Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 621
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 960

САЩ, Канада, Австралия...
Лично при Даун-да покаже на всички колко е толерантна...
Да, ама да си ги вземе на лично отглеждане, а не държавата да ги храни Wink

# 961
Докато и чистят басейна Laughing

# 962

пътят на мигрантите , голямо бягане , голямо чудо .... :

# 963
  • София
На баба ви Меркел сигурно мозъкът и е излетял през ушите, че да ги приема така радушно всички/досега Wink, а сега ще ни разпредели по квоти  Twisted Evil/. Няма ли останали крайно десни в Германия? Чудя как немците търпят такова нещо newsm78 Stop

И, не, не ми е жал за децата им, защото на тях самите не им е жал за собствените им деца, откъде накъде на мен трябва да ми е?

Ли Лу, представи си, и в Холандия плащаме данъци Laughing. ама , честно казано, като знам, че голяма част заминават да хрантутим мързеливите гърци  и прииждащите мюсюлмани, ако можех, щях да скатая всеки цент Wink

Страшна глупост е да се сравняват бежанци от Беломорска Тракия и тълпите готови да изхвърлят бебето си фанатизирани  арабески Stop
Комуто много му се иска- да си прибере по няколко бежански семейства у дома си и да им бере гайлето и плаща разходите.

Крайно десните според мен, точно заради тази меркеловска безобразна глупост, ще стават все по-силни. И тогава не ми се мисли.

Герри, кога според теб ще се сложи край и ще се тегли чертата? Ето, тази година само в Германия са 800 000 бежанци, сещай се колко от тях - мюсюлмани. Догодина ще се още толкова, по-догодина..и това само в Германия, ми другите. Това са огромен брой хора, идващи от тотално различни култури, с едно-единствено искане: Дай, дай, дай.

# 964
  • София
И аз съм много разбираща и съчувстваща.... и ми е много мъчно за всички бежанци. Ако аз бях на Венера, а те бягаха от северен Марс в южен Марс даже още повече щях да им съчувствам Confused
Изобщо това проливане на сълзи за мигрантите от безопасно разстояние е много готино.... също като оная "лудата", която храни бездомните котки пред входа на моята кооперация и брани с нокти и зъби тяхното право да дрискат пред вратата ми, а след това изминава 300-те метра, завива зад ъгъла, където е нейния дом и където не се налага да гледаш с 6 очи дали детето ти няма да гушне някое котешко лайно и като си отвориш прозореца не те облъхва смрад.
Знам, знам, как мога да сравнявам човешки същества с котки.... Сравнявам отношението  Peace

# 965

Герри, кога според теб ще се сложи край и ще се тегли чертата? Ето, тази година само в Германия са 800 000 бежанци, сещай се колко от тях - мюсюлмани. Догодина ще се още толкова, по-догодина..и това само в Германия, ми другите. Това са огромен брой хора, идващи от тотално различни култури, с едно-единствено искане: Дай, дай, дай.
Не знам кога. Когато всеки един се почуства лично заплашен и всички европейци кажат заедно Баста.
Но преди това трябва да забравят дрязгите помежду си и наистина да се обединят.
И първо да се затвори устата на лицемерните псевдо-толерантни врескала, които имат лична изгода от тези мигранти (нарочно не ги наричам бежанци, защото те не са)...парична и всякаква друга изгода. Не ми се изброява само колко са на клона и какви хубави пари получава по разни фондацийки, организацийки, адвокатски канторки и прочее  и прочее....
 Затова са толкова мотивирани във фалшивата си толерантност. Готови са да съборят цяла една цивилизация за 30 сребърника и временно лично добруване...

# 966
Германия поне малко трябва да се отърве от чувството си за вина
германците наистина го отнасят най-много , за щастие нас ни няма никъде :
Мигрантската криза в графики  ,

# 967
Горната снимка е доста манипулативна и създава грешно впечатление, но видео показва кой бута женицата. Айде стига вече, а!?

видеото премахнато.

Сега ще почнат да я циркулират из медиите.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 20:09 от Цонна

# 968
  • София
А ей това, което прочетох току-що, тотално ме вбеси: значи бащата на удавеното дете, чиято снимка и тук циркулираше, е кюрд и досега три години е живял в Турция с другото си дете и жена си. Има сестра в Канада, подава документи за страната, които биват отхвърлени - но вместо да си седи с двете малки деца и жена си на сигурно в Турция, той с целия си ''акъл'' решава да ги натовари на една лодка и да поеме към неизвестността, при това към държава, която официално и съвсем законно го е отхвърлила като кандидат бежанец. По време на пътуването загиват и двете му деца, и жена му.

Извинете ме, но не ми е жал. Не ми е. Това е някаква дива лудост, която надхвърля човешкия разум.
 Stop

# 969
мъжът й я бута , за мен е ясно и преди да видя видеото ....

# 970
Ама от снимката не се вижда точно какво се случва...

# 971
Това го казаха по нашите новини, и видеото също. Мъжът от снимката беснее опитвайки се да стане на неговата, ама унгарците пипат с желязна ръка, както и трябва да бъде. Свалили са ги на 40 км. от гарата в някакъв лагер. Това е причината да хвърли жена си и детето си на релсите.

# 972
Май не само араби, които не са бежанци се възползват да се намъкнат в суматохата...

http://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB … %D1%8F/a-18685325

Вярно, че голяма част от дошлите снощи бежанци са от Сирия, Ирак, Афганистан и Еритрея. Но все пак 40 процента от тях са граждани на балканските страни. Те са смятани за мигранти по бедност и нямат шанс да получат убежище в Германия.  Grinning

Милите балканци, и те дерзаят  Laughing Поне не крещят Аллах е велик, ако не друго. И не мечтаят за Халифат.

Кой ми твърдеше, че видите ли, Германия действала разумно и щяла да върне обратно всички, които са се промъкнали нелегално от Афганистан, Бангладеш, Судан и прочие страни, покрай истинските бежанци? Ето, доста е стряскащо:

В момента Германия е поела един особен път в миграционната политика и приема почти всеки, който пристигне на територията й. Политиците в страната се надпреварват с предложенията си за даване на гражданство и интеграция, без дори да се запитат дали някой изобщо има право да претендира за убежище. Това го няма никъде другаде по света.

http://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B … %D0%B0/a-18680729

Немците са полудели, лично за мен.

Мисля, че немците скоро ще имат втори Хитлер, иначе няма оправия.

# 973
Това го казаха по нашите новини, и видеото също. Мъжът от снимката беснее опитвайки се да стане на неговата, ама унгарците пипат с желязна ръка, както и трябва да бъде. Свалили са ги на 40 км. от гарата в някакъв лагер. Това е причината да хвърли жена си и детето си на релсите.

И защо на мен трябва да ми е жал за такива , се чудя newsm78

Че те не ценят живота на собствената си жена и дете Stop.  

За ултра десняците съм с две ръце в този случай Wink

# 974
внимавайте какво пишете , че става прекалено
това във връзка за крайно десните

Общи условия

Активация на акаунт