Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 712
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 290
Предлагам да пускат само християни. Не телена ограда, а няколко свещеника на границата. Който иска да мине- кръщава се и минава. Може примерно избор- католик или православен.

Като Боко Харам, те така правят - спират автобус например и карат пътниците да цитират сури от Корана. Ако не успеят ги избиват. Похвално, похвално, Сирен. Надмина и Герри, и всички останали, а не беше лесно  Laughing

I.Hr, ами той Папата ги призова за това. Ако познаваше християнската религия всъщност нямаше да си учудена....

Е казах ли да ги избиват? Просто няма да ги пускат.

# 1 291
Да де, спец си щото като дете си поживяла там, познаваш десетки араби и си виждала бежанци на остров Кос.
Check please,заяждаш се!
Ако тя не е спец според теб аз дали съм: живяла в арабския свят работила,мъжа ми е арабин,мюсулманин,сина ми също е арабин.Семейството ми от тяхна страна са араби мюсулмани,и съм там по 2-3пъти в годината???Как мислиш??
Защотот много искам да ти отговоря,но само ако отговарям на твоите критерии за спец!?!?!
О да...20годишен ми е опита....да се знае все пак!!

Затова ли написа онзи пост, който изтриха? Съчуствам ти за семейните проблеми.
Кой??Този за който писа на модератора ли??Може ли да ме цитираш?
Аз семейни проблеми нямам!Просто с мъжа ми сме на едно мнение за всичко...и семейни проблеми нямам.
Обаче наистина трябва да излизам и не мога повече да дискутирам...за сега!
Дано не затворят темата докато се прибера .

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 19:00 от santini999

# 1 292
  • MI

I.Hr, ами той Папата ги призова за това. Ако познаваше християнската религия всъщност нямаше да си учудена....
Моля не определяй какво познавам и какво не. Благодаря. Изказване на Папата не съм чула до момента, официално. Ако имаше такова щеше да се върти по телевизиите.

По коя, по българската?  hahaha Разсмя ме, честно. Тук точно по ТВ го чух впрочем. НЕ да идат в Унгария, споко, да вземат в парокиите бежанци. За кардиналът в Милано също ти гарантирам че имаше подобно изявление. Какво толкова те учудва?! Нали знаеш защо се кръсти Франческо? Ако знаеш това  знаеш и отговорите   Wink

# 1 293
  • MI
Скрит текст:
Предлагам да пускат само християни. Не телена ограда, а няколко свещеника на границата. Който иска да мине- кръщава се и минава. Може примерно избор- католик или православен.

Като Боко Харам, те така правят - спират автобус например и карат пътниците да цитират сури от Корана. Ако не успеят ги избиват. Похвално, похвално, Сирен. Надмина и Герри, и всички останали, а не беше лесно  Laughing

Е казах ли да ги избиват? Просто няма да ги пускат.

И как ще установяват принадлежност към християнството? Защото ако е с цитиране на Библията в България 9/10 оттекоха.... Ще гледат ЕС през крив макарон  newsm78  А тези с лодките как да ги препитваме? Докато потъва кораба да ги караме да рецитират някой псалм? Би било подходящо  Flutter

# 1 294
да го напиша ли как ще установяват принадлежността на мъжете към християнство или мюсюлманство  или ще се сетите сама.
Че ако го напиша ще получа БАНан

# 1 295
За кюрда от Сирия ми е мъчно, много. Имам приятели, които са били в лагер в Турция. Мразят я от дъното на душите си.Били са бежанци там преди 20 години.От Иран, шиити и перси.Мога да си представя какъв ужас е сега.
За Европа хич не ми е жал.За Италия хептен! Хак й е цялата тази карма , която натрупва. Ей на ,10 цента пак продължава да дава акъл да се бомбардира Асад.Същите акъли ги даваше и   за Кадафи. И останалите боркини за ценности евроатлантически. Халал да са ви! И на австралийките и американките, дето отдалеко акъл раздават.
На европейките много бавно им светва в главите.На бг-мамите- още по-бавно.Ама  дето има време все пред тях е.

# 1 296
  • MI
Дa си чувaлa, че и по медицински причини се прaви? И че и евреите и половин сaщ го прaвят? Не е нaдежден критерий. A жените и ввсе още необрязaните децa? Остaвaт химните Grinning

# 1 297
Дa си чувaлa, че и по медицински причини се прaви? И че и евреите и половин сaщ го прaвят? Не е нaдежден критерий. A жените и ввсе още необрязaните децa? Остaвaт химните Grinning
Медицинските случаи са ограничен брой. А израелския народ не бяга - те воюват за родината си.

# 1 298
Хипер, мега, гига ми е жал за всички хора, които търсят начин за спасение или малко по-добър живот.

# 1 299
Neroli, хайде успокой топката малко. За теб тук може всички да са анонимни, но има достатъчно хора от форума, които са доказали умни ли са тъпи ли са и реално. Обмисли малко квалификациите си, ако обичаш или поне се опитай да сложиш тапа, че напъне ли го човек и не успее ли да се стиска...  Wink

Иначе и ние си мислим разни работи за други хора, просто не ги пишем, бъди сигурен.

# 1 300
Ако се случи нещо в Европа, и ние тръгнем на орди към тях, с колко големи обятия биха ни приели??? И аз съм на мнение, че не трябва да ги пускаме. Не е необходимо да ги избиваме, сами ще го направят, като няма на къде.

# 1 301
I.hr.,Папа Франческо апелира към милосърдие още преди/май/вече 3 години, когато няколкостотин трупа доплуваха до Лампедуза. Тогава шашна и шокира Италия със своето "Срамота!" Да, тогава това беше срамно и страшно.Сега вече  не учудва никого, защото е почти ежедневие.Не знам дали италианците ще се почувстват виновни за това, което направиха в Либия.
Българите, както виждам, хич не се чувстват,че помагат/държавата им!/на касапницата в Сирия.А могат и за в Иран да помогнат, колко му е.И там ще разгорим пожар,и ще се греем на пламъците му. #2gunfire

О, тя Нели е писала преди мен.И да, аз смятам, че това е най-хуманният Папа досега.Католицизмът и католиците трябва ръце да му целуват и постоянно да се молят да е жив и здрав още дълго време.

Лили Лу, за ум и тъпост нищо не казвам-само малко сте.... как да кажа, малко доста доверчиви и малко не толкова пораснали... Ама, пак казвам що е време-пред вас е. Особено, когато сте далече. Ей на, на мен ми е широко около врата, огромна страна, малко ще се решат да доплуват,други чакат с години.Мога спокойно да седя ,да давам акъл и да порицавам също. Признавам си, че понякога се ядосвам на видимата слепота на европейските ръководители, но нищо не може да се направи-вие си ги избирате-вие им се радвате.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 19:48 от Neroli

# 1 302
Скрит текст:
Ооофффффф....колкото и да е тъжно,че тези хора бягат от война не ме интересуват!И какво са се затюхкали всички политици на запад,че това е катастрофа?!?!!!!Ми...да вземат пример от България.Минимални суми за социални помощи и никакви екстри като жилища и да видим дали няма сами да се завърнат там откъдето са дошли.Стига с тази толерантност.Това,че бягат от военен конфликт в Сирия,как точно е отговорност на друга държава?И няма такова нещо като морална отговорност.Това е мит,умело използван в момента.Е там по 43евро(на монети) на месец да им дават и да видим дали ще прииждат на пълчища.Да си оправят социалните системи в Европа и проблема ще секне.
И понеже никой не го казва,аз ще го кажа.Ако тези стотици хиляди бяха с християнско вероизповедание нямаше да има такъв страх у хората у нас и в Европа.Защото те щяха да бъдат,като болшинството тук.А тези сега са коренно различни.В голям процент агресивни и нахални.И също толкова религиозни и необразовани.А необразования се контролира най-лесно с религия...и като знаеме агресията,която се поражда у тях заради религиозни диспути.....е а няма нужда да идват и да се "интегрират".
Аз лично не ги искам!!!Млади,здрави,прави да седят и да се бият за отечеството ти!!Млади,здрави,прави да работят в Сирия
,така както ИСКАТ да работят в Германия,със същия патос и ще си изградят същата социална система,за да живеят добре...както в Германия,например!

Мммдаа...аз ако бях на тяхно място и аз бих тръгнала към Европа.Но аз!Аз съм европейка.На мен ми харесва как живеят хората в Европа.Как си възпитават децата,как празнуват и се веселят,какви научни и технологични напредъци постигат.На мен ми харесва,че англичанките са разкрепостени.Харесват ми и германците,които обожават свинското и бирата!!!
Но на мен ми харесва и затова бих избрала Европа.
А на тях всичко това дали им харесва??Не мисля...харесва им идеята как работят социалните системи.

И всичко това написано от женена с мюсюлманин и дете със същата вяра?

# 1 303
Имам приятели, които са били в лагер в Турция. Мразят я от дъното на душите си.Били са бежанци там преди 20 години.От Иран, шиити и перси.Мога да си представя какъв ужас е сега.

Защо? Какво се случва в лагерите в Турция, та никой не иска да остане там, а бягат в България или в други християнски страни?
Сигурно са ти разказвали много, сподели, моля те.

И всичко това написано от женена с мюсюлманин и дете със същата вяра?

А защо не? Умението да откъснеш поглед от дървото, за да видиш цялата гора не е чак толкова сложно и много хора го владеят.
Или ние, като сме българи, нямаме право да критикуваме разни престъпления и неуредици в обществото ни, само защото са извършени от други българи? А ако вкараме расов признак, мале мила, що е бял човек, все е ангел небесен и сакън прах да не падне върху него?
Смешно е.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 20:10 от Как` Сийка

# 1 304
Съвсем нормално да е написано от жена на мюсулманин – няма как в един момент да не започне да вижда нещата такива, каквита са в тяхната същност. (santini999 – адмирации за обективността)
А ти  Niki 1 във всеки свой пост не спря да обиждащ пишещите в темата. И понеже държиш явно да демонстрираш толерантност, ще ти кажа, че първото нещо за целта е да проумееш, че някои хора може и да имат различно мнение от твоето, което не прави ги автоматично скотове, нали? различни съдби = различни мирогледи

Общи условия

Активация на акаунт