Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 130
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 160
Ох аман, стига си писала глупости! Ако твоето ниво е аграрно, претендирам, че моето си е о к. То пък немците страшни управници извадиха - побъркаха цяла Европа с техните дементни необмислени "покани" за чужда сметка! И българите още не сме тръгнали да изискваме  да живеем в чужда държава, добра или лоша, имаме си такава, хайде да не се обиждаме на нации.
Ти шегуваш ли се, 2 милиона българи са емигранти и то без война  или опасност за живота. Много от тях изобщо не са изрядни и интегрирани такива. Именно с нас плашеха немци и англичани само преди година и половина.

# 5 161
Българите в чужбина сме най-различни. Много от нас сме тук за да учим и след това искаме да се върнем там. Не мисля да оставам тук. Единствено мога да се съглася с това, че си пазим произхода - тук във форума много мами, чиито съпрузи са чужденци се хвалят, че децата им се самоопределят преди всичко като българчета, което означава че сме непретопяеми. Peace

# 5 162
  • София
Т.н. "бежнаци", а иначе икономически имигранти, сега ще си народят децата в Германия и другаде из Европа, ще ги направят германски (европейски) граждани и така. Германия ще се поарабчи, помюсюлманчи и общо взето след нейния крах ще дойде и нашият - на по-малките икономики, които Германия дърпа. Но...това е положението. Всъщност, истинските проблеми ще бъдат видни след повече от 20 години, обаче аз няма да доживея да ги видя. Лошото е, че децата ми ще го доживеят това - да видят крахът на Европа и крахът на света. Защото 2050 година е годината, от която ако не престанем да използваме изкопаеми горива, няма връщане назад по отношение на климатичните промени. Point of no return...

http://www.bloomberg.com/news/articles/2013-10-09/new-york-set-t … no-return-in-2047

# 5 163
  • България
Категорично не съм съгласна с това, че много наши сънародници в чужбина са тарикати, сводници и да не изброявам нататък .
Много българи по света познавам. Самата аз съм навън. Нито аз съм такава, нито познавам такива.
Много глупости в тази тема!
То не бяха рецесивни гени, белички, чернички. Всеки се прави на интересен. Stop
   И аз познавам много навън -в Гърция, Франция, Великобритания , Германия (повечето са там), Чехия (един-върна се вече), Ирландия.
 Е как Един от тях поне не лежи на социални помощи? Хората са християни и мюсюлмани от България.
Цигани обаче не познавам, не знам те какво правят. Само едни в Белгия, които работят в кланица.

# 5 164
  • Другата България
Абе ти откъде се пръкна?
На норматив ли си, що ли? ooooh!
Наистина, ох, аман! Tired

Верно нивото на дискусия падна драстично.
И анонимни тролове се появиха, и скоро ще ударят ключа ми се струва.
Т.н. "бежнаци", а иначе икономически имигранти, сега ще си народят децата в Германия и другаде из Европа, ще ги направят германски (европейски) граждани и така. Германия ще се поарабчи, помюсюлманчи и общо взето след нейния крах ще дойде и нашият - на по-малките икономики, които Германия дърпа. Но...това е положението. Всъщност, истинските проблеми ще бъдат видни след повече от 20 години, обаче аз няма да доживея да ги видя. Лошото е, че децата ми ще го доживеят това - да видят крахът на Европа и крахът на света. Защото 2050 година е годината, от която ако не престанем да използваме изкопаеми горива, няма връщане назад по отношение на климатичните промени. Point of no return...

http://www.bloomberg.com/news/articles/2013-10-09/new-york-set-t … no-return-in-2047
Ето нещо разумно. Peace
Скрит текст:

# 5 165
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я сравни Обама с наш сельо Бойко. Единият елегантен, красив, оратор, с чар и харизма. Другият ръмжи нечленоразделно да копаме картофите.
С удоволствие ще ти ги сравня. Един некомпетентен за длъжността си редом с друг такъв. и двамата хитреци и манипулатори, популисти, които знаят как да се харесат на масата, чиито гласове трябва да оберат- единият го играе образован и харизматичен, другият тестостеронен и харизматичен. И двамата не са нито едното, нито другото.
Та къде е разликата, казваш?

# 5 166
Я сравни Обама с наш сельо Бойко. Единият елегантен, красив, оратор, с чар и харизма. Другият ръмжи нечленоразделно да копаме картофите.
С удоволствие ще ти ги сравня. Един некомпетентен за длъжността си редом с друг такъв. и двамата хитреци и манипулатори, популисти, които знаят как да се харесат на масата, чиито гласове трябва да оберат- единият го играе образован и харизматичен, другият тестостеронен и харизматичен. И двамата не са нито едното, нито другото.
В това, че образованият може да направи по-големи бели в целия свят.

# 5 167
  • София
Категорично не съм съгласна с това, че много наши сънародници в чужбина са тарикати, сводници и да не изброявам нататък .
Много българи по света познавам. Самата аз съм навън. Нито аз съм такава, нито познавам такива.
Много глупости в тази тема!
То не бяха рецесивни гени, белички, чернички. Всеки се прави на интересен. Stop
  И аз познавам много навън -в Гърция, Франция, Великобритания , Германия (повечето са там), Чехия (един-върна се вече), Ирландия.
 Е как Един от тях поне не лежи на социални помощи? Хората са християни и мюсюлмани от България.
Цигани обаче не познавам, не знам те какво правят. Само едни в Белгия, които работят в кланица.

Повечето ми съученици от гимназията са навън. От моя клас сме май само 2-3 души, които не сме емигрирали. Също и от университета, доста народ е вече навън. Ми сори, ама всичките работят, голяма част са с прекрасни кариери. Нито един няма, който да е на помощи и да си чопли в носа.

# 5 168
айде айде Simple Smile

Ето малко за българите в Германия от статия:

"Български "специалитети"
От докладите на Федералната криминална служба и на регионалните дирекции може да се заключи, че българите са "специализирани" в три основни вида престъпления. 20% от всички извършени в Германия престъпления, свързани с трафик на хора, са дело на български граждани.
Бизнесът с фалшифицирани евробанкноти също е предпочитан бранш. След румънци и турци, българите са на трето място сред чуждестранните фалшификатори на пари в Германия. Измамите и кражбите също често са дело на хора с българско гражданство. Освен това се забелязва нарастване на броя на престъпленията в сферата на наркотрафика. "

Статията май е от 2011, но нещата не са се променили много, напротив. Е, не са всички роми, колкото и да им се иска на някои. Сред българите има всякакви, точно както и сред бежанците. Ако не искаме за нас да съдят по гнилочта, не е хубаво и ние да съдим за другите по този начин. Така поне виждам аз нещата. Не мисля, че ние като имигранти превъзхождаме с нещо чак толкова хорицата от Сирия. Ккто сред нас има всякакви, така и сред тях. Самите ние сме доста далеч от принципни, изпълнителни и почтени хора, говоря като цяло, а не по отделно и това си личи от дереджето на България.

# 5 169
Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!
и това - "Австрия спира мигранти на южната си граница
Австрийският вътрешен министър заяви, че не изпитва съчувствие към бежанци, които не са потърсили убежище на Балканите, а вместо това са се опитали да стигнат до по-проспериращи страни."
Колко удобно, колко толерантно и колко европейско! Бравос!
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/av … i-granica-6042778
Ето така Западът ще си измие ръчичките и ще ги прати на нас! То затова тревогата е у хора, които живеят в по-бедните европейски страни, тези в Жърмани и Австрия си знаят, че като стане дебела работата, пак някой друг ще обере парсата. Сега остава да решим ние какво да ги правим и къде да им строим жилища и с какви пари !

# 5 170
Само за справка - 150 грама малини тук струват 3 евро, толкова скъпи са и капините и другите плодове и зеленчуци не са евтини. Та да се храниш здравословно в чужбина ако не работиш е доста трудно.

# 5 171
Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!

Ами само преди две години заплахата беше, че ние ще мигрираме целокупно. ние мигрираме достатъчно за да висим на гърба на розовобузестия данъкоплатец --цели 30% от нас. Темата е за мигрантите в ЕВРОПА, а не в България. В Европа мигранти сме и ние, българите! Въз основа на какво се смятаме за нещо толкова по-висше от презрените арабески, не става ясно, при положение, че явно създаваме бая проблеми и ние.

# 5 172
  • София
айде айде Simple Smile

От докладите на Федералната криминална служба и на регионалните дирекции може да се заключи, че българите са "специализирани" в три основни вида престъпления. 20% от всички извършени в Германия престъпления, свързани с трафик на хора, са дело на български граждани.
Бизнесът с фалшифицирани евробанкноти също е предпочитан бранш. След румънци и турци, българите са на трето място сред чуждестранните фалшификатори на пари в Германия. Измамите и кражбите също често са дело на хора с българско гражданство. Освен това се забелязва нарастване на броя на престъпленията в сферата на наркотрафика. "

Статията май е от 2011, но нещата не са се променили много, напротив. Е, не са всички роми, колкото и да им се иска на някои. Сред българите има всякакви, точно както и сред бежанците. Ако не искаме за нас да съдят по гнилочта, не е хубаво и ние да съдим за другите по този начин. Така поне виждам аз нещата. Не мисля, че ние като имигранти превъзхождаме с нещо чак толкова хорицата от Сирия. Ккто сред нас има всякакви, така и сред тях. Самите ние сме доста далеч от принципни, изпълнителни и почтени хора, говоря като цяло, а не по отделно и това си личи от дереджето на България.

Не всички, но повечето със сигурност са цигани. Това, че за тъпите немци разлика няма, си е техен проблем  Stop

Трафикът на хора е запазена циганска територия. Онези с камиона и жертвите също бяха цигани. В наркотрафика циганите също играят голяма роля - знам, защото съм живяла с дилър близо година.

За грабежите е ясно - и тук в БГ, кражбите и грабежите са най-често дело на мургави братя и сестри. Нашата вила в Драгалевци я разбиваха няколко пъти - всеки път цигани. Съседните вили също. Накрая ни писна и я продадохме.

# 5 173
Немците въобще не са тъпи. Много са хитри даже. По-скоро може да се каже че са студен и комбинативен народ.

# 5 174
айде айде Simple Smile

Не всички, но повечето със сигурност са цигани. Това, че за тъпите немци разлика няма, си е техен проблем  Stop

Трафикът на хора е запазена циганска територия. Онези с камиона и жертвите също бяха цигани. В наркотрафика циганите също играят голяма роля - знам, защото съм живяла с дилър близо година.
.
е този дилър циганин ли беше или българин?

Общи условия

Активация на акаунт