Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 330
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 685
Цитирам теб и твоята графика .След като в нета има информация ,колкото душата ти иска да беше постнала нещо адекватно.

# 5 686
И аз мислех, че тя пусна инфото, ако не е тя - извинявай, Лу Ли.
Е, какво ми се извиняваш, моля те! Статията намерих аз, но всъщност се засилих да пиша след този цитат долу, че е не го вярвам. Обаче проверих нещата и също се изумих.
Скрит текст:
По телевиията дават, че бежанци v Germanija са изчезнали от лагера си.

ПП
каква била разликата между един мюсюлманин и един християнин или немюсюлманин
Ама, не е хич хубаво, когато един човек започне да различава хората по религия, а не по поведение. Само го отбелязвам, да не помислиш, че искам да споря. Ти си си решила да мислиш така и явно за теб е ок, обаче мен опитът съвсем на друго ме е научил. Просто се чудя, дали си даваш сметка, че слагаш етикет на два милиарда човешки същества по света. Peace

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 21:43 от Ли Лу

# 5 687
Илияна, отиди на очен лекар.

# 5 688
Скрит текст:
Скрит текст:
Не всички мюсюлмани са терористи, но май всички терористи са мюсюлмани.

Май хич не е така, но карай.

An FBI report shows that only a small percentage of terrorist attacks carried out on U.S. soil between 1980 and 2005 were perpetrated by Muslims.

Europol Report: All Terrorists are Muslims…Except the 99.6% that Aren’t

http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/
Май става въпрос само за територията на САЩ в периода от 1980-2005г.
Едва ли е актуално и за Европа през последните 10-на години .Но карай ,подробности .

В поста, който цитираш има данни на Европол, а в нета има информация колкото ти душа иска, но карай, подробности. „

Какво общо има статистиката на ФБР за САЩ?! Ако си там е ясно, но аз съм в Европа. Не съм чула за латино терористи тук. Ти чувала ли си?

И за теб ли линкът за Европол е невидим? Значи не сте чували за бели терористи? Що не си самозакриете темата, че голяма излагация взе да става.

Ти май четеш избирателно. Линкът ти е за информация от Европол за 2006, 2007 и 2008г. Нужно ли е да казвам, че сме 2015?!
Чела ли си доклада на Европол за 2015? Даже линк давам: https://www.europol.europa.eu/content/european-union-terrorism-s … trend-report-2015
52 страници е, достатъчно е само първите 7 да се прочетат.

Преди 100 страници пак призиви да се закрие темата, защо така? Laughing Да не станаха неудобни на някой фактите?

п.п. Не е невидим линка, но когато писах преди малко го нямаше, т.е. си редактирала поста си.

# 5 689
Затишието след първоначалната информация за преговори и някакво единомислие между САЩ и Русия взе подозрително да се запълва с нов вид дезинформация.  Отбелязвам факт, не че нещо...

# 5 690
  • България
Терористите в Сирия започнаха масово да предават оръжията си

Масово се предават оръжия в Сирия от бивши бойци на терористични групи като „Ислямска държава“ и „Джабхат ан-Нусра“.

Стотици от терористите са решили да се откажат и сега искат да се върнат към цивилния живот. За тази информация съобщава кореспондент на ТВ Звезда в град Кенекер.

500 бойци на Фронт ан-Нусра (клон на Ал Кайда в Сирия), много от които на възраст около 18 год, вербувани чрез насилие или пари, доброволно са предали оръжието си на сирийската армия. За своите намерения те потвърждават писмено и под клетва за да прекратят със сътрудничеството си с терористичните организации.

Според бившият командир на отряда на терористите – Мусахмат Алилиях , тренировъчният им лагер се намира в Саудитска Арабия, където са били обучавани от американци.

Ситуацията на фронта се е променила значително за сирийската армия. Войниците на президента Башар Асад освобождават все повече населени места, а хората сами разбират вече, че участват в чужда война.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/09/21/терористите-в-сир … започнаха-масово/

# 5 691
Нали на всички ни е ясно защо точно фанатиците са опасни и че с един акт могат да попилеят един квартал, справки -11 септември -19 терориста убиха почти 3000 души от 90 държави.

Терористите в Сирия започнаха масово да предават оръжията си

Масово се предават оръжия в Сирия от бивши бойци на терористични групи като „Ислямска държава“ и „Джабхат ан-Нусра“.

Стотици от терористите са решили да се откажат и сега искат да се върнат към цивилния живот. За тази информация съобщава кореспондент на ТВ Звезда в град Кенекер.

Дано не са решили да водят цивилния живот на територията на Европа.

# 5 692
Илияна, отиди на очен лекар.
Мда, ще го направя ,но след като проверя дали не страдам от слабоумие .Мерси за загрижеността за физическото и психическото ми здраве .
Все пак съм те цитирала де , и да редактираш полза няма .

# 5 693

И аз се замислих. newsm78 Wink

# 5 694

Че къде по-подходящо място за адаптация?

# 5 695
И аз мислех, че тя пусна инфото, ако не е тя - извинявай, Лу Ли.
Е, какво ми се извиняваш, моля те! Статията намерих аз, но всъщност се засилих да пиша след този цитат долу, че е не го вярвам. Обаче проверих нещата и също се изумих.
По телевиията дават, че бежанци v Germanija са изчезнали от лагера си.

ПП
Ама, не е хич хубаво, когато един човек започне да различава хората по религия, а не по поведение. Само го отбелязвам, да не помислиш, че искам да споря. Ти си си решила да мислиш така и явно за теб е ок, обаче мен опитът съвсем на друго ме е научил. Просто се чудя, дали си даваш сметка, че слагаш етикет на два милиарда човешки същества по света. Peace

Има ли някакъв проблем с дадената от мен информация?

# 5 696

Че къде по-подходящо място за адаптация?
Ще ги интгрирaме към евроaтлaнтическите цености. Joy

# 5 697
  • Другата България

Има ли някакъв проблем с дадената от мен информация?
Не.

# 5 698
http://www.taz.de/Leer-stehende-Wohnungen-nutzen/!5234439/

"Зелените искат да конфискуват в Берлин луксозни жилища в полза на бежанците."

Всичко вече заприличва на един голям цирк.
Ще идват още, просто няма начин, и още ще искат.
Днес в грюндерска вила, утре в Мерцедес.
А нека работят германците, не се става така лесно човек.

# 5 699

ПП
това беше заядливо отправен въпрос към мен. Wink
 Разбира се, че не слагам всички под един знаменател. Sunglasses  Явно потебителката имаше изострена чувствителност (после разбрах причината- брака й с мюсюлманин) и ме подозираше в слагането на етикети Wink
Това гледахте ли го, с доц. Иво Христов?:
Европа ще бъде завладяна! Това е само началото!

Общи условия

Активация на акаунт