Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 865
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 695
# 4 696
Едно адекватно интервю на професор  Константинов и една неадекватна водеща.
В момента, в който той спомена, че бащите на тези деца са убийци, защото са ги качили в гумена лодка и бягат неизвестно къде, водещата показа глупостта си и се опита да играе на струната -"недейте така, и аз съм майка." Twisted Evil  От простотията няма спасение. И Ангелинка е майка и ето докъде го докарахме.
Убедих се ,че за повечето от тези хора децата са това, което и за нашите цигани - средство към целта. В лагера, който е до Одрин имало 7-дневно бебе.  Shocked Е никой не може да ме убеди, че 4 дни след като е родила тази "бежанка" тръгва да търси най-доброто за детето си по пътищата на Европа.
И този имам, който призовава чрез правене на деца да се завладее Европа, гнусна работа. #2gunfire

# 4 697

Меркел се опита, като една истинска майка, да покаже как е правилно, и прибра кашона с котенцата. Само дето "децата й" започнаха да й носят и изсипват десетки кашони всеки ден и от всички страни. Никой не иска да се грижи за тях, никой не иска да ги издави в реката. Меркел не си даде сметка колко много изоставени и нежелани котенца има по този свят и, колкото й да са хуманни принципите ти и силно желанието да ги отстояваш, истината е, че не можеш да помогнеш на всички котенца по света.
Но когато основополагащите принципи на семейството ги няма, когато сплотеността и солидарноста изчезне - де факто, нямаме и семейство...

Меркел направи всъщност нещо далеч по-лошо - каза на децата си, че могат спокойно да носят кашоните у тях, за да ги спасява тя, пък като станаха много взе да ги разквартирува у съседите, че и не приема откази и има претенции как се гледатт те. Ей това ме дразни най-много - прословутото евролицемерие....2007-ма - добре дошли в нашето европейско семейство, ала бала, заповядойте, европейски ценности.....и след осем години хората сгрибат и умират от глад и болести в същата тая България, в Германия си благоденстват и сит на гладен вяра не хваща. Мислех си - ами те са си ги изработили тези блага, нека си ги консумират, то си има правила. Сега какво да си мисля, че ако не съм боса, и с бурка и никога не работила и не учила нямам право на спокоен живот, дори в родината си, пък тези с гореописания профил имат запазено място в социалната система на Германия? Че и се държат като хора, на които всичко им се дължи по право - това не са бежанци!

# 4 698
Ей това ме дразни най-много - прословутото евролицемерие....2007-ма - добре дошли в нашето европейско семейство, ала бала, заповядойте, европейски ценности.....и след осем години хората сгрибат и умират от глад и болести в същата тая България, в Германия си благоденстват и сит на гладен вяра не хваща. Мислех си - ами те са си ги изработили тези блага, нека си ги консумират, то си има правила. Сега какво да си мисля, че ако не съм боса, и с бурка и никога не работила и не учила нямам право на спокоен живот, дори в родината си, пък тези с гореописания профил имат запазено място в социалната система на Германия? Че и се държат като хора, на които всичко им се дължи по право - това не са бежанци!

Германците ли искаш да дойдат да напишат законите ни, да следят за спазването им, да седнат по съдийските банки, да влязат в болниците да лекуват вместо некадърните същества, които работят в нашите, да заменят полицаите ни, политиците ни (О, политиците!) и т.н.? Да махнат може би и валутния борд, да сложат по един Мерцедес пред всеки втори дом, в останалите по две VW? Може би и да скрият някъде българите (че ще оплескат метеното) и да заселят територията с германци?
Ти какво общо ще имаш с горната схема, че да имаш претенции към благоденствието на германците и да ги наричаш евролицемери? То стига, че дадоха право да ходят хората да работят при тях и техни да  инвестират у нас, че ако сега умират от глад (както казваш), не знам точно какво ще стане ако спрат парите от чужбина. За справка - официалните данни на БНБ. Уестърн Юниън не е включен в справката.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 10:13 от Анонимен

# 4 699
Да, още веднъж ги наричам евролицемери. Пътувам често в Брюксел, присъствам на различни форуми и имам пълното право да ги наричам така, независимо дали ти харесва, Чек. Имам си точните причини за това, но не искам да давам повече лична информация тук във форума. И като имаха глад за работна ръка и застаряващо население, свободни ресурси защо не ги споделиха със събратята си от Източния блок, а сега с тези...хора, че не искам да обиждам никого. Докога отношението към хората от Третия свят ще е по-добро от това към Източна Европа? В пъти. Те с какво са заслужили да имат мерцедеси и да живеят в Германия повече от хора като нас? Не ме разбирай буквално, аз лично нямам такава нужда, но ми пресяда залъкът, като видя по ТВ призив да даря пари за умиращо дете - "равноправен" гражданин на ЕС.
П.П. А относно цялата ни скапана система, включително и политическа си абсолютно права, да, тук е лошо, не ни е подреден дворът, но и щом имаме "началници", дали не зависи в някаква степен това и от тях?

# 4 700
Те с какво са заслужили да имат мерцедеси и да живеят в Германия повече от хора като нас? Не ме разбирай буквално, аз лично нямам такава нужда, но ми пресяда залъкът, като видя по ТВ призив да даря пари за умиращо дете - "равноправен" гражданин на ЕС.

hahaha Joy

Аз пък имам буквална нужда да карам мерцедес и съм задоволявала тази си нужда, но минах на френско, че не ми се плаща вече сума като за средностатистическа кола от нашенските улици за счупен фар и странично огледало примерно. И извинявай, но даряването е доброволно, няма нужда да ти присяда залъка, просто използвай дистанционното по предназначение.
Разбирам от поста ти, че в Брюксел има концентрация на евролицемери, защото аз другаде не съм ги срещала. Ще внимавам обаче.  Peace

# 4 701

Никаква новост не е това. Е, то такива имами от сума ти време се изявяват, това не е от днес. А за Израел какви призиви има, даже някакви саби размахват като призовават за смърт на евреите.

# 4 702
Те с какво са заслужили да имат мерцедеси и да живеят в Германия повече от хора като нас? Не ме разбирай буквално, аз лично нямам такава нужда, но ми пресяда залъкът, като видя по ТВ призив да даря пари за умиращо дете - "равноправен" гражданин на ЕС.

hahaha Joy

Аз пък имам буквална нужда да карам мерцедес и съм задоволявала тази си нужда, но минах на френско, че не ми се плаща вече сума като за средностатистическа кола от нашенските улици за счупен фар и странично огледало примерно. И извинявай, но даряването е доброволно, няма нужда да ти присяда залъка, просто използвай дистанционното по предназначение.
Разбирам от поста ти, че в Брюксел има концентрация на евролицемери, защото аз другаде не съм ги срещала. Ще внимавам обаче.  Peace
Чек, мислех, че не е нужно да ти пояснявам точно на теб, че темата не е за това кой каква кола може да си позволи и иска да има, както и дали като използваш дистанционното на душата ти става леко и хубаво, въпреки че знаеш как хората нямат пари в твоята държава. И...да, евролицемерите са точно в Брюксел, където се занимават много внимателно с щаститето на кокошките, прасетата и дължината на краставиците, които се отглеждат. Както и със субсидиите за земеделски стопани, ама не български  Wink
А сега по темата точно - хем викат, аааа това са хора в нужда, нека да дойдат в Германия, хем правит така, че да не могат да стигнат до Германия. Ми прати си влакове и самолети и си ги вземи, Меркел. Много нелицемерно, нали?

# 4 703
Докога отношението към хората от Третия свят ще е по-добро от това към Източна Европа? В пъти.

Е и аз това съм се чудила. В един форум се изумих, колко ги е страх от цитирам "Иван от България и Румъния". По - добро отношение имат към мюсюлманите отколкото към нас, факт е. Обяснявам си го от една страна, че преди не са имали досег с нас, заради Студената война, докато мюсюлманите са отдавна там.
Те и сега нямат досег с нас, виждат цигани и просяци, и си викат - "ето това са българите". Ма като си прост и неинформиран, така се получава.

# 4 704

Те и сега нямат досег с нас, виждат цигани и просяци, и си викат - "ето това са българите". Ма като си прост и неинформиран, така се получава.

Виждат всякакви. Уви, това което виждат е огледален образ на това, което е у нас. За кое са прости и неинформирани? Че не знаят, че циганите не са българи ли? Еми българи са си.

Милитана, самата ти говориш за мерцедеси, а в същото време поясняваш, че темата не е за мерцедеси.  

# 4 705

Виждат всякакви. Уви, това което виждат е огледален образ на това, което е у нас. За кое са прости и неинформирани? Че не знаят, че циганите не са българи ли? Еми българи са си.

Милитана, самата ти говориш за мерцедеси, а в същото време поясняваш, че темата не е за мерцедеси.  
Имах предвид  очакванията на "бежанците" и двоен стандарт към тях и хора като нас, не знаех, че се приема толкова буквално и първосигнално. Герри пишеше за БМВ-та, тя сигурно си мечтае за БМВ , пък си няма.....
И да, колко трябва да си податлив на манипулация и наивен и неинформиран да повярваш,  че снимка от едно турско села където хората са със забрадки и потури  в каруци не са съвременните българи, както ми се наложи да обяснявам преди време на една моя позната от Запада? Тук специално колко момичета споделиха, че се манипулират данните за кризата в пресата и обществените настроения? Това в бившия соц.лагер не минава, защото хората имат рефлекс, ручали са ги тия жабета .....
Впрочем пак да те попитам - ти все така ли смяташ, че това преселение на хиляди хора е  само "буря в чаша вода" ?

# 4 706

Имах предвид  очакванията на "бежанците" и двоен стандарт към тях и хора като нас, не знаех, че се приема толкова буквално и първосигнално. Герри пишеше за БМВ-та, тя сигурно си мечтае за БМВ , пък си няма.....
И да, колко трябва да си податлив на манипулация и наивен и неинформиран да повярваш,  че снимка от едно турско села където хората са със забрадки и потури  в каруци не са съвременните българи, както ми се наложи да обяснявам преди време на една моя позната от Запада? Тук специално колко момичета споделиха, че се манипулират данните за кризата в пресата и обществените настроения? Това в бившия соц.лагер не минава, защото хората имат рефлекс, ручали са ги тия жабета .....
Впрочем пак да те попитам - ти все така ли смяташ, че това преселение на хиляди хора е  само "буря в чаша вода" ?

Е, как да приравнят граждани на ЕС с "бежанците"? За какъв двоен стандарт говориш? Нас да ни третират еднакво с бежанците ли или да ни харесват колкото тях ли? Не те разбрах . Не знам колко са тъпи те, а ние колко умни, но засега притокът на хора е в посока към "глупавите европейци", а не към "умните българи". А за манипулациите, всички са еднакво податливи на манипулация, българите също, много бих казала.

# 4 707
  • Cavan, Ireland
Но страната е отворила врати за чужденци много отдавна и на никой не му прави впечатление. Ще дойдат, ще постоят, след няколко години ще вкарат 3000  омешани отвсякъде да се закълнат и ще ги направят ирландци.
Да идваме и ние тогава. То много лесно било...
По колко плащат на калпак?

Tова е за страни извън Европейският съюз  Peace

# 4 708
Доц. Иво Христов, когото цитирахте и тук в темата, каза за Германия, че обществото им се състои от безгръбначни консуматори - правителството е избрано и се търпи точно за това. Смятам обаче, че като им се понамали възможността за консумация, нещата ще се променят, но тогава хиляди хора ще са подхвърляни от държава в държава.  Ние сме свикнали да ни лъжат, да живеем в кризи и неуредици, затова сме по-резистентни. Това имах предвид.  Бежанци не идват тук, защото се живее зле и те го знаят. Иначе българитет са умни, предприемчиви и работливи. Но точно тези  хора в момента тук не просперират.

# 4 709
  • София

Е, как да приравнят граждани на ЕС с "бежанците"? За какъв двоен стандарт говориш? Нас да ни третират еднакво с бежанците ли или да ни харесват колкото тях ли? Не те разбрах .

Ами явно иска да я третират като бежанка. Завидяла им е, че тях ги настаняват на аванта в бежански лагери, а на нея й се налага да плаща за хотел.

Общи условия

Активация на акаунт