Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 951
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 380
Може ли някой от свидетелите набързо да обясни как точно се ислямизира Европа, че аз този факт съм пропуснала да го забележа.

Ами казали го били по новините!

Истерията с бежанците ми прилича на онази с еболата. Щяхме да мрем всички наред.
Е, онзи ден гледах по новиние "изписването" на последния оздравял и затварянето на болницата в Сиера Леоне.
Не умряхме. И този път. И сега пак ще е тъй.

Ебола значи. Превенцията включва избягване на директен контакт със заразени и необходимост здравните работници да спазват обеззаразителните процедури.

Та как предлагате да действаме сега?

По същия начин. Като толкова не ти понася, не общуваш с мюсюлмани. Нали никой не ти е влязъл в къщата?

# 1 381
трябва ни ограда , докато все още ни заобикаля този поток ,
ако тази година в Европа влязат 800 хиляди , колко ще са догодина ,
защото войните и мизерията там няма да свършат никога  ?
докато цял Афганистан и половин Пакистан се пресели в Европа ?

# 1 382
Нищо не предлагат.
Те клатят въздуха с празни думи.

А ти какво предлагаш?  Thinking
Предлагам да се търси решение, а не да ставаме портиери в луксозния хотел Европа, който в един момент просто ще изгори.
Когато решение се търси, то се намира. И после като се спазва, нещата се променят.

А от промяна ИМА нужда.
Очевидно, че ако се продължава така ние ще се затрием.

И решението е ОГРАДА, ОХРАНА и ДЕПОРТАЦИИ.

# 1 383
Каквото и да се предлага си остават приказки на вятъра. Нито защитничките им ще ги приберат в домовете си, нито противниците им ще застанат на границата да я бранят. Нищо не зависи от нас. Спускат ни се решения и ние сме длъжни да ги изпълняваме. В момента ни задължават да ги приемем и харесва ни не харесва ни трябва да го направим. Това е. Или ние ще напуснем домовете си един ден бягайки от тях или тия дето ни управляват ще започнат да прочистват несъобразяващите се с реда в Европа. Не смея да правя прогнози. Скептик съм.

# 1 384

По същия начин. Като толкова не ти понася, не общуваш с мюсюлмани. Нали никой не ти е влязъл в къщата?
И половин Европа НЕ си общува с другата половина? Ти това ли предлагаш.
А не мислиш ли че войната в Сирия и навсякъде по света започва винаги защото хората спират да си общуват? А спират да си общуват, защото имат коренно различен начин на живот и противоположни интереси?
Това ли искате да се случи в Европа? Не бих се учудила всъщност...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 01:03 от Герри

# 1 385
нито противниците им ще застанат на границата да я бранят.
Когато ножа опре до кокала ще застанат. Като дойдат 300 милиона , то европейците ще застанат да бранят кварталите си, улиците си, къщите си, дъщерите си...няма да имат избор просто.
Но ние все пак не искаме да се стига до там нали?

# 1 386
Ние у форума може да си предлагаме колкото си сакаме, ама Меркел нас не ни пита, та затова и съм толкоз учудена, че се карате по между кой с какво бил помогнал.
Ми аз с нищо не съм помогнала, вероятно няма и да го направя или бих, но ако се сблъскам на улицата с майка с дете, ама не ги виждам на живо тези хора, само по новините слушам за тях.
И да помогна ще е еднократно - усмивка, прегръдка, ще им дам малко пари и толкоз.
Ама така няма да се реши проблемът. Тези дето управляват Света нямат още решение, аз ли да им го дам?

# 1 387
Аз не искам Jihadi John да ми става съсед!
Нито него го искам в Европа, нито феновете и фенките му!
И не мисля, че трябва да чакам да ми влезнат в къщата, че да се събудя и стресна  Crossing Arms

# 1 388
Ние у форума може да си предлагаме колкото си сакаме, ама Меркел нас не ни пита
Меркел нали е гузна, защото дядо и е бил нацист.
Не чакайте от нея решение.

# 1 389
Отдавна забелязвам много агресия у нашенките живеещи отвъд океана.Все ни упрекват в нетолерантност и какви ли не злини,но когато стане време децата им да тръгнат на училище търсят ''добри'' у-ща далеч от цветните,мултикултурни и пр.ценности. Mr. GreenМисля си,че често ни критикувате само,защото вие сте емигранти и не вие е лесно да се съобразявате с много различни ''култури''.Затова си го изкарвате на още незасегнатата ви родина и спокойно изказващите се българи.Знаем в чужбина това е недопустимо.Харесваш,не харесваш-мълчиш!Наша сънародничка от щатите се оплакваше тук от индийците,за нея си били цигани.Ника и ще спестя за сега.
За семейството на удавеното дете се писа,че Канада им е ОТказала убежище.Този факт удобно се премълчава ,но снимката се копира и развява по цял свят.Бащата все пак ги товари  и тръгва.Не знам с лодката до Канада ли е мислел да пътува?Едва ли.100% към Зап.Европа.
Мисля,че Орбан действа адекватно.Не си спомням къде четох,че в най-добрият случай потока емигранти ще спре през 2050год.То и преди 2год. в този форум се подиграваха на страховете,че икон.емигранти и терористи прииждат и ще стане страшно,но вече е факт.Продължавам да се изумявам от действията на клетите ''бежанци''.В Унгария им раздават храна и вода,а те я хвърлят демонстративно.Нищо добро не съм очаквала от тези хора,но те надминаха себе си.Не изпитвам никакво съжаление към тях.
Татяна имам гости от провинция Хесен,умишлено няма да спомена града.Германци са.Добри,заможни хора на средна възраст.Не са расисти.Мислят да купуват имот в др.страна и да се преместят.Идват им в повече толкова мулти''културни''.

# 1 390
Отдавна забелязвам много агресия у нашенките живеещи отвъд океана.Все ни упрекват в нетолерантност и какви ли не злини,но когато стане време децата им да тръгнат на училище търсят ''добри'' у-ща далеч от цветните,мултикултурни и пр.ценности. Mr. Green
Разбира се. На приказки са много толерантни, но ако може друг да я прилага тази толерантност. За тях само скъпите училища , където 90% са бели , а  има само едно-две за цвят, колкото да се похвалят как са широкоскроени.

Тази тенденция ми е до болка позната.

# 1 391
Семейството на удавеното дете Не е искало убежище от Канада, а някой от братята. Мисля че е важна подрбност.

# 1 392
Семейството на удавеното дете Не е искало убежище от Канада, а някой от братята. Мисля че е важна подрбност.
Ама чакайте малко.Вие защо си мислите че само това дете се е удавило? Знаете ли колко по света се давят? А колко умират от глад, болести и бомби? Колко се раждат увредени и загиват в катастрофи?
Че в Европа деца не умират ли? За тях що не ревете?
И като как ще огреем навсякъде?
Откога Европа прави чудеса?
 И да се скъсате от плач пред снимката на малкото трупче какво ще направите? Ще идете в Кобани доброволци да се биете ли?

Само поза ви е всичкото.
Поза и лицемерие.

# 1 393
Не ме нападай моля. Аз нищо не си мисля. Гледам почти всяка вечер по новините за удавени африканци тръгнали да пресичат Средиземно море с надуваеми лодки. Ясно ми е че не може да се огрее навсякъде. Моята позиция по темата е ясна.
Отбелязах факта че Канада не виновна за трагедията на семейството защото нищо не е отказвала, нещо което се споменава между другото и не му се отдава никакво значение, а мисля че е редно да се знае.

# 1 394
Според мен тревожното в настоящата криза не е потенциалното ислямизиране на Европа, много по-притеснително е поведението на самия Европейски съюз. Той се покзава, уви за пореден път, слаб, разединен, правилата не се спазват, договорите се пренебрегват, няма единна политика, защото няма единно мнение, защото просто няма единство. Според мен непосредствената опастност е от разпадане на ЕС. И в кризата с Гърция се усещаше този разнобой, но сега почва да сработва инстинкта за самосъхранение на отделните държави. Просто в един момент някой ще излезе и ще повлече крак. Така или иначе, в този си вид ЕС няма да се запази.

А за огради и депортации е вече късно. Хората са прекалено много и ще изисква огромни средства. Депортирането е доста скъпо нещо, не е като да ги пратиш по пощата. А и къде би могъл да изсипеш 20-30 хиляди души без документи? В Сирия? В Турция? Кой ще ги вземе? Тия работи (оградите и депортациите) работят само ако са на място от самото начало - те са превенция. Заявяваш, че не приемаш никой и...никой не идва. А не да обявиш, че ще приемеш всеки и като ти станат много идващите - пускаш кепенците. Не става така.

Аз друго се чудя  newsm78 Режими като на Саддам и Кадафи ги свалиха, но ИДИЛ не могат? Кадафи и Асад бяха обявени за диктатори, а в Северна Корея дерибейства трето поколение социопати. Ако аз си сваля някое филмче да гледам ще ми потропат на вратата и ще ме закопчаят, но ИДИЛ си продава петрол и си върти далавери необезпокояван. Що така?

Общи условия

Активация на акаунт