Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 011
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 1 365
Прави се на нещо, което вероятно изобщо не е, какво друго.

# 1 366
  • До хладилника, който обичам
А вие колко мигранта спряхте лично на границата? Grinning

# 1 367
Ще ми се да вярвам, че има достатъчно българи, които не са загубили човечност и милосърдие,

Ти какво правиш по този въпрос?
Интересно...Не може викаш човек да има душа, трябват му и сребърници?

# 1 368
  • София
след като Европа въоще не се ислямизира откъде се взимат хилядите европейски граждани биещи се на страната на ИДИЛ. няма ли противоречи , хем не се ислямизира, хем бълва радикални ислямисти с хиляди.

# 1 369
Check защо задаваш въпроси, след като всъщност отговорите не те интересуват? Нямам намерение да те убеждавам в нищо, поиска информация - даде ти се. Това, че ти предварително си решила, че  всичко са глупости не променя фактите.
И да, знам много добре за какво говоря и цитирах данни, касаещи религия, а не етноси.

Извинявам се ако съм те подвела, но мислех, че сарказмът е очевиден.

Рефренолог, българските граждани в ИДИЛ се вземат от същото място от което се вземат българските граждани в чуждестранния легион. Много олекваш ако твърдиш, че някой от тях го прави заради религиозните свободи.

# 1 370
Check защо задаваш въпроси, след като всъщност отговорите не те интересуват? Нямам намерение да те убеждавам в нищо, поиска информация - даде ти се. Това, че ти предварително си решила, че  всичко са глупости не променя фактите.
И да, знам много добре за какво говоря и цитирах данни, касаещи религия, а не етноси.
Извинявам се ако съм те подвела, но мислех, че сарказмът е очевиден.
Peace Мисля, че темата е достатъчно сериозна за неуместни шегички.

# 1 371
  • София
Е, защо обобщавате така с лекота, как знаете дали някой  прави нещо или не ...Познавам доста хора, които са кандидатствали  примерно за доброволци към Каритас тук - ще обучават децата на бежанците  по математика, по английски или по каквото могат, ще предават на възрастните български, ще полагат и медицински грижи онези, които имат нужната за целта  квалификация.. И ми прави впечатление, че сред тях има млади и образовани  хора, които се опитват да видят и нещо отвъд лепнатия у нас  етикет с общ знаменател  " мюсюлманска паплач". Хайде сега,  изяжте ме с парцалите. Масово са зададени на сайта за кандидатстване  за доброволец по програмата  въпроси от хора дали могат да помагат с нещо вечер, тоест след края на работния им ден или в събота и неделя. Вие как си представяте всъщност  понятието помощ, всичко парично измерение ли трябва да има?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:21 от пенсионирана русалка

# 1 372
А вие колко мигранта спряхте лично на границата? Grinning

Колкото ти нахрани в Британия.

# 1 373
Може ли някой от свидетелите набързо да обясни как точно се ислямизира Европа, че аз този факт съм пропуснала да го забележа.

Ами казали го били по новините!

Истерията с бежанците ми прилича на онази с еболата. Щяхме да мрем всички наред.
Е, онзи ден гледах по новиние "изписването" на последния оздравял и затварянето на болницата в Сиера Леоне.
Не умряхме. И този път. И сега пак ще е тъй.

# 1 374
Може ли някой от свидетелите набързо да обясни как точно се ислямизира Европа, че аз този факт съм пропуснала да го забележа.

Орбан обясни:
Ако някой иска да живее редом с мюсюлмански тълпи е свободен да го прави.
Но защо го налага на тези, които НЕ искат до живеят редом с мюсюлмански тълпи?
Защо?

Кой е нетолерантния в случая?
 И конфликта няма да е между мюсюлмани и християни. НЕ.
Конфликта ще е между тези, които искат да живеят по европейски и тези, които искат да накарат европейците да заживеят като африканци.
И конфликта ще е жесток.

# 1 375
  • България

Истерията с бежанците ми прилича на онази с еболата. Щяхме да мрем всички наред.
Е, онзи ден гледах по новиние "изписването" на последния оздравял и затварянето на болницата в Сиера Леоне.
Не умряхме. И този път. И сега пак ще е тъй.

Ебола значи. Превенцията включва избягване на директен контакт със заразени и необходимост здравните работници да спазват обеззаразителните процедури.

Та как предлагате да действаме сега?

# 1 376

Та как предлагате да действаме сега?
Нищо не предлагат.
Те клатят въздуха с празни думи.
Празни, кухи и надути фрази...

# 1 377
Няма как да станат мнозинство и няма никакъв отговор. Относно мнението на премиера - той и нашият премиер има мнения, но ... Mr. Green

Ще станат при това съвсем скоро!
Християните имат по 1-2 деца, а мюсюлманите рядко се задоволяват с 1-2 дете.
На мен мюсюлмани са ми се хвалили как са щели да превземат Европа без оръжие  Rolling Eyes

# 1 378
Момичета, бежанският поток в момента заобикаля България. В групата за подкрепа за бежанците се писа, че няма никакъв наплив в момента. Опитват се доброволци да обгрижат вече пристигналите. Хората търсят начин да напуснат страната ни. Германия ли я мислите?
Татяна е германка с перфектен български. Писа по- горе.

# 1 379
Нищо не предлагат.
Те клатят въздуха с празни думи.

А ти какво предлагаш?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт