Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 774
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 305
Признавам си, че понякога се ядосвам на видимата слепота на европейските ръководители, но нищо не може да се направи-вие си ги избирате-вие им се радвате.

Ок, кажи ти какво предлагаш? Те вече са тук.
Кое е решението?

# 1 306
Не демострирам. Толерантна съм. Живея си спокойно. Пише се мюсюлманин. Не се засягай.

Как'Сийке, кое е смешно? Че тя е европейка, която има право да отиде в Европа, но те не, защото са мюсюлмани? Обаче е женена за такъв и детето й със същата вяра. Верно.

# 1 307
Neroli, стана ми любопитно ти от коя точка на света се включваш и там, където си, как успявате да си избирате читави лидери. Аз някак си не мога да поема персонално вината за ситуацията, само защото съм гласувала. В Англия управляват консерваторите, но не виждам това да се отразява особено на емиграционната им политика. Трябва да започнем да гласуваме за крайно радикални партии като Атака ли?

# 1 308

Как'Сийке, кое е смешно? Че тя е европейка, която има право да отиде в Европа, но те не, защото са мюсюлмани? Обаче е женена за такъв и детето й със същата вяра. Верно.

Смешно е, защото се поставят всички мюсюлмани под един знаменател. А те са толкова различни, че... Между другото, точно затова се водят и войните, от които някои от тях бягат.
Не знам защо изобщо трябва да се припомнят такива азбучни истини.

# 1 309
  • България
 Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?:
http://bgnes.com/sviat/evropa/4367498/

# 1 310
Чудя се защо пък да е забранено да се изказваш срещу даден етнос или религия? Това е просто изказване, споделяш вкуса си. Не е акт. Расизмът не е ли ако делиш хората на практика за граждански права?

Защо да не може човек да каже "Ми не, не ме кефят тия."? Защо?

Впрочем ако човек няма право да сподели това, значи тая тема много скоро ще бъде затворена. Просто си е благодатна почва за разпри.

Лили, какво означава "те вече са тук"? Както са тук, така и да си поемат пътя обратно. Историята познава и по-големи, и по-дълги митарства на цели групи етноси, националности, раси.

Едно знам за себе си - ислямът ми идва твърде агресивна религия на мен според това, което най-често се вижда у изповядащите я. Всяко правило разбира се има изключения.
Скрит текст:
bgmammа-та обича да словоблудства с изключенията.

# 1 311
Ма Какче, нали това и аз обяснявам? Виж кой ги е сложил под един знаменател пак. Цялата тема прелива от мисли, че са тръгнали да разбиват Европа. Въпреки, че се пуснаха няколко линка с информация, че помощите не стават за живеене ей така. И друга азбучна истина. Всеки си милее за земята и съм сигурна, че голяма част ще се върне ако след изравняването се установи мир. Остави религията настрана.

# 1 312
  • София
Следя темата с интерес. Съчувствам на бежанците, но не мога да си представя как Европа ще даде подслон и храна на всички желаещи, да не говорим за интегриране. Не по принцип, а на практика как ще стане това! Не чух и не прочетох нито едно конструктивно решение на нито един европейски политик и точно това ме безпокои най-много. Щатите са измислили "зелената" карта, други държави поставят определени изисквания пред кандидатите, тук - нищо! Не вярвам в теории на конспирацията, но започнах да си мисля, че всичко се прави, за да се настройват хората един срещу друг независимо от раса и религия.

# 1 313
Цитат от горната статия. Явно не само параноични и безсърдечни ССФ смятат, че проблемът е повече от сериозен.

„Ако не защитим нашите граници десетки милиони имигранти ще продължат да идват към Европа“, каза в изявление десният премиер на страната Виктор Орбан. „Ако пуснем всички, това ще е краят на Европа. Може някоя сутрин да се събудим и да осъзнаем, че семе малцинство на нашия собствен континент“, каза още министър-председателят.

# 1 314
  • София
Отдавна трябваше европейските политици да са се събрали, взели някакво решение, направили някакво изявление, защото всички знаем, че Орбан е прав, но какво от това...

# 1 315

I.Hr, ами той Папата ги призова за това. Ако познаваше християнската религия всъщност нямаше да си учудена....
Моля не определяй какво познавам и какво не. Благодаря. Изказване на Папата не съм чула до момента, официално. Ако имаше такова щеше да се върти по телевизиите.

По коя, по българската?  hahaha Разсмя ме, честно.
Българска телевизия не гледам. Нямам, но ми е интересно как се представят нещата.
Папата бил призовал за милосърдие .... преди 3 години. Тогава положението не беше толкова стресиращо. Мисля. А как да разбирам този призив за милосърдие, защото едва ли ще допусне да му скандират техните си под прозорците. Милосърдие.... без уточнение в какво точно се изразява.

# 1 316
Явно не може Защо ме търсиш да си кажеш свободно мнението ,
ако то не е във възхвала на мюсюлманите .

Всички имаме познати от тази вяра , които са хубави хора ,
но това не са всички пристигащи .
Не ми се пише вече тук . Не ми се четат глупости като
Какво , че досега някои са се били за ИД а, сега може да се разхохдат по Виена .

# 1 317
  • Galaxy 13197853088
Чудя се защо пък да е забранено да се изказваш срещу даден етнос или религия? Това е просто изказване, споделяш вкуса си. Не е акт. Расизмът не е ли ако делиш хората на практика за граждански права?

Защо да не може човек да каже "Ми не, не ме кефят тия."? Защо?
Защото не се вписва в евроатлантическите ценности да имаш
претенции към населението около теб. Нито на комшийски, а
още по малко на териториален принцип.Длъжен си да бъдеш
толераст и да блееш колко е супер да живееш в мулти културно
и мулти религиозно общество. И да, нямаш право да изискваш
пришълците да споделят твоето виждане за ред и морал. Има
си закон и той определя. Той е Бог.

# 1 318
Следя темата с интерес. Съчувствам на бежанците, но не мога да си представя как Европа ще даде подслон и храна на всички желаещи, да не говорим за интегриране. Не по принцип, а на практика как ще стане това! Не чух и не прочетох нито едно конструктивно решение на нито един европейски политик и точно това ме безпокои най-много. Щатите са измислили "зелената" карта, други държави поставят определени изисквания пред кандидатите, тук - нищо! Не вярвам в теории на конспирацията, но започнах да си мисля, че всичко се прави, за да се настройват хората един срещу друг независимо от раса и религия.
Много добър и разумен пост. Peace Мисля, че политиците ще решават на парче всеки от многобройните проблеми, които ще възникват. Европа ще преживее тежки дни.  Това мисля, че ще последва(като отговор на въпроса на авторката на темата).

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 21:30 от Ън

# 1 319
  • България
Явно не може Защо ме търсиш да си кажеш свободно мнението ,
ако то не е във възхвала на мюсюлманите .

Всички имаме познати от тази вяра , които са хубави хора ,
но това не са всички пристигащи .
Не ми се пише вече тук . Не ми се четат глупости като
Какво , че досега някои са се били за ИД а, сега може да се разхохдат по Виена .

Така излиза, трият се постове.
За това поглеждам тук, пусна някой линк, но си коментирам свободно във ФС  Peace

Общи условия

Активация на акаунт