Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 151
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 520
  • MI

Ако заменим родолюбците с хард защитници на тълпите, дето налазиха Европа,
и сега не съм прочела да са приютили в техния си дом поне няколко  Wink

Вярваш или не, тук и такива има. Да не говорим че и папата прие първото от сирийските семейства, които ще живеят във Ватикана. Но не съм чула от другите някой да е отишъл да се бие срещу ИД с кюрдите....
Скрит текст:
За протокола - не разбирам нито крайно настояващите да приемем всички (не само бежанците), нито тези които аха и да припаднат от страх и ужас и развяват расистки лозунги.

Γалантно Входящий, просто ти помня първото влизане в темата и знам какво може да се очаква. Да не говорим че както вече казах съм алергична към някои думи.

# 5 521
  • София
А защо не казват какво се случва с тези, които не са бежанци - при това те са много? Що за държава е тази, която не може да се справи с нелегалните емигранти - всъщност що за съюз е това
То отскоро се разчу това с въпросния Duldung.
Всички някак си мислеха- включително и аз, че е фуния- голяма част имат право да пуснат документи, голяма част получават отказ и същите напускат. А не с отказ, без право на работа, но право на пребиваване до не-знам-си-кога. Да бъдем честни, на какво прилича това?! Ок, Афганистан, Сирия и Ирак имат проблеми, ние сме замесени във военните действия, ще си ги разпределим. Ами другите, за които не знаят какви са? Едва ли сириец няма да иска да се идентифицира. Нито думичка!

Съюзът според мен като такъв съвсем си изгуби поддръжниците. Тук върви и една леко скрита кауза; за излизане от ЕС. Има си даже и партия на сегашните избори. В момента, в който се разчуе, ще наберат и те сила, няма как.

Великобритания също имат доста силни поддръжници за излизане от ЕС. Кога им беше референдумът, след 2 години май..трябва да проверя.

И за мен съюзът си изгуби авторитета. Стана за посмешище..всеки албанец, косоварец, бангладешец и прочие може да мине между капките, наред със сирийските бежанци, и да си остане където му харесва. Това е разграден двор  Tired

# 5 522

и сега не съм прочела да са приютили в техния си дом поне няколко  Wink

Вярваш или не, тук и такива има. Да не говорим че и папата прие първото от сирийските семейства, които ще живеят във Ватикана. Но не съм чула от другите някой да е отишъл да се бие срещу ИД с кюрдите....

Кажи ти колко взе у вас Wink

Остави го Папата да си прави политиката Wink. Нали не мислиш , че сирийските семейства са разположени в покоите му и той вади парите за издръжката им от своя джоб  Wink Laughing

# 5 523
  • постоянно
А защо не казват какво се случва с тези, които не са бежанци - при това те са много? Що за държава е тази, която не може да се справи с нелегалните емигранти - всъщност що за съюз е това
То отскоро се разчу това с въпросния Duldung.
Всички някак си мислеха- включително и аз, че е фуния- голяма част имат право да пуснат документи, голяма част получават отказ и същите напускат. А не с отказ, без право на работа, но право на пребиваване до не-знам-си-кога. Да бъдем честни, на какво прилича това?! Ок, Афганистан, Сирия и Ирак имат проблеми, ние сме замесени във военните действия, ще си ги разпределим. Ами другите, за които не знаят какви са? Едва ли сириец няма да иска да се идентифицира. Нито думичка!

Съюзът според мен като такъв съвсем си изгуби поддръжниците. Тук върви и една леко скрита кауза; за излизане от ЕС. Има си даже и партия на сегашните избори. В момента, в който се разчуе, ще наберат и те сила, няма как.

Великобритания също имат доста силни поддръжници за излизане от ЕС. Кога им беше референдумът, след 2 години май..трябва да проверя.

И за мен съюзът си изгуби авторитета. Стана за посмешище..всеки албанец, косоварец, бангладешец и прочие може да мине между капките, наред със сирийските бежанци, и да си остане където му харесва. Това е разграден двор  Tired

Референдум в кралството трябва да има преди края на 2017  Mr. Green

Проходной Двор  дето казват Руснаците.  Mr. Green

# 5 524

Ако дойдат ИД в България ми е интересно колко биха се били и колко ще бягат? Аз залагам че най-запалените защитници на родолюбието първи ще си плюят на петите.

и сега не съм прочела да са приютили в техния си дом поне няколко  
Wink

Ли Лу, откога хората при вас са изплашени? Че много късно им загряват реотаните нещо Wink. В холандия масово средата на август се говореше за това , че местните не ги искат.

А то и от хард противниците няма нито един да е отишъл да брани границата или да помага на унгарците да се справят с тълпите. Само тук си пишат във форума, точно както и онези другите.

# 5 525
# 5 526

А то и от хард противниците няма нито един да е отишъл да брани границата или да помага на унгарците да се справят с тълпите. Само тук си пишат във форума, точно както и онези другите.

Ли Лу каза, че имало закони и вярва в тях. Къде и как се приложиха законите? Тълпи от побеснели фанатизирали ислямити бродят из Европа и тях законите нещо не ги ловят май, а Wink

Защо да браня границата? Приемат се само доказани бежанци, а не радикални ислямисти.

# 5 527
Сугурно повечето помнят експлозиятa нa ядренaтa центрaлa в Япония,трaгедия срaвнимa с воинa. Е видяхме ли тогaвa тълпи от японци дa крещят и дa викaт зa помощ стояхa кротко и си чaкaхa редa зa порция ориз. Ето я голямaтa рaзликa м/у мюслитaтa и всички остaнaли,поне зa мен и нямa кaдри и сълзиви водещи и рaзплaкaни брaдaти инженери които дa ме трогнaт.

Е, не можа да се прави аналогия с избухването на централа и конфликт в регион, от време оно. Япония е втората икономическа сила в света и нито има емигрантми по света, нито ще тръгне да реве, просто защото е достатъчно силна за да се справи сама. Между другото и тогава редица държави бяха готови да помогнат ако е нужно. Аналогия изобщо не може да се направи между двата случая. Абсурдно е.
Искaх дa кaжa ,че сaмaтa културa е съвсем рaзличнa aзиaтците не хленчaт зa помощи без дa рaботят a зaпрятaт ръкaви и се борят с проблемa. A тези орки нямaм думи просто-помaгaш му a то строи джaмия и се взривявa в метрото. Искaм дa питaм някои които е ходил много по европa видял ли нaпример китaиски молитвен дом ?

Това е така, но пак казвам има си причина за атентатите. Те не са ей така от нищото, защото мюсюлманите са лоши хора. За джамиите няма нищо лошо в строежът им, все пак. Китайската религия не изисква храмове, затова и няма по Европа, ако обаче изискваше и те щяха да имат.
Пак казвам Чайна Таун не е Китай или Япония и също не са особено интегрирани, живущите там. Просто са незабележими най - вече в медиите, а това е от ключово значение за мнението на хората.

# 5 528
  • MI

Остави го Папата да си прави политиката Wink. Нали не мислиш , че сирийските семейства са разположени в покоите му и той вади парите за издръжката им от своя джоб  Wink Laughing

Ти прочете ли ми скрития текст или беше много уморително?  Laughing Ако правят както ми се иска на мен (да не приемат всичко живо дето идва, а само истинските бежанци), няма да има нужда да ги взема никой у дома си. А и затова плащам данъци, че държават да ми предсоставя определени услуги и да не трябва да правя всичко сама.

Просто посочих очевидна неистина в твърдението че никой от крайните защитници не е приел бежанци/мигранти у дома си. Има такива случаи. Не съм уточнявала моето мнение по въпроса.

Между другото каква политика прави папата? И тук ли има заговор? Не съм католичка, но поне той действа и е действал преди да стане папа по начина по който винаги съм си представяла, че един истински свещенник би трябвало. А нали по делата трябваше да ги познаваме....

# 5 529
Ли Лу, откога хората при вас са изплашени? Че много късно им загряват реотаните нещо Wink. В холандия масово средата на август се говореше за това , че местните не ги искат.

Е, вие нямате политика с Германия, затова сигурно. Simple Smile Но Австрия, докато Германия даваше зелена светлина, не се притесняваше. Освен това сирийците и до ден днешен са добре дошли! Не съм чула нищо лошо против тях, дори и най-надъханите сърби, които познавам, са на мнение, че сирийците могат да идват. Негативното преобладава, откато се затвориха границите; като казаха, че отхвърлените без документи си остават на издръжка; като ги преброиха (писах за последния уикенд над 23000!); като стана ясно, че имало доста фалишиви документи... Но!

По някакъв начин австрийците ще се оправят, продължавам да вярвам, че ще си намерят решение. В най-лошия случай ще спечелят след две седмици националистите, ще направят малко поразии и после пак наново ще избираме. Ти как го виждаш австриецът като Мария Тереза? Мъничко, колкото да спи добре, но една риза винаги си пази на гърба...  Simple Smile

# 5 530

Остави го Папата да си прави политиката Wink. Нали не мислиш , че сирийските семейства са разположени в покоите му и той вади парите за издръжката им от своя джоб  Wink Laughing

Ти прочете ли ми скрития текст или беше много уморително?  Laughing Ако правят както ми се иска на мен (да не приемат всичко живо дето идва, а само истинските бежанци, няма да има нужда да ги взема никой у дома си. А и затова плащам данъци, че държават да ми предсоставя определени услуги и да не трябва да правя всичко сама.

Просто посочих очевидна неистина в твърдението че никой от крайните защитници не е приел бежанци/мигранти у дома си. Има такива случаи. Не съм уточнявала моето мнение по въпроса.

Между другото каква политика прави папата? И тук ли има заговор? Не съм католичка, но поне той действа и е действал преди да стане папа по начина по който винаги съм си представяла, че един истински свещенник би трябвало. А нали по делата трябваше да ги познаваме....

абе ти пък, чак заговор. Размахал там Папата за благословия над няколко /може би  Wink/ реални бежанеца и ги взел в двора на Ватикана, за което плаща Ватиканът и едва ли папата им мие дупетата на бежанчетата Laughing. нито пък се бърка в джоба за тях Wink

пс. извинявай, не прочетох наистина скрития текст Peace

Ли Лу, аз сърби не познавам. Холандия традиционно не се долюбва много-много с Дойчовците Wink Тук има скрита ксенофобия, да, на папир всички викат- даааааааааа, ще помогнем , бе, дори в реформираната църква в моето село събираха помощи, но аз имам уши и слушам внимателно какви са реалните настроения. вестниците нямам и нужда да чета, щом съм сред местните.

# 5 531
  • София
Папата прие християнски бежанци.
Не войнстващи ислямски радикалисти с неизвестен (но положително не сирийски) произход.

# 5 532
Аман от европейски ценности за наша сметка

# 5 533
. Холандия традиционно не се долюбва много-много с Дойчовците Wink Тук има скрита ксенофобия, да, на папир всички викат- даааааааааа, ще помогнем , бе, дори в реформираната църква в моето село събираха помощи, но аз имам уши и слушам внимателно какви са реалните настроения. вестниците нямам и нужда да чета, щом съм сред местните.
И при деойчовците има много престореност. Тук настроенията са по целия спектрум. Има хора, които искат да помагат, има такива, които палят сградите, а болшинството изпитват умерен, но нарастващ, страх. Естествено, това никой няма да го каже директно и официално.  Немците поначало са с предубеждение към чужденците изобщо, камо ли към изпаднали такива.

# 5 534
Тук в Холандия не виждам страх, за щастие поне сега нещата изглеждат спокойни.
А в този коментар има много истина, ще го цитирам по-късно: http://spodeli.net/16/story-95163.html#comment1

Общи условия

Активация на акаунт