тях си се разбираме чудесно. Даже по време на великата екскурзия. И ракия пият, и свинско ядат и мартеници носят.

Меркел е толкова лицемерно нагла , че няма накъде повече.
Следиш ли какви глупости говори тая ..с .. .Всеки ден различно .Като си ги харесва тия толкова много , да си ги прибере у тях .А обикновените немци се чудя как търпят ?
Меркел си е изпяла песента. Според мен ще я сменят. Обикновените немци приемат нещата спокойно, но почват леко да се изнервят. Предполагам че това беше и целта-една изнервена Германия, която да почне да раздава шамари без време и изведнъж пак да стане лошата, а останалите да бъдат добри и морални.

Но няма да се случи това, което очакват всички. Моята прогноза е , че убеждението във вид на потоп от млади здрави и прави арабски момчета ще продължи да идва , докато всеки един европеец не се убеди лично, че не може да продължаваме така. Когато се убеди , тогава вече ще се вземат нужните мерки.

# 948

Ако говориш за българите там, нали разбираш, че те са огледален образ на тези в България? Т.е. има и от двата вида.

# 949

василена, по-важната новина е, че Меркел ще започне да ги разпраща из съседните страни.
Не из съседните, а от където влязоха. Ще ги върне в Гърция.  Така прогнозирах отначало. Гърците бяха тези, които отвориха широко шлюза...
Там ще стане меле.
Дано не съм права-но някой ще опере пешкира, за да се научи как се пази граница.

# 950

Ако говориш за българите там, нали разбираш, че те са огледален образ на тези в България? Т.е. има и от двата вида.
или очевидци

# 951

Добре де, тогава не разбирам какъв е проблема. Всъщност разбирам... Толерантни сме, докато не ни се наложи да бъдем наистина такива.

Доколкото мога да схвана на теб още не ти се е наложило, освен на приказки разбира се. А на приказки всички сме много силни.

# 952
Разбрах го , че ще искат да ги преразпределят по другите държави  Peace
Обаче като видях по новините как един хвърли жена си и детето си на линията ,
за да отишли непременно в Германия и никъде другаде не искали -
не знам как ще ги разпределят . Да му мисли Меркел дето им обеща на всички подслон.

# 953
  • София
Разбрах го , че ще искат да ги преразпределят по другите държави  Peace
не знам как ще ги разпределят . Да му мисли Меркел дето им обеща на всички подслон.

Ще поотберат тези със семействата, които имат жени и деца за хвърляне по релсите, а другите ще ги разкарат по съседните държави. С други думи, онези от видеото, които крещяха Аллах Акбар, ще се озоват обратно в Гърция, Италия, и кой знае още коя нещастна европейска държавица.

Дори Путин не ми е толкова противен, колкото Меркел с фалшивото й милосърдие  Sick

# 954

Знаят те къде е най-хубаво.
Най-хубаво винаги е при най-лошите.
 Joy Joy Joy Joy

# 955
Ами насила, както и трябва да бъде. Този и аз го видях. Ама видях че и никой не се постара да го моли и кандърдисва, а го вдигнаха от релсите.
Ето точно това е истинският проблем, който явно защитниците им или не виждат или удобно подминават - АЗ ИСКА/НЕ ИСКАМ. А при това положение нямаш право да искаш или не искаш. Правиш каквото ти кажат и се стремиш да се впишеш иначе вън от чадъра.

# 956
На баба ви Меркел сигурно мозъкът и е излетял през ушите, че да ги приема така радушно всички/досега Wink, а сега ще ни разпредели по квоти  Twisted Evil/. Няма ли останали крайно десни в Германия? Чудя как немците търпят такова нещо newsm78 Stop

И, не, не ми е жал за децата им, защото на тях самите не им е жал за собствените им деца, откъде накъде на мен трябва да ми е?

Ли Лу, представи си, и в Холандия плащаме данъци Laughing. ама , честно казано, като знам, че голяма част заминават да хрантутим мързеливите гърци  и прииждащите мюсюлмани, ако можех, щях да скатая всеки цент Wink

Страшна глупост е да се сравняват бежанци от Беломорска Тракия и тълпите готови да изхвърлят бебето си фанатизирани  арабески Stop
Комуто много му се иска- да си прибере по няколко бежански семейства у дома си и да им бере гайлето и плаща разходите.

# 957
Е, да, и аз искам в Бъкингамския дворец. Бежанците с предпочитания. Стига вече с тези манипулации.

Да ги пращат пращаме по традиционно емигрантските държави и да приключваме кризата, а?!

САЩ, Канада, Австралия...

# 958
Разбрах го , че ще искат да ги преразпределят по другите държави  Peace

Ще поотберат тези със семействата, които имат жени и деца за хвърляне по релсите, а другите ще ги разкарат по съседните държави. С други думи, онези от видеото, които крещяха Аллах Акбар, ще се озоват обратно в Гърция, Италия, и кой знае още коя нещастна европейска държавица.

Дори Путин не ми е толкова противен, колкото Меркел с фалшивото й милосърдие  Sick
Недей да бързаш със заключенията. Нали трябваше да сме толерантни, добри, милостиви-бла, бла, бла. Нали Бумър и разни други тука ни размахват пръст и снимки на деца, удавени в Турция, все  едно ние сме ходили лично там да ги давим... ooooh! и сме виновни за всички злини на този свят...

Ама като ти дойде крайната толерантност до главата .....и се хващаш за главата.

Тези тълпи са мотивационни, Таис-пак ще го кажа. Германия, Франция и която и да е друга европейска страна НЕ могат да приемат крути мерки преди всички нейни граждани да ги поискат.
И все още гражданите са над 80% коренно население. Ако всички европейци са единодушни в решението наистина да се пазят граници, а не просто да бъдем портиери и камериерки в луксозния хотел Европа-то ще почнат да се пазят граници.
Но преди това трябва да се пречупи нечий инат.

Не виждам Германия каква изгода има да хвърли Гърция и Италия в хаос. Но за да се вземат мерки всички трябва да са убедени, че тези мерки са наложителни.

# 959

САЩ, Канада, Австралия...
Лично при Даун-да покаже на всички колко е толерантна...

Общи условия

Активация на акаунт