Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 507
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 5 670
  • Другата България
Голяма простотия е статията, която аз четох по случай изчезналите бежанци. Joy
 Били изчезнали, обаче някои вече се върнали обратно, явно са забелязали, че в Зулцбах ги третирали много добре, харесало им и се върнали.  
Статията предупреждава бежанците, че светът извън лагерите е едно опасно за тях място , понеже са нерегистрирани и нелегални, можело лесно да станат жертви на измами и всякакви лоши хора.
 Въпреки всичко, местните политици не искали да им пречат, защото знаели, че те си имат роднини и приятели при които искали да отидат. Ако се върнат, да знаят, че винаги ще бъдат сърдечно приети.
 hahaha hahaha

Ли Лу всъщност е пуснала линк към същата, сега видях.
И аз мислех, че тя пусна инфото, ако не е тя - извинявай, Лу Ли.

# 5 671
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranea … eapon-bombed.html

не знам коментирано ли е, но ИДИЛ планирал да изпрати едновременно 500 хиляди имигранти към Европа в лодки. Италианските спец служби имали прихванати телефонни разговори по случая. Дори ИДИЛ си е осигурил контрола върху четири от либийските пристанища за реализиране на операцията. Някой има ли данни за това от италиански източници
Никога няма да разберем цялата истина но според мен целият този поход е добре организиран от някои,които си играе с огънят и може би ве4е изтървал контрола.
Не 4ета внимателно но някои 4ул ли е за израел нещо,прекалено са тихи нещо???? newsm78

# 5 672
Не всички мюсюлмани са терористи, но май всички терористи са мюсюлмани.

Религията и цвета на кожата не са проблема. Всички, които искат да обвиняват в расизъм са се объркали доста. Peace

# 5 673
Голяма простотия е статията, която аз четох по случай изчезналите бежанци. Joy
 Били изчезнали, обаче някои вече се върнали обратно, явно са забелязали, че в Зулцбах ги третирали много добре, харесало им и се върнали.  
Статията предупреждава бежанците, че светът извън лагерите е едно опасно за тях място , понеже са нерегистрирани и нелегални, можело лесно да станат жертви на измами и всякакви лоши хора.
 Въпреки всичко, местните политици не искали да им пречат, защото знаели, че те си имат роднини и приятели при които искали да отидат. Ако се върнат, да знаят, че винаги ще бъдат сърдечно приети.
 hahaha hahaha

Ли Лу всъщност е пуснала линк към същата, сега видях.
И аз мислех, че тя пусна инфото, ако не е тя - извинявай, Лу Ли.
О, каква любов! О, каква грижовност към тях! Милите те, дано не ги уплаши някой "лош" европеец:) По скоро те нас да уплашат, ама нали сме много добри...

# 5 674
Скрит текст:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranea … eapon-bombed.html

не знам коментирано ли е, но ИДИЛ планирал да изпрати едновременно 500 хиляди имигранти към Европа в лодки. Италианските спец служби имали прихванати телефонни разговори по случая. Дори ИДИЛ си е осигурил контрола върху четири от либийските пристанища за реализиране на операцията. Някой има ли данни за това от италиански източници
Никога няма да разберем цялата истина
но според мен целият този поход е добре организиран от някои,които си играе с огънят и може би ве4е изтървал контрола.
Не 4ета внимателно но някои 4ул ли е за израел нещо,прекалено са тихи нещо???? newsm78
е, има ли някой, който си мисли, че подобно масирано преселение на народите е спонтанно ?  и  не е от горе  огранизирано?!

# 5 675

Май хич не е така, но карай.

An FBI report shows that only a small percentage of terrorist attacks carried out on U.S. soil between 1980 and 2005 were perpetrated by Muslims.

Europol Report: All Terrorists are Muslims…Except the 99.6% that Aren’t

http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 21:13 от Анонимен

# 5 676
  • България

Религията и цвета на кожата не са проблема. Всички, които искат да обвиняват в расизъм са се объркали доста. Peace

Много точно  Peace

Американски политик: Русофобията пречи на САЩ да признаят правотата на Путин

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/siriya-interesite-strani-1481359.html#ixzz3mOhbAwTm

Скрит текст:
/КРОСС/ Заради вкоренената русофобия властите в САЩ не могат да признаят, че стратегията на Владимир Путин в сирийския конфликт е разумна, пише американският политик Патрик Бюкенън на страниците на American Conservative, предаде РИА Новости.
Безусловно руският президент преди всичко се ръководи от интересите на своята страна, но в дадения случай те съвпадат с интересите на САЩ – да не допуснат по-нататъшно разпространение на ИД в Близкия Изток. Ако Америка превъзмогне старите обиди, страната може да установи ефективно сътрудничество и да съкруши терористите, е убеден Бюкенън.
Планът на Владимир Путин за Сирия е много по-разумен, отколкото предполагаемия план на Барак Обама и Джон Кери.
Ако режимът на Асад падне, то властта ще я овладеят терористите – те ще изтребят хиляди алавити и сирийски християни и ще провокират още по-сериозен миграционна криза, констатира Бюкенън. „Путин иска да предотврати това. А нима ние не искаме. Защо тогава надменно отхвърляме предложението да работят с нас?” – задава въпрос публицистът.
Очевидно между двете най-големи военни държави ще има триене, но в интерес на всяка от тях е да се избегне войната между тях и да се съкруши ИД. И ако САЩ се съобразяват с интересите на Русия, вместо да реагират с русофобия, която научноизследователските пробутват за аналитичност, то двете страни ще достигнат до сътрудничество в Сирия.
Всъщност основният проблем, свързан със Сирия, се заключава не в руснаците, а там, че Америка позволи на своите съюзници (Турция, Израер, Саудитска Арабия и арабските страни от Персийския залив) да я убедят в необходимостта да свалят Башар Асад. Според тях, веднага щом САЩ се избавят от него, те ще сформират голяма коалиция от араби и турци да разгромят ИД.
Всичко това са празни работи, защото нито Ирак, нито Либия станаха образцови демократични държави в Близкия Изток, след като бяха свалени Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи, отбелязва публицистът. Според него, в интерес на САЩ е да не допусне свалянето на Асад, защото армията ще бъде деморализирана и ще се разпръсне, пред ИД няма да има никакви препятствия на пътя към Дамаск. А след това Сирия ще се превърне в стратегически лагер на „Ислямска държава”, откъдето групировката ще извършва терористични атаки в други страни.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/siriya-interesite-strani-1481359.html#ixzz3mOhkLy00

# 5 677
Май САЩ и Русия са постигнали някакво разбирателство за съвместни действия. Мернах го някъде из нета, но не знам до колко е достоверно.

# 5 678
А какви са терористите, Чек?

Това е градчето Мина в Саудитска Арабия, на 8км от Мека. Град с изградени климатизирани "палатки", в които отсядат поклонниците веднъж годишно. Всяка "палатка" е с размер 8х8 метра. През останалото време "палатките" са празни. Могат да поберат около 3 000 000 човека. Слагам снимките в скрит текст:
Скрит текст:

Саудитска Арабия обаче, каза, че няма да приемат нито един бежанец.
Щяла да помогне по други начини.
Днес прочетох, че е заявила, че ще построи 200 джамии в Германия, за да помогне на за "духовните нужди" на "бежанците". WTF?! Shocked

# 5 679
Май САЩ и Русия са постигнали някакво разбирателство за съвместни действия. Мернах го някъде из нета, но не знам до колко е достоверно.

А, те ще постигнат със сигурност споразумение, няма как иначе.

# 5 680
Скрит текст:

An FBI report shows that only a small percentage of terrorist attacks carried out on U.S. soil between 1980 and 2005 were perpetrated by Muslims.

Май става въпрос само за територията на САЩ в периода от 1980-2005г.
Едва ли е актуално и за Европа през последните 10-на години .Но карай ,подробности .

# 5 681
А какви са терористите, Чек?

Черни, мустакати и с рога. Бели християни терористи въобще няма и никога не е имало.  Naughty

# 5 682
Какво общо има статистиката на ФБР за САЩ?! Ако си там е ясно, но аз съм в Европа. Не съм чула за латино терористи тук. Ти чувала ли си?

Ето за 2006-2013 за ЕС:

На първо място са религиозните.

# 5 683
И това е прекалено крайно, да не забравяме, че и ние имаме атентата в Света Неделя

# 5 684
Скрит текст:

Май става въпрос само за територията на САЩ в периода от 1980-2005г.
Едва ли е актуално и за Европа през последните 10-на години .Но карай ,подробности .

В поста, който цитираш има данни на Европол, а в нета има информация колкото ти душа иска, но карай, подробности. „

Какво общо има статистиката на ФБР за САЩ?! Ако си там е ясно, но аз съм в Европа. Не съм чула за латино терористи тук. Ти чувала ли си?

И за теб ли линкът за Европол е невидим? Значи не сте чували за бели терористи? Що не си самозакриете темата, че голяма излагация взе да става.

Общи условия

Активация на акаунт